Да се оплачем... 2025

• 1 686 921
  • 27 600
  •   30
Отговори
# 27 570
Спах много, щото предната вечер хич. Изобщо не се чувствам бодра. Как ще изкарам днес, не знам.....😬 Вратът ми е схванат, плешките също и главоболие, все едно ме пронизват шишове, синузитът също се обажда. Как се подредих така не усетих. За капак ще имам и онлайн обучение....😥

# 27 571
  • Варна
Любимата ми тема за оплакване бистрите - спането. Не помня от колко години не съм спала 8 часа. Максимума ми е 4 и съм много щастлива, когато успея да ги спя. Като тази нощ. Легнах в 2 събудих се в 6, без да се будя на междинки. Супер е.
След вчерашното ми оплакване мъжът ми се активира и пролемът с казанчето е решен. Само дето изкарахме цял ден без вода и тоалетна, ама това са бели кахъри на фона на резултата. Значи можело. Отне само малко повече от месец.

# 27 572
  • varna
Аз си спях прекрасно, ама  дойде пременото и настъпи някакъв тотален хаос.

# 27 573
Аз спах цели 8 часа тази нощ. Без да се будя даже, направо е супер. Днес може да не спя седнала, че дневния сън на дивана в седнало положение ме тормози. Само това обаче е възможно като положение денем.
Чудя се какво професии имат тези, които стават сутрин в 4 или 5 часа за работа? Или пътувате по 1 час до работното място? Когато работех бях от тези, които понякога започваха сравнително рано. Имала съм първи час в 7,30 ч. Но пък училището беше на центъра, а аз живеех в един от кварталите, та не съм пътувала дълго. Сега започвам когато искам и рядко преди 10 часа. Затова да се ходи на работа толкова рано ми изглежда странно...

# 27 574
Не мога да си представя, че ще страдам от безсъние някой ден. Лягам, заспивам и съм като труп.

Проблемът обикновено е събуждането по никое време - хем ненаспан, хем неможещ да заспи повторно. Отделно, че при хора с проблеми с кръвното вторият сън може да е проблемен по тази линия.

# 27 575
  • София
И аз като се ожених не можех Лютиче. И ММ нве спеше и се мъчеше и аз си виках "е кво толкова, лягаш и спиш".....Божкеее, какво ми дойде до главата. Аз имам обратния проблем - спя много като часове, т.е. лягам 21.30-22.00 най-късно и "спя" до 07.00. Ама спя е силно казано, будя се н-на брой пъти, завъртам се и пак заспивам. Може и до 50 пъти да стигна. Но не се наспивам. Сутрин съм като убита. Ако спя непробудно сигурно и 6 часа ще ми стигнат, но непробудно не съм спала от преди да забременея с щерката, демек преди 14 години....

# 27 576
ааа добавям и много сънища, все пълни с напрежение
кой друг сънува като мен?,  на всеки час се събуждам и после задремя, и всеки път различен сън ...

# 27 577
На мен за хубав сън ми помогнаха акупунктура, добавки NAD и алфа липоева киселина.

# 27 578
  • Mediterraneo
Много професии изискват ранно ставане, какво му е чудното. Ама сме свикнали, че повечето е офисен планктон от 8 до 5 и всичко извън това е странно. Ами не е. Зависи и от работно време, и от местоположение, едва ли всички с голям кеф стават в 4 за работа.

# 27 579
  • София
ааа добавям и много сънища, все пълни с напрежение
кой друг сънува като мен?,  на всеки час се събуждам и после задремя, и всеки път различен сън ...
Аз, разбира се. Колкото по-откачени, толкова по-добре.

# 27 580
Дори "офисните планктони" (отвратително определение, между другото; все едно да започнем да размятаме подобни по учители, обслужващ персонал, строители, шофьори и т.н.) често работят в различни часови зони.

# 27 581
Дидка, провери за сънна апнея.

# 27 582
  • Бургас
Не спах добре и съм крива....изцедена...сънувах гаден сън...

# 27 583
Дори и да съм спала добре, ако съм имала гаден сън, все едно не съм мигнала и това състояние може да ме държи с дни.

# 27 584
  • Mediterraneo
Определението не е мое, нали знаеш. Същото е като ССФ, например.

Общи условия

Активация на акаунт