Да се оплачем... 2025

• 1 457 842
  • 24 314
  •   26
Отговори
# 24 240
  • Пловдив
Не знам, ежедневни, не спортни. Боти да речем. Или есенни обувки. Ясно, кафяво. Другото?

# 24 241
Не знам, ежедневни, не спортни. Боти да речем. Или есенни обувки. Ясно, кафяво. Другото?
Виж в ССС марка Lasocki, има ги и в obuvki.bg.
Aз си купих тези, естествена кожа. Мерих ги в магазин и после в приложението с кодове и ми дойдоха с 30 лв. намаление. На живо са по-хубави и са удобни.

# 24 242
   Освен кафявото, във всичките му разновидности и бордо. Или тъмносиньо. Ако са на ток - закривен навътре. Формата - скосена отпред, но не съвсем квадратна, а леко на кестерме Simple Smile. Сериозно ли се вълнуваш от модата? За мен няма по-модерна обувка от удобната обувка.

# 24 243
Yovanka, да поздравиш младежа! Браво!!!! Едно време много обичах да тичам( тренирала съм няколко години лека атлетика) и все още ми е приятно, но пусти мързел.....А така хубаво изчиства мислите и тонизира цялото тяло

# 24 244
  • Пловдив
   Освен кафявото, във всичките му разновидности и бордо. Или тъмносиньо. Ако са на ток - закривен навътре. Формата - скосена отпред, но не съвсем квадратна, а леко на кестерме Simple Smile. Сериозно ли се вълнуваш от модата? За мен няма по-модерна обувка от удобната обувка.
Имам удобни ортопедични обувки един куп. Искам да си купя един модерен чифт Simple Smile) По-така Wink

# 24 245
Янтро, кубинки най различни, едни като по хлабави, боти като ъгсовете също, кафеви, камел, тъмно бордо,

# 24 246
  • Пловдив
А тока - дебел и значи отпред права линия, ама накриво?

Значи туй е супер модерно, а? - https://answear.bg/p/kozheni-boti-camper-tws-v-bordo-s-debel-tok … A2CFC6468CF69BF98

# 24 247
  • Варна
Най-удобната обувка за мен е маратонката,но и аз ще трябва да си взема нещо топличко, че по софийските полета си е зима, не като тук.

Рамацоти, личи ти, че си спортувала с тая стегната фигура. 🫶

# 24 248
  • София
Yovanka, да поздравиш младежа! Браво!!!! Едно време много обичах да тичам( тренирала съм няколко години лека атлетика) и все още ми е приятно, но пусти мързел.....А така хубаво изчиства мислите и тонизира цялото тяло
Сега, като поспа и се съвзе, разказва с ентусиазъм за атмосферата и страхотното усещане от самото участие. Предлагам догодина, групата тук да се запишем за участие на 5 км, все ще издрапаме толкова, ще се дърпаме взаимно по улиците, ще е забавно и медали ще вземем. 😃 Не били толкова хубави като на големите дистанции, но си е медал.
Скрит текст:

# 24 249
  • Варна
Ха,колко му е, 5 км и накрая една линейка. 🤣🤣

# 24 250
5км ги бягах за норматив като дете, но сега пуша...
Естела, много си мила и красиво лъжеш Kissing Heart Ще се направя, че ти вярвам и имаш една почерпка от мен! Целуни Бориса! Вчера се сетих за нея и розовата и раница с нейното име. И за книжката и с пеперудките...Абе липсвате ми с две думи

# 24 251
Момчета, дайте акъл за нещо за сериозна констипация, да пратя на свекървата за Израел, много се мъчи, така не е било. От сената много я боли корема не ще. Нещо да не води до пристрастяване

# 24 252
Ще гледам братчето на дъщеря ми за няколко дни. Така се наложи. Сега редя графика за деня и се чудя как ще правя тия гимнастики за седмицата. Ама ще се справим де.

# 24 253
  • София
жаки, малко рициново масло за бърз първоначален ефект. 1/2 с. л. Да не излиза след приема му.
yovanka, браво на момчето!

# 24 254
Жаки, Лаксит на д-р Тошков. Да пробва първо с по две вечер, ако не стигат, по три, по четири максимум. Пише, че може до шест, но много ми се вижда. Билкови, не се привиква, не раздуват червата. Взема само при необходимост, не постоянно.

Йованка, браво на момчето! Много сериозно постижение.

Общи условия

Активация на акаунт