?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 410 123
  • 10 226
  •   4
Отговори
# 4 050
  • Далечният изток
Гледам сайта на Агенция по заетостта но не намирам откъде мога да се регистрирам като безработна - искам да пробвам моя пик на НАП

С ПИК на НАП може през egov.bg, не директно през сайта на Агенцията.
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … i/uslugi-731/1168

# 4 051
  • на Мелмак
Тета, по-надолу е мол Парадайс, срещу него има Била, точно под нея има платен паркинг - 2лв/час. Ако не е проблем ходенето.

# 4 052
  • София
Ние паркираме редовно на бул. Вапцаров, там е зона. Ако е над 4 часа, търсим други варианти.

Къде по-точно?

2 лв на час ни устройва. Ще го търся къде е този Малееви.
По самия Вапцаров, от Черни връх надолу до пряката на Токуда има паркирани коли в едната лента, официална зона си е със смс.

# 4 053
Разбрах..благодаря ти, Ния.
Благодаря и на другите дами които се включиха...Hug

# 4 054
Гледам сайта на Агенция по заетостта но не намирам откъде мога да се регистрирам като безработна - искам да пробвам моя пик на НАП

С ПИК на НАП може през egov.bg, не директно през сайта на Агенцията.
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … i/uslugi-731/1168
На мен м.г.май ми искаше отделна регистрация и в ССЕВ, въпреки че е част от egov: https://edelivery.egov.bg/

Ако ти се полага обезщетение за безработица и искаш да го получиш, за него със сигурност трябва отделно да подадеш документи.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:07 от Нарцùса

# 4 055
  • софия
В близост до Токуда няма удобно място за паркиране. Всички изброени предполагат немалко ходене или ползване на допълнителен транспорт, което е допълнително време и разход (напр. от предложения паркинг на Била до Парадайз. Има удобен автобус за 2-3 спирки, но ГТ не е безплатен.)
Никога не съм си причинявала "спестяване" на подобни дребни разходи. Те са за сметка на удобство, а и не прекарвам в Токуда 8 часа. Има си паркинг. Друг вариант е да се остави пациента в болницата - влиза се безплатно към входа, да се отиде някъде наоколо с колата, там да се чака приключване на процедурите и да се отиде да се вземе човека от болницата.

# 4 056
За паркинга на Токуда се чака и над час за свободно място...особено в часовете в които ще сме там.
Това първо е обсъдено като вариант и съответно е отпаднало по причина че място там не те чака и не е гарантирано. Wink..не е проблем таксата толкова.

Устройват ни вариантите за паркинга на Парадайз, Малееви и по бул.Н Вапцаров. Търсим за 4-5-6 часа...зависи.

# 4 057
  • София
Нещо ефикасно против плъхове? В градина са, има и домашен любимец.

# 4 058
Домашният любимец куче ли е или котка?

# 4 059
Подходящи по големина капани.
С различни примамки.
Ако сте сигурни, че са плъхове- лошо...много умни и коварни гадове.

# 4 060
  • Близко съм
Добър вечер , на какъв принцип става чат чрез RCS? Втори път ми излиза, че втори човек от контактите ми можем да водим такъв разговор. А аз никого не съм избирала. Сега  как мога да го премахна това , направо ме влудява. Със Samsung s24  съм, ако е от значение.

# 4 061
Дами подут ми е венеца, сигурна съм че е киста, кажете ми смрадлика би ли помогнала?
Нека пишат само запознати, на зъболекар......

# 4 062
За киста не.

# 4 063
И за друго няма да помогне смрадликата ако е подут венеца.
Секторна снимка и на преглед при стоматалог - това препоръчвам.

# 4 064
Мерси, така се надявах.. Но не ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт