?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 424 026
  • 10 529
  •   9
Отговори
# 10 485
  • София
Имам предвид това, че имаше някакъв коментар, че от ЕС може да размислят, ако се стигне до подобни събития. Но може да са го казали, за да се опазят...

Опорки на копейки са това.

# 10 486
  • BG-DE
Аз имам доста такива Joy Това не са ли го казвали по талавизията?
Ами, оказа се, че не го казват по ТВ. Само обясняват какви са нашите монети. Плюс едната имала банкноти, отпечатани в Германия и те си важали само там. Тук ще сме пазарували с отпечатани тук. 🙄 Ще е весело януари.
Това не е вярно, живея в Германия и когато пътуваме в други европейски страни и плащаме кеш винаги ги приемат, както и тук са ни връщали като ресто гръцки евромонети. Испанско евро също без проблем приемат в Германия. Мисля, че всяка страна в еврозоната си има нейно издание но важат и всички други навсякъде.

# 10 487
  • София
😂😂😂 Ясно ни е, че не е вярно. Но има много възрастни хора, които не са пътували и не знаят.

# 10 488
Не, не е. Накарай ChatGPT да ти обясни подробно разликата между токенизвйшъна на Гугъл и Епъл даже му помогни - казва се Device account number. И се научи да не вярваш сляпо на чат бота.
уж не харесваш виртуални кредитни, пък препоръчваш револют.
Револют не е виртуална.
П.с. Имам усещането, че бъркаш понятията и си "подвел(а)" бота. Когато правиш безконтактно плащане устройството ти с GPay или Apple pay е нещо като еднократна карта, валидна само за това плащане. При GPay през браузър в почти същото. Като използваш карта на Револют имаш същата функционалност както и при виртуалната. Проблем е, че виртуалната не можеш да я извадиш от джоба си, когато се налага. И в двата случая работиш с карта която не е с пряка експозиция към основната ти сметка. За да мога да използвам GPay трябва да имам достъп до устройството ти и до биометрията ти или до Пина ти за това устройство. Определено говориш за някакъв частен сценарий
Така- чата не ми обяснява, затова обясни ми ти- какво общо има горното и предното ти излияние, с това, че от самото начало говорим за плащания по нета?
И за това, че виртуалните не били надеждни.
Револют оффлайн = дебитна.
За какъв ми е, да плащам с револют оффлайн, като дебитната и тя ми е в джоба, и пос-устройството ще ми иска ПИН над определена сума, ако съм позволила безконтактно, разбира се.

# 10 489
Питам тук за по-бързо - някой пазарувал ли е от сайта Brandosa.com? Легитимен ли е и ако да, за колко време горе-долу пристигат поръчките?

# 10 490
Аз имам доста такива Joy Това не са ли го казвали по талавизията?
Ами, оказа се, че не го казват по ТВ. Само обясняват какви са нашите монети. Плюс едната имала банкноти, отпечатани в Германия и те си важали само там. Тук ще сме пазарували с отпечатани тук. 🙄 Ще е весело януари.

Това къде го пише?
Май не съм го снещала в Закона за еврото.
Съмтявам се силно да е така.

# 10 491
"Пише" го в главата на въпросната колежка на съфорумката, на която се подиграваме.

Между другото, не ми е приятно, когато някой каже, че възрастните не разбирали. Много възрастни хора разбират съвсем добре. Ето, моите родители нямат проблем да разберат.
Много млади и на средна възраст оше малко и ще заблеят.

# 10 492
Питам тук за по-бързо - някой пазарувал ли е от сайта Brandosa.com? Легитимен ли е и ако да, за колко време горе-долу пристигат поръчките?
До бг не знам за колко ще стигнат, аз веднъж съм попадала на тях, trekkinn нямаха размера на едни търсени обувки, съжалих обаче че ги купих от тях- 2 седмици Швеция-Португалия, и ми се струва, че не са съвсем оригинални.
Иначе е легитимен сайта, имат и директна телефонна линия, и представител .

# 10 493
  • София
Разбира се, че не е общовалидно за възрастните. В случая говоря за 70 и.. годишни, които никога не са пътували и сега се страхуват от новата валута.

# 10 494
И за това, че виртуалните не били надеждни.

Да говориш за съвсем различно. Виртуална карта като платежно средство се счита за ненадеждна, не като сигурност на плащанията. Виртуална карта е като всяка дебитна карта с тази разлика, че е уязвима само до сумата за която и е подаден лимит. Твоята има ли банкова сметка зад нея? Joy
И да. За плащане по нет навсякъде където е възможно - GPay с неговите уникални "виртуални" карти валидни само за текущата трансакция, от текущото устройство, защитено с биометрията криптографията на телефона.

# 10 495
От електричество отбираше , май Thinking

# 10 496
Аз да попитам минаващите покрай стадион Левски има ли през уикенда базар за зини спортни неща пред стадиона?

# 10 497
Аха...май не съм схванала правилно поста. то било преразказ на чужди думи , така ли? Не твърдение на Йованчето...
Ако е така, съм съгласна.

# 10 498
Аз да попитам минаващите покрай стадион Левски има ли през уикенда базар за зини спортни неща пред стадиона?

Да, има. За съботите със сигурност, но предполагам, че и в неделя има.

# 10 499
Имам питанка - някой има ли отзиви за сайт mashinimag . com? Харесах определен модел бинокъл, наличен е само там.

Общи условия

Активация на акаунт