Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 755
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Утре ще получа една поръчка с два подаръка, за 50 лв, скоро идва още една.
Подаръците са ми са за около 30лв общо, не съм очаквала да са по-скъпи.

Сега ми я предлага пак, но на профила на майка ми даде от добрите купони и мисля да пазарувам от него за известно време.

За мен най-доброто са купоните за 50% отстъпка, особено ако се съчетаят с карта за отстъпка.
Здравей, от доста време пазарувам, ориентирах се в повечето неща, но така и не ми стана ясно за тази карта. Никога не ми я е предлагало. И тя как се използва - казваш, че се комбинира с купон, но можеш ли да слагаш други стоки към тази с картата и тя в нормалната количка ли е... абе не ми е ясно. На мен много ми пускаха офертата за 1 продукт на 90% и още 7, но вече от много време изобщо не ми я дават. И това с връщането на 80% също не ми излиза - само връщане на 30%.

# 106
Как си правите нови профили? На друг телефон ли?
Аз си направих втори профил само с друг имейл. Друг телефон е нужен само за първоначалната оферта, в която даваха безплатен или много намален продукт, не знам дали още я има. Иначе освен имейла всички данни са ми еднакви като в първия профил.

# 107
  • София
Ако става въпрос за картата, за която аз си мисля, тя дава отстъпка на някой продукт в количката с 90%. Промоцията важи около 48 часа от отварянето ѝ. Можеш да смениш избраният продукт, който се намалява само веднъж. Ако го смениш веднъж и после мъдруваш в течение на тези 48 часа (или чакаш да събереш кредит или нещо друго) и през това време продукта се изчерпи - просто изпускаш офертата.
А кога ще ти се падне... никой не знае. Лятото ми идваше всеки ден. Преди около 1 месец ми дойде инцидентно веднъж и после пак изчезна.

# 108
Да, но отстъпката е по-скоро 50% (реалната отстъпка - те лъжат, че е повече). Примерно днес ми свали на една блуза - от 22лв на 9 и нещо. На мен ми я дава често.
Може да се слагат други неща в количката, те са си на нормална цена. Ако има купон също се прилага по нормалния начин.
Различното в офертата от днес беше, че ме караше да купя заедно с намалената блуза три продукта от списък, за да ми даде купони (не от добрите), но аз отказах и я поръчах с други неща (оползотворих си последния кредит в профила).

# 109
  • София
При последната ми карта за отстъпка (тази която дойде инцидентно) се предлагаха и продукти с по-нисък % отстъпка. Но си беше написано на кой продукт колко е. Явно все пак е нова разновидност промоция. Преди когато ми идваха всеки ден си бяха уж реални 90%. От количката ми избираха нещо и му сваляха 90%. Е избираха или най-евтиното или някое на което се е повишила реално цената. Но с ровене и смяна на артикула ставаха нещата.

# 110
Да знаеш, че когато направят това - т.е. когато свалят от цената на артикул в количката, можеш да цъкнеш на него и да го смениш (за да се избере нещо по-скъпо с отстъпка) Simple Smile
За съжаление от няколко седмици спряха да го правят - нарочно си оставям неща в количката. Но може сега след празниците пак да започнат.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 10:29 от pppqqq

# 111
На мен вече днес не ми дава 200% кешбек. Добре, че не изчаках да събера и днешния кредит и вчера пуснах втора поръчка със същата промоция. След няколко дни ще имам 100 лв кредит. Надявах се да успея да пусна и 3-та поръчка с тази промоция, но май няма да е. Поне си поръчах, каквото исках. Другото не е спешно и ще чакам добри оферти, за да изхарча тия 100 лв. То по-добре така, че става голяма въртележка.

# 112
Здравейте! Имам въпрос, понеже правя първа поръчка и ми даде да си избирам три подаръка за 0лв., обаче после в количката ги нямаше. Така и не разбрах добавила ли съм ги или не.

# 113
С коя оферта даваше "добрите" купони?

Втори ден ми дава някаква с подаръци за 0 лв и покупка от 50 лв, обаче купоните са от гадните и не поръчвам.

# 114
Като ви слушам май на дневен ред са подаръците. Спряха ни хубавата оферта с 80 лв кешбек.

# 115
На стария профил ми ги дава с ребате, обаче иска да купя 15 артикула.
А на профила на майка ми, който е нов, направо излезе офертата с колело - купоните са малко по-различни (примерно нямам 10 от 20 и 20 от 40), но пак са за 50% и са повече, защото ми ги удвои. Използвах един 30 от 60 (тези са ми любими). В момента не искам да ползвам повечето, въпреки че ще изтекат. Стискам си палци да не са променили начина за подновяване.

# 116
Кои купони са хубави и кои са гадните? Пазарувам втора година от Тему, но като цяло до сега не обръщаха внимание на купоните?

# 117
Понякога дава "хубави" купони - отстъпка 30 лв при поръчка 60 лв, 40 от 80, 10 от 20, т.е. излиза ти на 50% намаление. Някои обаче са 5 лв от 100, 10 от 150 и подобни, които не си струват.
Решила съм да спра или поне да намаля поръчките, че е някаква лудост, обаче се чудех за едни обувки. Не ми е зор, мога и да изчакам.....

# 118
В момента са ми активни тези две оферти за купони. Има ли смисъл? Искам да взема за работа един таблет с клавиатура, андроид 14, 12 РАМ и 128 ГБ. Офертата за комплекта е за 210 лева, като целта е да ми излезе максимално на сметка, т.е да смъкна колкото мога повече с купони. Дали си струва да опитвам?

# 119
  • София
Веднъж поръчах от един продукт за около 70лв и случайно видях след няколко дни, че има друга обява със същия, но с 20лв по-евтин. Пробвах да натисна откажи и от падащото меню да избера, че. съм намерила продукта на по-ниска цена, то ми написа, че ще коригира разликата в цената, поиска да напиша цената на намаления артикул, скрийншот и сайта (в случая може да се слага и продукт на Алиекспрес или просто сложих линк и скрийншот от Тему) и директно ми пусна разликата в цената в кредитния баланс.

Общи условия

Активация на акаунт