?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 410 106
  • 10 226
  •   2
Отговори
# 4 080
Отваряте ли сайта на НАП?

# 4 081
  • Далечният изток
Да.

# 4 082
Дормео не фалираха ли?
Върви реклама по радиостанциите, че се завръщат в България. И могат да се намерят в еди кой си магазин.

# 4 083
Някой да е купувал скоро безжична мъжка машинка за подстригване (коса и брада) да предложи модел?

# 4 084
За брада ММ ползва филипс one blade и е много доволен. За подстригване ходи на барбър.

# 4 085
Aзара бръсне ли до голо Оне Блейд? Кажи от първо лице.  Че ги гледам и се двуомя, четейки коментарите за тях че оставяли косъмчета, че бързо се изхабявало ножчето и т.н....

# 4 086
  • Пловдив
При закупуване на винетка веднага ли толкамерите отчитат, че е закупена? Или им трябва някакво време.

# 4 087
Някой да е купувал скоро безжична мъжка машинка за подстригване (коса и брада) да предложи модел?
Не е съвсем скоро, но на Remington и Braun се държат доста добре. Не бръснат ниско, но пък и ние не държим на това. Мен даже ме ужасява 🫣 гладко избръснат мъж.

# 4 088
При закупуване на винетка веднага ли толкамерите отчитат, че е закупена? Или им трябва някакво време.
До 30 минути трябва да е активна винетката в системата им.

# 4 089
Трябва да имаш търпение със сайта на НАП. Днес с КЕП ми направи впечатление, че много бавно зарежда. Работи, ама всичко става много по-бавно от преди. Повече от 30 минути ми отне подписване на ГДД, попълнена предишните дни.

# 4 090
Aзара бръсне ли до голо Оне Блейд? Кажи от първо лице.  Че ги гледам и се двуомя, четейки коментарите за тях че оставяли косъмчета, че бързо се изхабявало ножчето и т.н....
ММ каза, че може и до кожа. Но той не се бръсне така, така че не знам. Май веднъж само го видях така 😁
Но от повече от година си я ползва нея, само взимаме резервни ножчета.
ММ се бръсне през ден-два, но я подкъсява само. Не съм го чула често да ги сменя, знам само, че са малко по-скъпички резервните.

# 4 091
Ходи ли се на гробището на рождения ден на покойника? Например ваш починал близък е бил роден на 28.04. и на тази дата да посещавате гроба му?

# 4 092
По всякакъв повод се ходи, въпрос на желание.

# 4 093
Сещала съм се буквално когато вече сме на път и спираме да купим на първата бензиностанция, или онлайн (два пъти ми се случи Blush ) Не сме имали проблеми да бъдем засечени като "без винетка". Втория път от заплес предобрих... Оказа се , че изтича след месец, ама който не проверява...

# 4 094
Ходи ли се на гробището на рождения ден на покойника? Например ваш починал близък е бил роден на 28.04. и на тази дата да посещавате гроба му?

Ходи се по вътрешно усещане. Аз ходя винаги за РД на татко. Heart

Общи условия

Активация на акаунт