Да се оплачем... 2025

• 1 450 323
  • 24 204
  •   31
Отговори
# 24 180
Жаки беше на почистване вчера, днес лицето и е ужасно цялата е в рани, не знам що чак така, със специална козметика за акне работиха, само натурална, но явно доста силна. Като я гледам ми се реве как ще се оправи това нещо не знам. Сега мажем с едно за възстановяване. Много я мъчи този проблем с акнето. Нейното е много гадно само с комедони, но затворени никак не излизат. Вчера я измъчиха, дано е за добро и като се махнах струпчетата да е по- добре. Не иска ни да излиза, ни да я виждат хора. Кво ми дойде на главата Sad

Леща с чесън и задължително чубрица готвя аз
Боба и джоджен и малко чубрица слагам.
Но ние много обичаме подправки. Мъжът ми не обича “умити” манджи, болнична храна им вика😅🤪 Майка му много се обижда, като не и яде:)

# 24 181
Оплаквам се, че съм ужасно уморена. Снощи пусках перални до полунощ. Днес синът се прибра и продължавам с прането.

Да се похваля, че днес си намерих якето което ми беше в главата. Цвета е светло бежово. Сега си търся спортни обувки или маратонки същият цвят с бюджет до 100лв. Моля, ако някой е виждал подобни да даде идея.

# 24 182
Веднъж се обърках и в боба сложих мента вместо джоджен.Ядеше се.

# 24 183
  • София
Мале, гледам 53 отговора, а то чубрицата обсъждате. Simple Smile и аз я ръгам на всичко.
Скапана съм. От 08.00 съм на крак, не знам защо им викат почивни дни. Сега съм се размазала. Поръчах китайско, сипвам си едно вино и приключих за днес!

# 24 184
  • Варна
Малко летен полъх от мен, 25 градуса е , ветровито

# 24 185
  • Пловдив
Аз от два часа щастливо зяпам обувки. В резултат има поне 20 желания. Уж гледах боти за сезона, демек есенни или за топла зима. Обаче си поръчах сандали?!?!?!?!?!

# 24 186
И моят син след почистване на лице е с раздразнено лице, с крем здраве го мажа. Козметичката обаче много хубаво го чисти.

# 24 187
  • Пловдив
А моите щастливо и небрежно си ходят пъпчасали като тикви. След 17-18 кожата им се изчиства от само себе си, ясно защо.

# 24 188
Ей от това се оплаквам, ама не просто оплакване, а ми иде да ревна! Преди 2 дни дойде новата печка, днес гледам това, със сигурност не беше от началото така.

# 24 189
  • Пловдив
Кое не е у ред на печката?!

# 24 190
От 08.00 съм на крак, не знам защо им викат почивни дни. Сега съм се размазала.
И аз съм така. С тази разлика, че сутринта направих фалшива шкембе чорба с гъби кладница. За вечеря една лазаня-полуфабрикат и салата (варени картофи, кис.краставички и яйца). Пих 30 грама ракия, чакам последната пералня и  ще се пробвам да спя. Гроги съм.

# 24 191
  • Бургас
Боба го обичаме с много пресен джоджен и сминдух! Но може и със сух! Правила съм го и с чубрица и с мента. С ментата - трябва да се сложи мъничко!
Сега ми хвалиха боб със сух риган и босилек и мисля да пробвам!

Лещата задължително с чубрица, чесън и сминдух.

Веси, стопли ми сърчицето с тези слънчеви снимки!

На котлона това черното петно ли е проблема?

# 24 192
Хора, тези от Мон със сигурност не са нормални. Раздавах го учителка по химия, а не съм в бранша от години, но сега в 7 клас помагам, няма как. Химия за първа година. Още на 3 урок се учат съединения и валентности. За домашно-да напишат съединения, в които един елемент е в различна валентност. Стига бе....Явно трябва да са се родили научени на елементите и веднага почват и съединенията с формули. Моята гледаше като теле, след час време нещо схвана. Имам чувството, че със сигурност искат децата да се откажат от трудния материал и да затъпеят.

# 24 193
Кое не е у ред на печката?!

Виж не свети цялото червено, сякаш една част е прекъсната и не нагрява.

Карз, да, на големия котлон се забелязва най-много, но и на малките има.

# 24 194
  • Бургас
Донау, може да е с фабричен дефект или при транспортирането да е ударена!
Пиши и изпрати снимки на продавача.

Общи условия

Активация на акаунт