?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 241
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 795
Ако ми хартисват пари бих взела паркомясто или гараж, не би купувала кюлчета, има особеност при тях и човек трябва да разбира какво да купи.

Как пък няма да нарина 30-40 хилки за гараж. Това ако е инвестиция, никога няма да се избие.

# 3 796
Ако ми хартисват пари бих взела паркомясто или гараж, не би купувала кюлчета, има особеност при тях и човек трябва да разбира какво да купи.

Как пък няма да нарина 30-40 хилки за гараж. Това ако е инвестиция, никога няма да се избие.
Защо така мислите? Имам познати, които купуват гаражи на зелено и после продават на почти тройна цена. Около нас (голям областен град) вървяха по около 6000, две години по-късно под 15к трудно можеш да намериш.

# 3 797
Ако ще купуваме на зелено и препродаваме е едно.

Ако ще си купувам гараж за колата за 30 хиляди, то трябва колата да е поне три пъти по-скъпа и пак не си заслужава ако има опция за под наем на гараж или паркомясто.

А ако е инвестиция - да купим и да чакаме да се дигнат и да продадем при тези цени, трудна работа ми се вижда.

# 3 798
Познат си купува паркоместа в комплекси и отдава под наем след това. Едното е в блок, в който сигурно има 500 апартамента, цяло село ще се побере там. Няма толкова парко места, естествено, а се продават отделно от апартаментите и не всеки си купува.

# 3 799
  • до най-прекрасния мъж
Мия месото задължително, даже го кисна. Кой го знае къде е въргаляно. Каймата не я мия, но си купувам месо по 5-6 кг и си го мелим вкъщи. Пакетирам, вакуумирам и съхранявам във фризер. Готова кайма не съм купувала от почти две години и повече не бих.

# 3 800
  • Сф
И аз го мия месото. Понякога има костици например, отврат ми е. Слагам и водичка малко, фолио,  отгоре и отдолу около половин час, после пускам с вентилатор ,махам фолиото и всичко си идва на място. Вентилатора ми изпарява водата много бързо. Остава малко сосче и се запичат идеално пържолите. Даже си ги обръщам да се доопекат. Но,всеки си знае печката.

# 3 801
  • Пловдив
Гараж за 30-40 хилки в Пловдив си е топ далавера. Но то тук всичкото строителство е с едни цени 🤦🏽‍♀️ ако трябва в момента да да избирам покупка за инвестиция ще е гараж вместо апартамент - много търсене /което ще се увеличава, почти нулева инвестиция в поддръжка/

# 3 802
Около нас (голям областен град) вървяха по около 6000, две години по-късно под 15к трудно можеш да намериш.
15к за гараж е наем за 7 години...Щом казваш, че е инвестиция.

# 3 803
За едни инвестиция, за едни удобство. Един гараж преди време вървеше 10 хиляди евро, сега е 30 и отгоре, като не е инвестиция как го наричаме? Има хора, които "вадят" пари и от това. Наем на паркомясто в обикновен квартал е 250 лева, по центъра може и да е повече. На 25 хиляди евро нямаш лихва 250 лева на месец, ако тези пари са свободни и човек не иска да ги загуби и ги вложи е съвсем нормално да се вземе гараж/паркомясто. Лесно може да се продаде и цената в зависимост от мястото скача. Това, че някой кара кола от 5 хиляди и смята, че не му трябва гараж, не означава, че някой, който е купил жилище без опция за гараж, не се оглежда, ако някакъв подобен се пусне за продажба. Гаражи наемат и мотористи да си съхраняват моторите и всякакви вещи, въобще за мен гаража е много полезна покупка. Още повече, че края на уличното паркиране е близо и става все по-трудно човек да паркира. Веднъж вдигането на кола ти излиза колкото за месец да си наемеш паркомясто в блока или около него.

# 3 804
Поръчали ли сте от happykoala?
Ако да доволни ли сте?

# 3 805
  • до най-прекрасния мъж
Около нас (голям областен град) вървяха по около 6000, две години по-късно под 15к трудно можеш да намериш.
Даже за 6. В нашият квартал ги отдават на 200 лв/месец. Като знам кога се строи кооперацията, може и на 10к да са ги взели.

# 3 806
  • Сф
Разбира се, парите се обезценяват, ако си седят в банката. Особено малки суми.

# 3 807
Има ли опция да се теглят файлове от спотифай?
Не.

# 3 808
Разпращат като смс фалшиви съобщения от емаг за натрупани точки, които изтичат след три дни и да ги осребрите. Предлагат 6 продукта като доплащате 0.30€
Отваря се сайт, приличащ на емаг. Не се лъжете и не питайте вярно ли е, не е ли... Измама е.

# 3 809
Няма толкова парко места, естествено, а се продават отделно от апартаментите и не всеки си купува.
Не забраниха ли със закон да се продават апартаменти без паркоместа?

Общи условия

Активация на акаунт