?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 361
  • 10 206
  •   1
Отговори
# 2 955
Ако отзад има мухъл..не мисля че каквото и отпред да се сложи, ще реши проблема. Дали няма възможност да се подмени гардероба и кардинално да се реши този проблем, че той така и без това е неизползваем.

# 2 956
  • Glasgow
Той не е самостоятелен гардероб, че да го махна, де да можех. Той е като ниша в стената, едната част от стената е всъщност стената на гардероба, не знам каква е тази британска дизайнерска мисъл, в по старите апартаменти са такива. Като килер с рафтове, релса. Ще пробвам с влагоуловител.

# 2 957
А. Щом е така..значи имаш видимост . Огледай с фенерче хубаво стените за мухъл тогава. Аз помислих да не е облицована с плоскости нишата. Иначе ги знам тези вградени гардероби...и моят в коридора е така...

Може да се измият с белина..стените.  и после да се мине с вар/латекс..да замирише на новичко ? Да се подменят вратите отпред евентуално...пак с цел да замирише на новичко.

# 2 958
Не знам дали въпросът ми е за тази тема,но все пак ще питам.Имаме роднина в провинцията.Дъщеря ѝ е със скулиоза.Преди месец бяха на преглед при ортопед-в техния град.Той им е дал името и телефона на друг доктор тук в София,като им е казал да му звъннат за да им каже кога да дойдат за преглед,като на този преглед ще вземат точни размери на детето,за да направят колана(т.е той ще е по поръчка).Преди няколко дена са говорили с доктора от София и са питали за цена на колана(за да са подготвени с парите).Казано им е че ще струва 985лв.Та въпросът ми е:някой сблъсквал ли се е с такъв случай.Това реална цена ли е или пак се опитват да надуват цените.Аман от лекари,които гледат пациентите си като някакви касички.

# 2 959
София мед в Люлин има платен паркинг отзад.
Не знаех... 😇 Винаги сме спирали някъде по улицата или на стръмната уличка в тревата.

# 2 960
Jokerr, стената зад гардероба да не е към стълбището на входа? Такъв проблем имаше моя приятелка и се оказа влага откъм стълбището без да се вижда мухъл. Само на спарено и старо миришеше.

# 2 961
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В тревата е малко забранено, даже да няма трева от други такива акробати.

С чужд номер е направо сигурна покана за вдигане и глоба.

Личен опит.

# 2 962
Платения паркинг на Софиямед, този, който е на Г. М. Димитров е скъп. За ок. два часа ми взеха 7 лв.

# 2 963
За люлинската ставаше въпрос. Иначе, да, на другата паркингът е доста скъп. Сигурно и в Люлин е така, не ми се вярва да е по-различно, но наистина от предната страна никъде няма упътване за паркинг.
Ами имало 😊 ей го
Скрит текст:
Заклевам се, за пръв път го виждам! 😅

# 2 964
Да, прочетох, че е за Люлин. Там може и да е по-евтин.

# 2 965
Скорост от 2 мегабита как е? За социалки само и клипчета...

# 2 966
Той не е самостоятелен гардероб, че да го махна, де да можех. Той е като ниша в стената, едната част от стената е всъщност стената на гардероба, не знам каква е тази британска дизайнерска мисъл, в по старите апартаменти са такива. Като килер с рафтове, релса. Ще пробвам с влагоуловител.
бял оцет
кислородна вода
вар
после - влагоуловител, ама мощен, с влагомерител. Когато го докараш до 55%, остави го нормално, и мери влагата периодично, за да прецениш как се качва

# 2 967
Скорост от 2 мегабита как е? За социалки само и клипчета...
Недостатъчно.

# 2 968
  • UK
Извади всичко и го огледай този гардероб. Знам за какъв гардероб говориш , сто процента е влага това което описваш. Спасение няма, дръж го винаги отворен и не го препълвай.
 Аз имам ей такива https://uk.bestchoice.com/price-comparison/ANSIO-Wardrobe%20Dehu … f%2012-E6gjd7XpAg
 Събират много влага.

# 2 969
Роднини помолиха временно да приютя котката им (мъжки персиец). Дойде със затворена тоалетна. От момента, в който е в нас, друг дом, друго населено място - не си ходи в тоалетната, а си върши работата на всички останали места. Не знам какво да направя, купих препарат за махане на миризми, мих подовете с него, за да не ходи пак там ... Ефект 0. Не мога да разбера защо не си ходи в неговата си тоалетна, която е хубава, затворена е, писна ми и е изключително неприятно всеки ден да почиствам с ръкавици след него, и тази миризма, просто не се издържа ... Моля, ако някой се е сблъсквал с такъв проблем и е намерил решение, нека сподели, защото ми писна от тази ситуация - наистина е много неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт