Да се оплачем... 2025

• 1 467 608
  • 24 402
  •   9
Отговори
# 24 375
Да, със сигурност ще се оправи, ама ми стана тъпо. Не е нарочно. Наруши ми се рутината и забравям.

# 24 376
Спокойно, Сигме. На всички ни се случва да забравим нещо... Ще се справи детето.

# 24 377
  • Варна
Сигме, Джени, дано да имат още живот хората и да се оправят.
На фона на написаното от вас моето е бели кахъри.
Скрит текст:
Само че ми е зле. Много. Не се загърбват така лесно 15 години и толкова хора. Минаха 3 дни и никой нито пише, нито се обажда. Само ме блокират. Как лесно се зачеркнаха толкова уж приятелства за две извадени от контекста думи. Боли ме. Не мога да се съсредоточа на работа, мотая се из къщи като муха, не мога да спя съвсем. Не съм си мерила кръвното, но съм с почти непрекаснато главоболие. Ей такива житейски радости.
Сигме, не се ядосвай. Ще намери все нещо да хапне.
Моята нали сега била голяма вече не искаше да и правя закуска. Е да ама 3 пъти седмично са до късен следобед. Купуваше си по нещо и уж всичко беше наред, но вчера идва и казва пак да и правя кутия с храна. Закуските, които предлагат в лавката им ги оскъпили с 30%, тези във външните заведения са още по-скъпи. От утре ще правя в 6,30 и нещо за нея за ядене.
Ех, Стели, колко още родителски срещи те чакат.

# 24 378
Заради една шега чак да те блокират. Да няма друго?

# 24 379
Деспина я не се ядосвай и им тегли мислено по една. Нали си обяснила недоразумението? Някои хора явно си търсят повод да се разсърдят. По-добре без тях.

# 24 380
  • sf
Деспи, какво толкова им каза? Много обидчиви, че чак и блокират.
Сигма, аз само с едно и то мойто, пак съм забравяла 🤣

# 24 381
Ще ям диня на обяд. От половин час мисля дали няма да е презряла. Имам нужда да си прочистя червата. Дано да става за целта, че този колит ми взима редовно здравето.

# 24 382
  • Бургас
Деспи,какво толкова си им казала?
Аз също имам ужасно тежко и черно чувство за хумор,но моите хора си ме знаят.
Не вярвам за две думи чак такава драма!

Сигме, случва се!

# 24 383
  • Germany
Ще ям диня на обяд. От половин час мисля дали няма да е презряла. Имам нужда да си прочистя червата. Дано да става за целта, че този колит ми взима редовно здравето.

Ън, динята не е добра идея при твоите проблеми.

Оплаквам се, че съм с комоцио и трябва да лежа и да не ползвам електрони устройства, а аз цяла сутрин вися във форума...

# 24 384
  • София
Деспи, а ти опита ли се да им обясниш недоразумението? Напиши едно съобщение, прати го на всички, пък вече кой както иска да продължи.

# 24 385
Оплаквам се от куриерите на Спиди и Еконт. Вчера единият след като не му вдигнах веднага, а след 4 минути точно, понеже тамън бебето се събуди, ми заявява, че е пренасочил пратката към офиса (а съм платила 10лева за доставка до адрес). На местоположението виждам, че е на моята улица, но явно просто не му се занимаваше. Взех си пратката от офиса, но пак заплатих 10те лева, които са по принцип доставка до адрес. Страшно недоволна съм и от обратната им връзка.
Другият вчера също не можах да му вдигна на момента и му звъня и на него 3 минути след това (разбирам да е един или два часа, ама става дума за минути!?)и ми каза същия ден след 15часа. Чаках цял ден и нямаше нищо. Днес пратката ми е за доставка до 13 часа.  Звъня да видя какво става, при което ми обяснява как вчера ми бил звънял. Казвам му „моля”, нямам никакво пропуснато обаждане и ми казва, че след 13 часа ще е доставката днес. Питам за час, понеже няма как пак да седя и да го чакам. Каза ми между 15-16часа….
Ами отказвам се да се занимавам повече с куриери. Вече ще се завърне старото ходене до магазините. Не стига, че плащаш 10лв за доставки, ами и ще ми се правят на хитреци.

# 24 386
Поради тази причина си пренасочвам пратките към автомат и краен случай офис. Има офиси на Еконт, които работят до 21 ч.

# 24 387
Защо вие да четете приказки? Те не могат да четат ли? Това е несериозно. А това, че дворът е опасен си е за докладване по институции, защото е въпрос на време да стане беля или въобще няма да ги извеждат, което пак е неприемливо
Оплаквам се, че Мартина не показа талисманите

Това с приказките май се среща вече все по-често. И колежката ми миналата година ходи да чете приказки в детската градина.
Да кажем, че това се преживява ама като чета какви друго работи пишете, че се обсъждат, почвам да мисля когато аз имам деца с какво ли ще ме изумят.

# 24 388
Има такъв европейски проект за тази година - включва и участие на родителите заедно с децата по различни теми и след това градината печели пари. В нашата група сме ходили и за четене на приказки, правене на сандвичи с децата, правене на гимнастика, даже и театър играхме - беше много забавно и децата много се радват.

# 24 389
  • Бургас
В Бургас имаше инициатива към Общината - ученици да ходят да четат приказки в детските градини. Моя малкия не изяви желание да отиде при любимата си госпожа от градината, защото го мързи да чете. Иначе му хареса идеята!

Общи условия

Активация на акаунт