Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 631
  • 881
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас
Фонс, и аз страдам от липса на енергия. Чувствам се безжизнена, без грам сила. Отпаднало ми е постоянно и ми се спи.
Омръзна ми!

# 781
Селесте, водила ли си го на очен за главоболието?
Мъфинче, пазете се след болницата с малкия, че сте с отслабен имунитет.
Фонс, и у вас ли сте с грип?

# 782
  • Телиш/Плевен
За този грип още не знам как е (и дано и да не разбера!), но при миналогодишния силите ми се върнаха около седмица след оздравяването... Преди това се уморявах много бързо от всичко.

# 783
  • Бургас
Тути, да, декември месец минахме цялото семейство преглед. Той единствен е с топ зрение, останалите сме очилатковци.Прекарва обаче доста време на екран и не знам кога ще мине в нашия отбор. Гледаме уж един час на ден да е, ама все е прекрачена границата.

# 784
  • Canada
Тути, още миналата седмица окапахме, мъжо ме маноса мен 😁

Карз, няма да спра да ти повтарям, че е време да помислиш за себе си 😊 Тялото ти дава сигнали, послушай го.

Обзаведох се с шампоани и маски за къдрокоски, има шанс най сетне и аз да заприличам на човек 😅

# 785
Обзаведох се с шампоани и маски за къдрокоски, има шанс най сетне и аз да заприличам на човек 😅
Във Фейсбук има специална група. Тази, която я е основала има  наистина неограничени познания в областта, както и прави консултации. Аз ще водя Калин,  от гримьорите по снимачните площадки ( нали го играят и фризьори) чух страхотни неща. Ако искаш мога да те адд-на
Аз от 3 дена се опитвам да се разболея, но за сега с хомеопатия удържам положението ( Калин го домъкна, той беше 2 дни с хрема и до там). Хремата, болките в гърлото и главоболието овладях, но се появи и кашлица. Но общо се държаи гледам по-малко да съм между хората

# 786
Здравейте!
Вчера доста телеграфично, но ни се наложи да ходим до Перник за щета, на връщане едно камъче ни пукна стъклото и ходихме до застрахователя да заведем и тази щета. Май ще тр да поливаме колата със светена вода.
Радвам се, че болните се оправят!
Карзче, обърни си внимание!

# 787
  • Бургас
Момичета,аз в началото на месеца си пуснах ПКК, всичко ми е в норма.

# 788
Лято, явно имате добър застраховател ( ако не е тайна, кой е той, може и на лични). Моят затраховател иска след всяко отстраняване на щета да минавам оглед и тогава нова, ако междувременно ми се случи щета (както е било при вас), си остава за моя сметка.

# 789
Ние не сме отстранявали щети, ходихме да я разглобят, за да видят дали ще излезне нещо скрито, както и стана, минала втори оглед от застраховател, събрали са я и на прибиране ни се случи случката с камъчето. Веднага заведохме щета, защото всичко ще се прави в един сервиз.
В Армеец е, а личният ни застраховател е най-добрият, работи в Пловдив.

# 790
  • София
Аз не знам компания, която след отстраняване на щета да не иска оглед.

# 791
# 792
Карз, а обърнала ли си внимание как се храниш? Какви храни ядеш, как ги съчетаваш, кога ги ядеш и т.н. Храната играе огромна роля не само за начина, по който изглеждаме, но и за начина, по който се чувстваме.
Към болните непоисканият ми съвет е също да заложат на повече питателна храна.
Аз пък открих един детоксикиращ шампоан, който така хубаво ми измива косата, че вече не ми се налага през ден да я мия и вместо това я мия веднъж на три дена.

Забавлявам се тука като стряскам любимият с предложенията ми за име, първо му предложих Хърмаяни, на галено Хърми и понеже знае какъв огромен фен съм на Хари Потър си помисли, че може и да е истина, не мога да ви опиша с думи ужасът на лицето му и последвалото облекчение, като разбра, че се шегувам. Joy

# 793
Ем, ще му докараш бели коси на човека, недей така;)

# 794
Ем, хубави времена са избора на име. Хубави и весели, после остават историите за избора 😆😆😆
Я, кажи кой е шампоана, че щерката е с такава коса. Въпреки, че мисля ефекта при теб е повече от хормоните 😉

Общи условия

Активация на акаунт