?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 385
  • 10 179
  •   2
Отговори
# 10 140
  • София
За тераса може да се видят пвц шкафовете за градина/за открито по строителните .хипермаркети...
Благодаря! Разгледала съм ги, не ми вършат работа, затова си търся човек за изработка.

# 10 141
В списъка приложения два пъти ли излиза? Ако да, трябва да може да спреш само едните известия.

Не съм се сещала да проверя.
Ще погледна, благодаря!

# 10 142
marcheva14,   На Симеон малко след Опълченска на запад.Съвсем скоро поръчвах. Даже ми напревиха само три чекмеджета за шкаф.

# 10 143
Скрит текст:
На телефона ми се ползват два фейсбук профила. Вторият се отваря доста рядко. Поне по десет пъти на ден обаче ми идва съобщение да вляза и да му проверя известията. Знаете ли дали има как да го спра?
Ако е ФБ е приложение, известията се контролират от Настройки - приложения - ФБ - известия - спиране.

Но това ще спре известията и на двата профила, нали?
Ще спре на съответния профил. По принцип би трябвало да са като две отделни приложения, съответно спираш известията на това, което искаш
При мен са така
Скрит текст:

# 10 144
Аз влизам през браузър в профилите си, не съм теглила приложението на фейса, и нищо не ми изскача като нотификации...

# 10 145
  • София
Чакам две пратки със Sameday, обаче изобщо не знам къде се намират. Едната трябваше да е до кутия до 12 ноември, другата трябваше да я доставят до адрес 19-21 ноември, но и двете никакви ги няма. Гледам, че имат приложение - в него вижда ли се движението на пратките, имам предвид повече, отколкото в сайта им? 

# 10 146
Чакам две пратки със Sameday, обаче изобщо не знам къде се намират. Едната трябваше да е до кутия до 12 ноември, другата трябваше да я доставят до адрес 19-21 ноември, но и двете никакви ги няма. Гледам, че имат приложение - в него вижда ли се движението на пратките, имам предвид повече, отколкото в сайта им? 
Виждат се така, не знам на сайта как е
Скрит текст:

# 10 147
  • София
Мерси, ще го пробвам приложението.

# 10 148
Здравейте! Преди време някоя девойка препоръча човек за поправка на дограма, записах го ,извиках го и ми направи страхотна услуга, поправи ми вратата на терасата, всичко е точно. Сега някоя от вас да има човек, който се занимава с изработка на  шкафче от ПВЦ трябва ми за терасата, да си прибирам инструментите за градината, летните шезлонги, ей такива работи, нищо специално.   София. Не им се занимава на големи  фирми, малка им е поръчката. Благодаря.
Може да проверите в Мебели Висота. Изработиха ми по-голямо шкафче за банята от ПВЦ по мои размери. Беше преди 3-4 години. Много добре се държи. Може да питате дали ще изработят нещо по- голямо.

# 10 149
  • Другата България
Давам обратна връзка за Технополис.
Все още не работи “функцията“ качване до етаж.

# 10 150
  • Пловдив
От Sameday, чакахме телевизор. Вчера беше в Плевен, даденият адрес при поръчката е на 10км от Пловдив, днес трябваше да е при нас, но не знаеха къде се намира пратката при позвъняване, не знаели и кога ще я докарат и мъжът ми отказа поръчката просто.

# 10 151
  • софия
Sameday са възможно най-клетите куриери. По-зле от тях няма.

# 10 152
Давам обратна връзка за Технополис.
Все още не работи “функцията“ качване до етаж.

Пробвай с момчетата да се разбереш.
През пандемията също беше спряно качването, но се споразумях на място и качиха на дъщеря ми хладилник и телевизор, вътре в апартамента.

# 10 153
Тя къде да ги намери обаче?
Едва ли стоят в магазина...

# 10 154
  • Другата България
Да, като дойде момента ще се пробвам, те чакат Коледни промоции, поне това успях да изкопча, та ще задържа още малко и ще го удрям на пазарлък, то е ясно.
Тя къде да ги намери обаче?
Едва ли стоят в магазина...
Вътре ме насочиха именно към момчетата, които товарят камионите, аз с тях говорих.
Не знам, може за различните градове да е различно.

Общи условия

Активация на акаунт