Да се оплачем... 2025

• 1 455 383
  • 24 290
  •   7
Отговори
# 24 285
Момичета, приятелка влиза за спешна операция и има нужда от положителни мисли. Стиснете по един палец.

# 24 286
  • Бургас
Стискам силно Лютиче! Бързо и леко да й мине операцията!

# 24 287
Янтре, дай да изясним - за всеки ден ли ти трябват или за някакво събитие? Ако са за всеки ден посочените няма да са ти удобни (тънка подметка, висок ток). Също е важно как се обличаш всекидневно за да ти паснат на стила. С каква връхна дреха ходиш - грейка или палто? Абе най-добре си харесай нещо и ни питай дали ни харесват. По-младите ще кажат дали са модерни.😀

Лютиче, дано всичко мине добре с операцията.

# 24 288
Много бързо мина уикенда. Да свършим няколко неща и хайде свърши.
Изобщо не ми се ляга, но трябва да ставам рано. Ще има да се въртя.

# 24 289
Добре, ай покажете ми кое е ПОСЛЕДНА мода - https://www.glami.bg/damski-boti/?highlight=c23807992&iid=238079 … 0A5WuPap39WhX0pVR

С широк крак съм бе!
Аз имам тези, но  са от поне 3 години.

Удобни са ми, много.
Детето иска подобни. За модерно, не зная.
Всъщност, като гледам еквивалентност на цените, ботите по-горе не са супер скъпи.

# 24 290
Янтра, модерни са кампер ботите, да. В смисъл не последен писък на модата, а модел от новата им колекция, класически боти. За мен са добра инвестиция, бих ги носила. Марката на обувките е добра, кожени са, не са високи, очаквам да са удобни.
Кажи с какво искаш да ги съчетаваш, за да ти пратя моето виждане за модерни боти. Ако ще ги носиш с рокли и поли, по-добре си купи ботуши, ботите накъсват крака и силуета при няколко дължини на роклите/полите.

Общи условия

Активация на акаунт