Да се оплачем... 2025

• 1 456 861
  • 24 307
  •   34
Отговори
# 24 300
Оплаквам се, че в нас е студено!
Когато в жилището не е живяно последните месеци и човек си дойде преди началото на отоплителния сезон, трябват поне ден- два, за да придобият температурите в него приятни нива за обитаване. Няма да забравя, как един май месец навън беше по- топло, отколкото вътре. Grinning

На мен Кларкс са ми много удобни и препоръчвам с две ръце. Имам обувки на ток, да дебел ток, но ток, средна височина, много са ми удобни. Ей такива

Аууу, тези Кларкс са ми много любими! Удобни и комфортни, особено за хора с капризни сводове като мен. Миналата НГ цяла нощ изкарах на тях, то не бяха танци, не бе чудо- не ги усетих. А принципно целогодишно хода основно или с маратонки, или с Билкенщоци. Моите са в цвят wine- предугадила съм "новото моделно". Grinning По- скоро, заложих на класиката. Grinning
Скрит текст:

Деспина, честита да си! Инак- случват се такива неща. Ако страдаш по случилото се и те човърка- опитай се да обясниш ситуацията така, както и на нас. Ако ли не- махаш с ръка и продължаваш напред.

Палци на всички, които имат нужда от такива! Flowers Four Leaf Clover

# 24 301
ТиЛи, преди години нашоте като се прибираха зимата и молеха роднини да включат климатиците 2-3 дни преди да се приберат. Няма стопляне.

Спах много зле. По нощите си писахме с приятелки за обмяна на информация и дали мъжът на приятелката е звънял на някоя. После ММ стана в 5:30 и аз просто не заспах. И вместо да стана да свърша нещо... лежах два часа в леглото... От себе си се оплаквам. Бива ли такъв мързел...

# 24 302
Да, и ние така практикуваме по принцип.
Просто хората, които имат ключове от нас по стечение на обстоятелствата, бяха възпрепятствани този път. И двете семейства.
Здраве да е. Вече не е съвсем като в пещера. Grinning

# 24 303
Този цвят го нямам. Трябва да се поправя. Много ми харесва. Тъкмо търся нещо да допълня за безплатна доставка. Grinning До България поръчката трябва да е над 90 евро, а съм харесала едни намалени сандали. Между другото имат някои сандали, които в количката имат допълнителна отстъпка. Едните, които съм харесала идват на 27.50 евро.

# 24 304
Харесаха ми тия обувки на Мини, но няма къде да ги нося. Имам едни с тънък ток за “официално”. Не знам дали са модерни, бяха много намалени, та ги взех, удобни са.

Ежедневно нося тия, според щерката са ужасни и пенсионерски. Кафявите ми идват малко плитки, сините са от филц, цветът е много хубав на живо.

И тия жълтите, нося, много са удобни. За тях признавам, че са бабешки, напомнят за руските валенки, които носеха бабите през соца.

Мини, дай снимка на сандалите. Моите сандали вече са на по 7-8г , та вероятно ще трябва нови.

На Янтра кемперите не са лоши, но нямам смелост за експерименти.

Днеска вече ще пиша на aboutyou, вече минаха 14дни, а не са ми върнали стоте евро за балеринките, започвам лекинко да се изнервям. Оплаквам се.

# 24 305
Aз съм фен на ботите на Риекер, на Скетчърс - спортни, удобни, равни.  Откакто слязох от високите токове се родих. И аз съм за нови боти, но ще е след НГ, за да мога да ги взема за сметка на фирмата.  Имам право на два чифта годишно, а тазгодишната квота съм я изпукала. За супер редките случаи когато ми се налага да сложа нещо по елегантно се жертвам с ботуши или боти на ток, имам , не е кат да нямам. Но в ежедневието си вече -  найн.
Йованка, поздравления за сина ти. И моите момчета бягарт по маратони. Миналата година големия с куцукане финишира на маратона в неговия град, после цяла година лекува коляно, сега се е записал пак и тренира редовно за да не се повтори миналогодишпния сакътлък. Медалите верно са голям гъдел - мотивират ги допълнително.  В мъжката им компоания повечето тичат по маратони, всеки в различен град, и се надъхват с постижения в Страва.
И аз обичам да тичам. Нищо не чисти мисълта  както едно бягане . В колкото и затруднено положение да съм била, след петия километър решенията сякаш сами идват в главата ми и всичко се подрежда. Напоследък не тичам редовно, но... това е положението.
Скоро нищихме лаксативи. Аз съм с две ръце за конфитюра . Гръцки е, на растителна основа, никакви колики или болки в корема. Ефектът  е гарантиран.
Сигма, както и преди съм писала - евала, момиче. Голяма душа си.

# 24 306
Тези са сандалите, Донау

Нищо друго в сайта не искам истински. И сега се навивам за 11 евро доставка до България. Веднъж са намалени на 55 евро и в кошницата стават 27.50 евро.
Два пъти съм купувала Hogl и двата пъти съм ги връщала, защото са прекалено тесни за моя крак, дори и номер по-големи.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 12:16 от Minnie.Mouse

# 24 307
Ако ще ги носиш с рокли и поли, по-добре си купи ботуши, ботите накъсват крака и силуета при няколко дължини на роклите/полите.
Лично аз предпочитам ботуши, по-горната причина.

И аз съм се насочила към конфитюра, кой вкус ще препоръчате? Мисля череша да е.

Общи условия

Активация на акаунт