Да се оплачем... 2025

• 1 620 552
  • 26 654
  •   29
Отговори
# 90
Честита нова година на всички в една от най-любимите ми теми във форума. Много рядко пиша, но чета редовно и съпреживявам и радостите, и болките ви.

Много здраве, късмет и спокойствие пожелавам!

Честити рожденици и именници, да са здрави!

И да се оплача, че почивката свърши и от утре пак на работа. Никак не ми се тръгва, малко ми дойде, сякаш.

# 91
  • Ланкър, планините Овнерог
Забравих снощи да си надена розАвите гащи. Ужас.

# 92
Сложих и цървения цицарник и цървените гащи....ма не съм се завирала под масата, щото нИ мо"а:grinning:
И се оплаквам,че почивчицата свърши!
И утре тръстика!
Аааааааййййййй!!!!

# 93
  • при него
Mama Blue Bear, Google Family инсталирате на телефоните и си правите семейна група в Гугъл, определя се кой родител, кой дете. Там има настройка, при всеки опит за теглене на приложение, да се иска оторизация от родител. Ние го ползваме от 4 години, откакто има телефон.

# 94
  • Бургас
Вите, честит да ти е рожденика! Здрав и успешен да бъде!

Честито и на имениците! Със здраве да си носят името!

# 95
Честита нова година! Нека тя ви донесе много усмивки и сбъднати мечти.

# 96
  • Пловдив
Искам да похваля община Пловдив. 1 януари. В ипей пристигнаха съобщения за дължимите данъци на колите Simple Smile Бързо работят.

# 97
  • София
Аз пък вчера на 31ви си получих фиш от КАТ Kissing Heart Но мъжът ми е с провинението, върнахме по календара кой е бил с колата този ден:)

# 98
Янтро, ти беше от Калофер или бъркам, голямата ми щерка са там с компания, големи хора на центъра, хубава атмосфера имало. Но тя няма на кой да мяса- в 1.30 си легнала снощи😅🙃 Не е парти енмъл хич🙃 Днес в 10.30 станала да се разхожда, сама разбира се😎

Марти, видях и аз дечицата, този полегналия много ми прилича на кака си! Страхотни са❤

# 99
  • Пловдив
Янтро, ти беше от Калофер или бъркам, голямата ми щерка са там с компания, големи хора на центъра, хубава атмосфера имало. Но тя няма на кой да мяса- в 1.30 си легнала снощи😅🙃 Не е парти енмъл хич🙃 Днес в 10.30 станала да се разхожда, сама разбира се😎
Мне, аз съм от Габрово. Ама живеехме в Сопот, имаме жилище там.

# 100
Честита Нова година, момичета! Посрещнахме подобаващо Новата година и сега почивам. Мислех да се поразходя, но духа силен вятър.

# 101
Аааа, аз къде те пратих😅 Не помня нищо аз, мн съм зле с паметта… Оплаквам се

# 102
При нас е пролет, но на мен не ми се мърда никъде.
Прострях една пералня и почти изсъхна. 
ММ мрънка, че не ми се ходи навън и при свекървата, от тва се оплаквам. 😀

# 103
Честита нова година! Здрава, спокойна и благодатна да е за всички!
Вите, да е жив и здрав набора! Късмет, любов, учение, работа - всичко да му е както го иска и изпълва сърцето му с радост! 🍀❤️
Марти, прекрасни са❤️

Снощи в 23.50 Див скочи настръхнал. Гушнах го, но избяга и се скри. В съседен апартамент ( необитаем) празнуваха група младежи, по едно време чак се притесних какво се случва, но за радост утихнаха. Сутринта беше мазало под терасите - салфетки, покривки, пържоли. Но по обяд се изсипа една тумба деца и направиха оборка, всичко почистиха.

# 104
И при нас е хубаво времето , но по пижама ми е екстра у дома Wink ще чакам пролетта за разходки Wink
Да ви споделя.. от поне 3 седмици ми се ядат панаирджийски понички. Сега има на коледния базар, но се въздържам. Ароматът им така ми се е набил в носа , че само за тях мисля, но удържам фронта Wink
Снощи като отивахме на центъра за зарята миришеше на тях и малкото каза : въздухът мирише много вкусно .
Хвана ме депресията с мисълта, че утре съм на работа. Нищо не усетих от почивните дни.
Врътнах първата пералня за Новата година. И една баница направих. За днес- толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт