?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 411
  • 10 179
  •   1
Отговори
# 10 110
Този който зададе въпроса...не е посочил от кого/къде е купил, Ребел.
Него коментирам аз...оня казус.

# 10 111
Банкомат с депозитна функция на твоята банка ти трябва.

Да, но нямат в града май. Не знам, ако ги оставя за след Нова година, дали ще да длъжни в банката да ги обменят в евро. Нали и без това ще изтеглят и ще унищожават левовете.

# 10 112
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А каса на самообслужване имате ли?
Няма ли да минат там?

# 10 113
А каса на самообслужване имате ли?
Няма ли да минат там?

Ще проверя, но никога не съм ги ползвала тези каси. Веднъж в Билла чух, че била касата само с картови плащане.

# 10 114
В Кауфланд съм виждала каси на самообслужване, на които може да се плаща в брой.

# 10 115
Каса самообслужване да приема в брой май само в големите Кауфланди.
До нас има много голяма Билла с 12 такива каси и не виждам да приема кеш. Точно оня ден ми трябваше да разкарам една торба монети и с голяма изненада установих, че не няма да мога точно в тази Билла.

# 10 116
  • Буркина Фасо
Как да обменя скъсани банкноти? Залепи ми ги касиерката с банково тиксо, всички части са налични, минаха даже през машината, т.е. не са фалшиви, но в банката не ми ги приемат, че са скъсани на повече части, в магазин също. Предложиха ми да ги прекарам през АТМ, тъй като машината ги прие и да си ги вкарам в картата, обаче АТМ, който пробвах, приема само карти на банката, на която е, и поддържа тази услуга само за съответната банка, а аз не съм на нея. Всички ли АТМ поддържат само една банка, вкарване пари по сметка? Другият начин, който ми обясниха, е да ги изпратя до София с формуляр до БНБ, като си поема всички разходи, и не знам дали си струва за 100 лева.
не им се занимава и за това не приемат повредени банкноти. идеята да прецакаш някой магазин не я приемам.
виж опциите - https://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACPExchangeDamaged/index.htm

# 10 117
Да, Бонго, видях я опцията с отложена размяна, но предпочитам да не давам 20 лева за препоръчано писмо, превод по банкова сметка и пр. съпътстващи разходи.

# 10 118
  • Буркина Фасо
отиди до клон на банката.

# 10 119

Нали бях? Там ми залепиха парите със специално тиксо, но отказаха да заменят, защото са на повече части скъсани и трябва в София. БНБ няма такъв клон и такава комисия извън столицата.

# 10 120
  • София
Виж в сайта на твоята банка какви банкомати имат в града ти, трябва да е отбелязано кой е депозитен.

# 10 121
  • Буркина Фасо

Нали бях? Там ми залепиха парите със специално тиксо, но отказаха да заменят, защото са на повече части скъсани и трябва в София. БНБ няма такъв клон и такава комисия извън столицата.
кажи от кой град си.
за 19.99 ще ти свърша работа Simple Smile

# 10 122
Виж в сайта на твоята банка какви банкомати имат в града ти, трябва да е отбелязано кой е депозитен.

Няма, аз съм на Алианц, те и откъм обикновени банкомати са зле.

Бонго, за Сливен търся, ама ти е висока комисионата.

# 10 123
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Плащане на сметка през изипей?
Или внасяне по карта на изипей, ако имате такава?
Банката ви е невероятна. Joy надявам се не са ви таксували за тиксото.

# 10 124
  • Буркина Фасо
за по-евтино отскокни до Бургас. Grinning
посочен е адрес.

Общи условия

Активация на акаунт