Да се оплачем... 2025

• 1 410 632
  • 23 682
  •   20
Отговори
# 23 655
  • София
Да се преброим изкорканите от бг алерта. Заради земетресението в Турция вчера, реших, че е нещо подобно, а то - сняг.
Кметското съобщение ме пропусна, досега рових в телефона, всичко ми е пуснато. Да не би да засича, че съм на бюрото в центъра и нямам намерение да катеря Витоша? 😂😂😂

# 23 656
  • София
И мен ме е пропуснало, а на първи, когато пробваха сирените, ми се включи.

# 23 657
  • София
И мен ме е пропуснало, а на първи, когато пробваха сирените, ми се включи.
И мен ме пропуснаха, но на първи също ми се включи, питаха ме за нотификации, потвърдих, че искам да получавам.

Мрънкам, че още не мога да се съвзема напълно от настинката, която ме повали.

# 23 658
  • София
Внезапна може да е за мен, която не знам за диагнозата на близък, защото той е решил да не ме стресира излишно......... Не виждам нищо смешно.

Прочети го пак. Иначе те разбирам, но повярвай, няма да крият, ако опре ножа до кокал. Ще видиш, че и ти доста неща на детето ще гледаш да спестиш.

Също се замисли, ти казваш ли за всяко заболяване, проблем, изследване, което ти, детето и мъжът ти правите на вашите? Зъмнявам се.

# 23 659
Моите родители скриха, че са се разболяли от ковид. Казаха ми чак като баща ми влезе в болница и за по-малко от 24 часа той почина. Затова аз бих казала на големи деца, особено възрастни, като има някакви здравословни проблеми.

# 23 660
Всъщност казвам 99% от здравословното ни състояние. Ако не съм казала, вероятно е защото просто не ми се говори по телефона, а предпочитам да си почиваме.
И не казах като влязох да раждам, но предвид, че преносих, стана ясно като спрях да отговарям Grinning

а иначе то като опре ножът до кокал, ще е късно. Хубаво е да съм подготвена за някакви сценарии, за да мога да реагирам, а не "Идвай веднага". Баба е на 88 години. Предпочитам да ми кажат, ако влезе в болница или се разболее, а не да ме поставят пред свършен факт.

Оплаквам се, че приятели са на Сардиния и ходят с рокли, къси панталони, пекат се на плажа. А аз тази сутрин сложих зимното яке на София. След малко отивам да бера едни грамадни шипки, че явно стана време да се подготвяме с чайчета за зимата.

# 23 661
  • София
Моите родители скриха, че са се разболяли от ковид. Казаха ми чак като баща ми влезе в болница и за по-малко от 24 часа той почина. Затова аз бих казала на големи деца, особено възрастни, като има някакви здравословни проблеми.
Съжалявам за загубата Ви. Аз също съм на мнение, че трябва да се знае за здравословното състояние.

Най-добрата приятелка на майка ми скри от децата си, за да не ги притеснява, че не се чувства грам добре.. оказа се пневмония, жената почина на път за болнично заведение. Това за мен е нелепа загуба.

И аз извадих зимните дрехи и обувки, а познати са насам натам и още хващат тен. Чудя се дали краят на месеца или началото на другия ще са опция за Тунис, Египет? Не ми се иска още да пускам хубавото време.

Оплаквам се, че докато се натутам да си взема едни обувки, моят номер го изчерпали, мрън.

# 23 662
Аз бих казала само на мъжа си и на най-добрата си приятелка. На нашите и от смъртния си одър няма да им се обадя; майка ми, какъвто е карък, ще ми прокоби престоя в отвъдното Joy

Те на мен къде казват, къде не... то така или иначе файда няма, щото са ужасно неинициативни и страхливи, и в общия случай не желаят да взимат мерки и да се лекуват. Като опре ножа до кокала - хвърча като линейка и така.

# 23 663
Миналата година бях около 10-15.10 в Тунис. Беше 27-30 градуса през деня, вечер ставаше около 20 много приятно.

# 23 664
Ние ще ходим началото на ноември в Египет. Очакват се 25+ градуса през деня.

# 23 665
  • Варна
Направо не мога да повярвам какъв студ и дъжд  е. Искам още лято. Явно не  ми стигнаха 3 месеца и половина на море. Надявам се да е циклон и да се пооправи след няколко дни..ама тя земята ще изстине вече. След семица отиваме на по-топличко поне, това ме успокоява до някъде.
Изобщо не съм създадена за студено време и северни места, ужасно депресиращо ми е.
Имам ужасна пришка,  сложих едни маратонки вчера сравнително нови и уж удобни , но с много къси чорапки  и отзад  глезена ми беше бос и се е охлузил много. Днес съм с други обувки,  но пак боли. Sad
За Египет не можах да навия мъжа ми. На мен ми хареса през април, може пак да отида с приятелки догодина . Той иска в Турция или Гърция , храната му е важна Grinning
В Бодрум ще ходим ние след семица, сега май превалява и там около 23 гр е , но го дават да се оправя. Около 25-26 максимална е средата на октомври.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 11:56 от Vessi_to

# 23 666
  • Fairbanks, Alaska
Честит първи сняг! Нещо раничко ми се струва, ама е го на Grinning
Ако ти се струва рано, да пращам топлото? Тук в Бургас изобщо не усетих застудяването-от 20 градуса и вчера, и сега е 17.

# 23 667
Точно фейса ми изплю, че преди две години съм си топила краката в Позитано

# 23 668
  • Сф
Леле гледам сега във Влас е ад от вода! Имахме съфорумка там, дано са добре и всички наоколо. Сега гледам новините- ад!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:27 от PureLove

# 23 669
  • под тепетата
Вицът на дена: Пътувам в бърз влак от Бургас за София. Пътници питат къде е първа класа. Отговор - няма! Ама билетите са с цена за 1 класа! А парно има ли? Отговор - в последния вагон! Промоцията кой разбрал, разбрал!

Общи условия

Активация на акаунт