Да се оплачем... 2025

• 1 454 658
  • 24 280
  •   37
Отговори
# 24 225
Честит рожден ден, Деспи!
Бъди здрава и щастлива!

# 24 226
  • София
деспина, честит празник! Бъди здрава, щастлива и спокойна!

# 24 227
  • тук и там
Деспина,да си жива и здрава!
Жаки, може би да пробва с киселини?С тях много лесно излизат комедоните поне.Аз съм много доволна от това.Стига за много дълго време.
Скрит текст:
В никакъв случай сега,когато е раздразнена кожата.Когато заздравее.Помага за образуването на по-малко комедони,и за лесна екстракция.

# 24 228
Жива и здрава да си, Деспина!

# 24 229
Честит рожден ден, Деспина! Пожелавам ти много здраве и много поводи за усмивки!
Опитай да поговориш и да се извинил, нищо не губиш, а може само да спечелиш от това.

# 24 230
За плъховете - във всеки град с метро са в изобилие . Моите деца в метрото си правеха състезание кой първи ще види плъх .
Никога не съм виждала плъх в софийското метро. Ако има, казвайте да слагам очилата и да надничам. 🤓
Аз чубрица бухам почти на всякъде, щото мама така прави. Само за ориз Иван Звездев ме е научил, че много върви с дафинов лист и черен пипер. На кИфтета по чирпански слагам и обожавам бахар и дафинов лист.
Стискайте палци да преживея утре маратона. А после яка диета трябва да подкарам, че се окръглих като толумба. 🐷
Оплаквам се, че децата се разболяват едновременно. Дано е нещо леко.  🤒 Sad

Не, споко, нямах предвид софийското . Младо е още за плъхове .
Деспина , честит празник, момиче !  Да те слушат домашните , Да развиваш таланта и хобито си на спокойствие !

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:25 от G..D..

# 24 231
  • София
Младежът се прибра с медал, все пак е успял да финишира - 42 км за пет часа и половина. Каза, че повече няма да си прави експерименти, много трудно му е било. Щял да си бяга на малките дистанции. 😃

# 24 232
  • София
Младежът се прибра с медал, все пак е успял да финишира - 42 км за пет часа и половина. Каза, че повече няма да си прави експерименти, много трудно му е било. Щял да си бяга на малките дистанции. 😃
Astonished
Сериозно разстояние. Браво на младежа!

# 24 233
Тези маратонци са свръх човеци! Поздрави момчето си от мен Yovanka!!!

# 24 234
Деспина, честит празник!
Моя позната участва в half marathon, 21 km. Същия маратон, предполагам. Аз вървя 5 км и се гордея, а тези младежи и не съвсем младежи бягат! Впечатляващо!

# 24 235
Браво на момчето на yovanka!

# 24 236
  • Пловдив
На йованка младежа много здрав, аз и 5 км не мога. Такъв съм дроб.
Има и други съфорумки, които са участвали в маратона. Една се похвали за 21 км.

А аз се ФФФФалих с домашния ябълков оцет.

# 24 237
Ако нечий мъж има претенций към жена са, дайте му да чете другите какви претенциЙ имат другите😆😂😂

Това ме разби😁

Здравейте. Търся си мъж!
Не съм много придирчива, защото съм много широко скроен човек.
Първо, да не е много космат. Не за друго, ама имам три котки и ще ми е трудно да обирам и неговите косми по мебелите.
Второ, да обича животните.
Аз тези котки ги гледам от години, не мога да ги пренебрегна сега. Те са си свикнали да спят при мен на леглото. Пък и диванът е разтегателен, много е удобен!
Трето, да няма майка по възможност. Аз личен опит нямам, ама какви ужаси съм чувала от приятелки и колежки!
Най-добре е изобщо да няма роднини, че съм вече на възраст, на която трудно се приспособявам към непознати.
Да има културни интереси. Поне да не заспива, като го заведа на опера или театър. Че голям срам брах с един, дето захърка на "Мадам Бътерфлай", та заглуши оркестъра.
В никакъв случай да не пие и пуши!
Завесите в хола са кадифени, останали са от баба още. Не мога да ги пера час по час! Пък и как ще спестяваме?
Да живее при мен. Ама да има собствено жилище, та да го даваме под наем.
Да не яде много и да не яде месо. Че горките животинки са толкова стресирани, като ги колят, че ще се напълни с отрицателна енергия и нискочестотни вибрации. Та ще ми наруши цикълът на прераждане. Пък аз вече съм на най-високото енергийно ниво и аурата ми таман се е избистрила!
Да няма деца.
 Стигат ми тези, дето ги търпя всеки ден в училище! Шумни, невъзпитани, ама с такива майки, дето не са чували нито за Мария Монтесори, нито за доктор Спок, какви да са?
Да може да се оправя с пералня, прахосмукачка и други кухненски уреди. Че аз искам да стана съпруга, не домашна прислужница!
Да е нежен, да ме изслушва с разбиране.
Ако може и някой курс по масаж да е минал, че да ми премахва болките в краката от цял ден стърчане пред дъската.
Да не гледа футбол. Ама не мога да я търпя тая ниско интелигентна игра! Комшията, като играе неговия отбор, вдига блока на главата си! Крещи като Тарзан посред джунглата и събира кварталните пияндета у тях!
Че и пиратки хвърлят, та ми докарват котенцата до шок и ужас.
Да работи задължително.
 Няма аз да го издържам!
Обаче да ми отделя достатъчно време. Да ме води на спа и екскурзии.
Да обича шопинга.
Да не е ловец, нито пък рибар.
Да спортува, че много мразя издрусани мъже!
Да е креативен, интелигентен и верен!
И модерен. Две-три татуировки да има поне, ама да са с художествена стойност!
Да обича селската работа, че мама и тате остаряха, трябва някой да им помага с оранжериите!
И дърва да може да цепи.
Да обича музиката и да е пластичен.
Та да ходим заедно на бачата.
Засега е това.
Ама ако се  сетя друго, пак ще пиша.
А, и да не е на повече от 30 години.
То аз съм по-голяма, ама сега така е модерно.
Пък и като ги гледам наборите-надебеляли, оплешивяли, посивяли. С една дума много дърти!
До скоро!
И ми се обадете, ако познавате такъв мъж!
🤣🤣🤣

автор. Таня Арабова

Да няма майка пи възможност вика😂😆😆😆😂

# 24 238
  • Пловдив
Я ме светнете каква е актуалната мода в женските обувки?

# 24 239
Я ме светнете каква е актуалната мода в женските обувки?

Е аз за нея говоря де, същата бивша съфорумка, която е нашата гордост! 21 км бягане! Браво.

За обувките, какви по-точно? Официални, зимни, боти, ботуши. Да не ставаш модерна мацка? Уточни.

Общи условия

Активация на акаунт