Да се оплачем... 2025

• 1 467 852
  • 24 403
  •   4
Отговори
# 24 360
Стеле, много добре те разбирам. Като беше щерката в ДГ най-обсъжданата тема на РС беше - каква тоалетна хартия ползват децата.🤐

И аз тази вечер бях на РС на щерката. Една майка пред мен през цялото време си гледаше телефона и сърфираше в интернет, предложихме следващият път да е онлайн.

# 24 361
Стели, тва държавна градина ли бе?! Б@си глуспостите… влошило се е положението явно откак нямам поглед над тези неща.. Какви приказки в работно време?! Отпуск ли ще пускаш за това несериозно е

# 24 362
Защо вие да четете приказки? Те не могат да четат ли? Това е несериозно. А това, че дворът е опасен си е за докладване по институции, защото е въпрос на време да стане беля или въобще няма да ги извеждат, което пак е неприемливо
Оплаквам се, че Мартина не показа талисманите

# 24 363
  • Швейцария
Чух лоша новина за мой много близък приятел. Лоша диагноза. Жена му е лекарка, звучеше много разстроена. Не исках да питам точно колко е зле, но тя не е човек, който се стряска лесно...Много ми е кофти, чак не ми се яде.

# 24 364
И аз днес получих лоши новини. Здрав, прав мъж си отива. Колежката ми плака днес защото вижда нейното дете в него. Всички се молим за чудо.

# 24 365
Ха, мислех, че само тук родителските са по два часа.  Мъкааа.
Верно ли са толкова луди, че обсъждат тоалетната хартия Stuck Out Tongue Winking Eye хора без работа.

Оплаквам се, че УНГ каза, че инфекцията в ушите на малкия не е отшумяла, даде нови капки. Това дете е изтърпяло какви ли не медицински манипулации, но не търпи капки в носа. За бога, няма ли капки за уши, които да не се слагат през носа?!
Пак пита защо не сме махнали сливиците и полипите, ами защото УНГто в болницата отказа. Мисля, че ги е страх, да оперират заради бъбреците.

Какво да правя с тия сливици, полипи и течност в средното ухо, ще се гръмна Cry Тази година сме всеки месец на УНГ и все едно и също.
Трябва ми здрав, за да му забучим противогрипната ваксина, че само грип му липсва.

Сигма, рак ли? Дано се случи чудото, за което се молите!

# 24 366
Не. В кома е.

# 24 367
Дано! Винаги има надежда!

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:54 от donau_janine2

# 24 368
Оплаквам се, че денят беше тежък.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 22:00 от vita

# 24 369
Ужасен ден и при мен. Искам да е петък.

# 24 370
Естела, спокойно....сега се почва!🙃 Какво още ще видиш и чуеш, бедна ти е фантазията. А, и постоянно искане на пари за нещо.
И аз съм на родителска след 2 дни, някои родители за 2 години не съм ги виждала да присъстват.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 22:42 от #Frozen#

# 24 371
  • Бургас
Тежък ден и при мен!
Здрави да сме само!
Палци за всички в беда!

# 24 372
  • Бургас
ОХххх,не спира да ме глождят разни неща....
Ще има да мисля и да премислям нещата...
Всичко трябва да премине по-най добрия и лек начин за мен!
В моя полза!
Достатъчно беше за роднините!
През главата ми препускат 1001 и неща...
Искам и се надявам скоро да имам яснота и развръзка за всичко!

Сигме, Джени дано се случи чудо и да има лек за тези хора!

Естелка,тегави са тез родителски срещи,...
Омръзнало ми е от тях!

# 24 373
Днес забравих да направя закуска на моето дете. Чувствам се ужасно. В грижите по другото забравих моето.

# 24 374
  • София
Сигма, спокойно. Случва се. Да, и аз бих се чувствала така, майки сме. Но детето ще се оправи предполагам. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт