?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 349 222
  • 8 878
  •   2
Отговори
# 8 805
Търся доставчик-превозвач от Италия, прегледах темите, но не открих нищо.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 09:45 от zari65

# 8 806
  • Буркина Фасо
Някой има ли проблем с мобилното банкиране на ОББ? От вчера ми е недостъпно.
и вчера, и днес работи нормално.
тези дни имаше актуализация. не вярвам да е от нея причината, но провери.

# 8 807
  • софия
Търся доставчик от Италия, прегледах темите, но не открих нищо.
Не е популярно пазаруването оттам. Преди години съм ползвала една от фирмите в темата и нямам актуални лични впечатления.

# 8 808
Благодаря, звънче. прегледах я тази тема, но доставчика не отговаря.

# 8 809
И аз на Виваком действам с дистанционното на телевизора
Натискаш ОК излиза програмата и после със стрелките се разхождаш по канали, дати и часове

Как става това с кабелна телевизия? Нали при нея телевизорът е само монитор и възпроизвежда това, което му се подава от "кутийката" на Виваком? А тя се управлява само с тяхното дистанционно...

# 8 810
Ние сме също с ЕОН, но директно си приема сигнала през интернет и приложението на ЕОН. Превключва се всичко с неговото си дистанционно (на телевизора) през приложението. Т.е. телевизорът ти трябва да е свързан с интернет и тогава не ти трябва второ дистанционно, с което се борави когато сигналът е през приемника на Vivacom.

# 8 811
  • Буркина Фасо
смарт ТВ е като компютър - използва приложения и приема сигнал по въздух.
може да приема ТВ  по интернет (въздушен/кабелен), чрез приемник, чрез СА модул
на едно място пише какви са възможностите на смарт ТВ

# 8 812
То и моят телевизор е смарт и по интернет приемам Нетфлих, Тубата, Спотифай и какво ли не, мога да браузвам... Но не гледам по нета Виваком.

# 8 813
  • Sofia
То и моят телевизор е смарт и по интернет приемам Нетфлих, Тубата, Спотифай и какво ли не, мога да браузвам... Но не гледам по нета Виваком.
Трябва да имаш освен смарт телевизор, и приложение ЕОН или устройството за ЕОН. Води се интерактивна телевизия и могат каналите и програмите да се връщат до седмица някъде назад.
Голямо улеснение е, защото не стоя закотвена в определен час за да гледам нещо, а си връщам назад и гледам това, което си искам. Освен това, мога и да си превъртам рекламите и да не ги гледам.

# 8 814
До хората с дечица, предполагам повечето тук са минали вече през това. Детето ми е на 8 г и сменя зъби. Направи ми впечатление, че посоченият зъб падна, но не изникна нов. От дясно на същото място падна и наполовина изниква зъб.
Какво може да се направи и да се притеснявам ли.

# 8 815
  • Сф
Не се притеснявай, може с месеци да остане празно.

# 8 816
Благодаря. Шашнах се защото окало 5 месеца ли почти не расте. Ще отидем на стомятолог и ака трябва снимка ще направим за да видим има ли зародиш просто ми е притеснено.

# 8 817
Идете на снимка , иначе няма как да разберете какво се случва

# 8 818
  • София
До хората с дечица, предполагам повечето тук са минали вече през това. Детето ми е на 8 г и сменя зъби. Направи ми впечатление, че посоченият зъб падна, но не изникна нов. От дясно на същото място падна и наполовина изниква зъб.
Какво може да се направи и да се притеснявам ли.

Направете панорамна снимка, за да се види има ли зародиш на постоянен зъб. И да няма, не е фатално.

# 8 819
Благодаря. Ще направим. Милото дете. И аз съм една притеснителна. Благодаря ви за съветите.

Общи условия

Активация на акаунт