?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 104
  • 10 206
  •   8
Отговори
# 3 180
Аз като бях в офис, а и в чата, изрично ги питах - дайте ми най-ниската оферта която има, с неограничен интернет.  Когато ми предложиха тая с 2та мегабита на секунда скорост, която даже и не знаех че я има, после в офис изрично попитах за нея. Не казаха и за скоростта обаче, чак едва като попитах как се води плана и  изрично попитах каква е скоростта, казаха 2 мегабита в секунда.
Иначе те въртят, факт.

# 3 181
  • Буркина Фасо
това е моментна скорост все пак. не е като по оптика почти постоянна.

# 3 182
На мен първо ми предложиха 24 лв за първите 9 (ДЕВЕТ Smiley) месеца и 31 лв до края на договора. А-ха да се съглася и питах за нещо по-евтино и предложиха 19лв за първата година и 31 лв за втората. И това вече ми се видя доста добра оферта Smiley Иначе и аз преглеждах офертите на другите оператори, но сякаш нищо не ми допадна. Щом стигнах до там да хвърля око на предплатените карти Smiley Но и там е зле. Минутите и МБ от едно зареждане важат не месец, а 20 дена Angry

Както и да е, имам още някой ден да помисля. Благодаря ви, бяхте ми много полезни Hug

# 3 183
Да, това е най-високата рекламирана за дадения план. На практика е надолЕ.
Аз прецених че скорост 2 ни е ниска, и се чудех за ънлимитед 20 на 27 лева месечно такса, но и той отпадна по други причини.

Просто ги пиша понеже се попита какви са последните оферти...е, тези са ..най-евтините. Вече скорост кой колко го устройва, си е отделно.

Може да се пита и за плановете Смарт, те са с ограничено като количество МВ, но скоростта им доста нагоре, около и към 70 мегабита в секунда.

Ние имаме предплатена карта на а1, като заредя допълнителен пакет, и ми важи точно 30 дена.  8000 мв и 300 минути. За 10 лева. За 30 дни. С натрупване са. Днес точно заредих още 10 лева и в момента в картата има към 30 000 МВ натрупани от предните пакети.

Барбаленка продължаваш да НЕ обръщаш внимание на скоростта на отделните планове, които гледаш...и след месец май май ще четем оплаквания, ама дано греша.........

ПС..има тема за плановете.

# 3 184
Не дават да предподпишеш на по-ниска такса защото бонусите им зависят от това да убеждават да взимаш все по-скъпи договори, иначе няма проблем. Обаче повечето работещи в тия офиси са отрепки и лъжат като за световно. Много рядко се случва да попаднеш на свестен човек и тогава се оказва, че имат и евтини оферти.

Най-изгодните оферти са когато сменяш оператора. Имат специални предложения за прехвърляне от друг оператор. Затова на всеки 2 години сменяш. Само трябва да се внимава с датите за да не плащаш неустойка.

# 3 185

Ние имаме предплатена карта на а1, като заредя допълнителен пакет, и ми важи точно 30 дена.  8000 мв и 300 минути. За 10 лева. За 30 дни. С натрупване са. Днес точно заредих още 10 лева и в момента в картата има към 30 000 МВ натрупани от предните пакети.

Здравейте, може ли малко повече инфо за тази предплатена карта?Може и на ЛС, да не спамим. В последния месец и аз точно с Виваком се дразня и вече сериозно обмислям да мина на предплатена, загледах точно тези на А1, но не се ориентирам съвсем.
При преминаване на предплатена карта към друг оператор, може ли да се запази стария номер?

# 3 186
Картата е Гига нещо си на а1.
Важното е, като мине първият месец, да се спрат офертите и след като заредиш сума, да активираш допълнителен пакет. Те са три гези пакети. Важат за 30 дни..има само минути..само МБ..и двете заедно.
https://www.a1.bg/prepaid-dopalnitelni-paketi

Натъртвам....спират се т.нар.оферти и всеки месец след като заредиш пари, активираш такъв пакет!

Тази е моята.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:27 от teta75

# 3 187
  • София
Понеже досега не съм правила застраховка на имущество - цената, която ориентировъчно се изчислява от калкулатор, примерно 500лв е крайната цена за 1 година ли? Ще отида утре да попитам по-подробно, просто ми стана интересно. Да, знам, че е относително, но горе-долу да се ориентирам в какъв диапазон са.

# 3 188
Да, за една година е.

# 3 189
Тета, как се спират тия оферти? Не намирам... И не мога да заредя допълнителен пакет.

# 3 190
Не знаех, че има тема за мобилните оператори. Ще ходя да чета там Grinning

# 3 191
СМС се праща. Ще потърся в условията..някъде го пишеше там.
Като пратиш и спреш..после трябва да имаш сума или да заредиш и веднага активираш пакет.
Аз активирам от my a1.. от  моя телефон влизам там. Никой не е на а1 при нас и е тегаво ама пак има начин.
Не знам стана ли ясно.

От тук
https://www.a1.bg/prepaid-recharge-offers

Картите моята поне..дойде с активирана оферта. Ако заредя пари..ги дърпаше тя. И важат 20 дни. За това се спира тя и вече ще можеш да зареждаш доп.пакети. Звънях на оператор тогава да го питам..не знаеше много. В темата за мобилните планове ми допомогнаха.

Виж само коя оферта е при теб..че и те са няколко. И как за нея се отказва абонамент.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 20:57 от teta75

# 3 192
  • София
А знаеш ли как стои въпроса с ползването на интернет в роуминг?
От горния линк намирам едно условие, че картата не може да се ползва в роуминг, но доколкото разбирам това е някаква различна карта само за интернет.

# 3 193
Как се нарича застраховка или "услуга" при която се трупа в банка определена сума пари, която се изплаща на дете при навършване на пълнолетие?

# 3 194
Няма смисъл от това. Спестявай на твое име.

Общи условия

Активация на акаунт