Да се оплачем... 2025

• 1 401 882
  • 23 547
  •   14
Отговори
# 23 505
На мен и млечните ми спряха, че от тях ставам като тинейджър Joy
Хляб и тесто не ям от две-три години, че заприличвам на мама Барба.
От зелениите ме боли стомаха, не си падам твърде по сладкото.
Абе, май ще е по-лесно да кажа какво ям JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:09 от rummi_pl

# 23 506
Момиченцата започват да понапълняват от хормоните. Дъщеря ми стана леко пухкава, около 15 години и положи усилия, за да си възстанови формата.
Тя засега се чувства чудесно на новото място. През уикенда ще има гости - братовчедката, която учи в Хелзинки. Другия понеделник е рождения и ден. Изпратихме и картичка, но едва ли ще пристигне, защото има стачка на пощенските служители.

# 23 507
Момиченцата започват да понапълняват от хормоните. Дъщеря ми стана леко пухкава, около 15 години и положи усилия, за да си възстанови формата.
А моята си направи стрии на краката. И на бюста има, но е доста надарена.

# 23 508
Имам няколко познати, които работят в ДГ като ги слушам много малък процент са децата, които ядат нещо. Важното е да не ги карат на сила.
Аз много ревях в детската градина ама за хапване виж всичко си хапвах. Даже сега бих кажа че съм по капризна. Като дете можех да ям до пръсване от всичко по-много. Grinning Сега не мога чак така. Винаги съм била по-едра, а и изцяло приличам на мама по всичко изброено. Другите два от семейството са скариди Grinning вече станаха 3-4-5 години от както съм по тежка от баща ми... Ген... Важното е всички да сме живи и здрави!

# 23 509
Значи вещиците дето са свалили килограми да спрат да се хвалят....От няколко години ми е болна тема...Никога не съм била пълна, но от ЕГН-то взех да качвам и "правя" корем... Мъча се с диети и успявам да намаля обиколки/кг. и в момента в който се върна към нормалният живот за седмица всичко съм наваксала...

# 23 510
  • Бургас
Вите, пробвала ли си с калориен дефицит?

# 23 511
Вите, пробвала ли си с калориен дефицит?
И калориен, и Зоната, и 90 дневната....всичко съм пробвала...😒 Просто годините не прощават 😕

# 23 512
  • Бургас
Значи,Вите, наблегни яко на спорт, ходене пеш и строго хранене.
Спорта и движението е здраве, колкото и трудно да е в началото.
За всяка болест и за всички болежки - лекарството е спорт! Подходящият разбира се!

# 23 513
Оплаквам се, че отидох уж до аптеката, обаче се сетих, че откриха нов магазин. Казва се winners и е в общи линии магазин, в който продават луксозни стоки на нормални цени. Сдобих се с две нови жилетки, две нови блузи, едни дънки, нови обувки  (кларкс са, обикновени, черни с токче), и два парфюма. Тепърва ще ги гледам къде са произведени, защото бяха супер евтини, а би трябвало да са десет пъти по-скъпи поне. Сигурно са копия, но си миришат на оригинала.
Малко се поохарчих, но пък съм щастлива! Тъй де…
О, снощи бях на концерт. Седмата симфония на Бетовен и Emperor пиано концерта му. Това са ми две от най-любимите произведения! Пианиста бе Lang Lang. Той е китаец. На бис изсвири Can you feel the love tonight от Lion king.
Сега имам мийтинг в три и после съм фри.

# 23 514
Вита няма да казвам ММ колко отслабна когато лекарите му казаха да намали килограмите. И аз се ограничавах с него, ама грам не свалих.

# 23 515
Кг са ми болна тема на мен. Цял живот лишения.
Като тийнейджър бях много пълна и вследствие на подигравките за килограмите ми и не само и се затворих в себе си, наблягах на храната като спасение от собствените ми мисли, успокояваше ме. Много ми беше трудно да го преодолея, работила съм и със специалист, имах и пълна подкрепа от родителите ми. Бях зле, адски ниско самочувствие, асоциалност и т.н., чак във втори курс започнах да излизам, да се виждам с повече хора, да създавам контакти и да не се срамувам от външният си вид, дори не знам как записах да уча. Много е гадно за едно дете, децата са жестоки с думите си, още ги помня.
Оттогава поддържам едни кг, ниска съм и всеки кг има значение. Осъзнах, че трябва да го правя за себе си и здравето си, а не за да ме хареса еди-коя-си-тълпа....
4 бременности и качвах нормално кг, само с първата бяха много повече. Имам още за сваляне от последното раждане, но я карам бавно. Мъжът ми цял живот яде едно и също, но той е спортист и така е свикнал, няма проблеми с теглото, има бърз метаболизъм, докато при мен е и генетично, не само лакомия.
Няма общо с това, което пишете вие, но реших да го напиша, може да помогне на някого , някога.

# 23 516
Вите,душичко,не се впрягай с килограмите, освен ако не се касае за здравословен проблем. Гледай да си спокойна и щастлива.

# 23 517
Ужасно съм притеснена. Предполагам, че имам цистит или нещо подобно, досега не ми се е случвало. Цял ден си бях добре и късно тази вечер започна парене и болка при уриниране, чувство, че ми се ходи непрекъснато, въпреки че съм ходила. Много ме притеснява и че има малко кръв. Дано да се оправи, до утре ще се побъркам.

# 23 518
  • някъде другаде
Килограмите и на мен са болна тема. За 6 месеца свалих 17 кг. , но лятото се отпуснах и си върнах 5. От днес се надявам да съм пак стриктна и да ги сваля.

# 23 519
Пак рано се събудих.
Кая, пиши как си. От сутринта те мисля
Чакам днес снимка на близнаците на Мартина

Общи условия

Активация на акаунт