Да се оплачем... 2025

• 1 441 944
  • 24 076
  •   5
Отговори
# 24 060
Лисиче, с теб сме! Всичко ще бъде наред, вярвам! 🍀
Янтре, мъничето е прекрасно! Дано да си остане при вас Heart

# 24 061
Янтро, а Въглен как приема “натрапника” щом е и мъжки, може да не е очарован:) Иначе е много сладко котето, хем аз съм по кучетата 😻

# 24 062
  • Пловдив
Старчето е доста шашардисан. Спи си Въглен, отива онова при него - хоп, събуди го. Въглен отива при котето, котето ръмжи.

# 24 063
Имах сив котарак. Един приятел му викаше "Пепел". Сивчовците са добрички и изглеждат тъпчовци. Много е хубав.

# 24 064
Янтра, сладко е ма̀чето. Дай снимка и на Въглен!

Няма да се оплаквам, ще се похваля, новата фурна и котлони  дойдоха днес вместо събота. Народът пита какво ще готвя, писна им десет дни на пици, рибени пръстчета и макдоналдс.
ММ е скептичен, щяла съм да счупя и тая бързо. Аз не ги чупя, те си изпяват песента просто. Пък и всеки твърди, че сега ги произвеждали, колкото да надживеят гаранцията си с малко, това не е вечно като Раховеца Simple Smile

ПП. И ние имахме сива котка, беше тръгнала след татко и си я прибрахме, Кала я кръстихме.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 20:38 от donau_janine2

# 24 065
  • Бургас
И аз за Пепел се сетих!
Подхождат си с Въглен!
Голям сладур е!

Лисиче, направи изследването и да се успокоиш!

Оплаквам се,че изпрах едната слушалка на големия син! И докато се ядосвах, че пак трябва да се купуват нови, реших да я изпробвам и О,Чудо! Работи си безпроблемно!

# 24 066
  • София
Оплаквам се, че автобояджията се гаври с мен и изобщо не спазва сроковете си. Нямам никаква надежда скоро да си взема колата. Ненавиждам несериозни хора, а липсата на професионализъм ме докарва до лудост.

# 24 067
Страхотно е котето! Сладурче.
И на мен ми е интересно Въглен как ще го преме.
Янтра, представям си след някоя и друга годинка как ще се нароят снахи и внучки 😁

Чакаме името.

Ето една сива красота и от мен ☺️

Скрит текст:

# 24 068
Много красив брат ще си има Въглен. Чакам третата котка да е женска! За всеки син по една и после да идват снахите Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм в орисала Янтра внучка да има и да носи нейното име, че много и го харесвам

Оплаквам се, че в 21.15 задрямвах. Четох книга и направо скочих изведнъж. Много рано ми се изтощиха батериите днес. Забелязах, че психическата умора ме скапва много повече от физическата. От ЕГН ли е?

# 24 069
Руми, като изписано е твоето коте, само за мачкане.
Нашият Зорко хем обикновен, хем не обича да се мачка, дивчо.

Между другото книжката за трите котета я намерих и на немски във втората употреба, чудна е. Тази на български е по-дърта от мен и вече доста овехтяла.

# 24 070
Божеее, пролетта София като беше болна, лошо ми ставаше само като погледнех тая книжка. Поне 8263728276262 пъти един след друг четях за трите котета и за пиле и пате. Никоя друга не искаше. В някакъв момент си затварях очите и ги рецитирах по спомен, защото нямах сили вече.

Оплаквам се, че интернетът нещо не е ок.

# 24 071
Ето го моят хубавец. Напоследък ММ се оплаква, че не слуша, но за мен си е душичка.

# 24 072
  • Швейцария
Kато ще се хвалим, и аз да изтипосам моята принцеса Мия. От 1 месец е при нас, спасена от улицата в София.
Преди:

Сега:

# 24 073
  • Бургас
Лютиче, и аз съм ,,четяла на сън,, книжки, а в същото време съм задрямвала и съм ги плещила наизуст! До такава степен ми бяха омръзнали да ги чета нон стоп,че....
Имаше една книжка-броилка и какви ли не още...

Вите,разкошен котан!

Аз днес си намачках кучо на работа, че няма да го виждам няколко дни! Много са му меки ушаците и си го мачкотя яко! Толкова е кротък, дружелюбен и обичлив! Същинска плюшена играчка е!
Ще ми липсва няколко дни!

# 24 074
Имах сив котарак. Един приятел му викаше "Пепел". Сивчовците са добрички и изглеждат тъпчовци. Много е хубав.
Точно Пепел щях да предложа за име, подхожда и на него, и на Въглен. На галено - Пепко/Пепи. Simple Smile  Много е сладко котето!
Лисиче, всичко да е наред!
Честита да е Димис!
Успех на Ravi!

Общи условия

Активация на акаунт