Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 558
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 90
Аз така се хванах тази вечер за едни купони за 180 лева, но със събиране на монети. Трябваше да направя покупка за 40 лева, защото не ми достигаха 40 монети, направих. После пък офертата с яйцата. Избрах си два подаръка - миксер и тефтер, но пък трябва да купя нещо за 50 лева. Сега, избрах два чифта маратонки за децата, ще направя и купоните. Обаче, мога ли да използвам този кредит/ купони от 180 за един таблет, който съм си набелязала и е на 210 лева?

# 91
Няма да ти дадат наведнъж, за една поръчка, 180 лв. Те ще са разбити. Аз имах 500, за робота ползвах 80, не може повече от един купон от тази обща сума.

Някой питаше как се купува за 0 лв. Ами такива оферти дават - 2, или 3 неща за 0, но с условие да направиш поръчка за минимум 50 лв.

# 92
На мен редовно ми предлагат 2 безплатни евтинджоса, ако направя поръчка за 100 лв. Ами... Мерси съм.

# 93
Два дни се забавлявах с тази оферта за 2 безплатни подаръка, като при мен искаха после покупка за 100 лв. Ами от продуктите, които предлагаха за 0 лв. имаше само евтини, като доста скролвах докато намеря нещо за 60 лв. и то доста увеличена цена. После страницата се презареди и вече продуктите за втория подарък бяха само до десетина лева. А аз си правех сметка да поръчам 2 скъпи неща за 0 лв., така че тези за 100 лв. да ми излязат долу-горе на сметка Smiley Но китайците са си преценили как да не се минат, разбира се Smirk

Засега чакам да ми предложат само тази 100/80, нищо друго не ми се струва изгодно. Но сякаш забелязвам лееееко намаляване на цените, дано да станат отново прилични и без разни оферти.

# 94
  • София
Днес ми пристигна този мини блендер от точно този доставчик и много се разочаровах .https://share.temu.com/NLoQ4Na9dqA
Преди да го поръчам изчетох коментарите. Изгледах клипчета на потребители и т.н. Беше 12лв. и с купон съм го взела за 6 и нещо. Обаче върви точно 5 сек. и спира. Напълно го заредих, нарязах на ситно меки плодове (1 мандарина, половин банан и 1 малко киви). Дори не се запълни целия блендер. Накрая не издържах и заявих връщане. То за 6 лв. естествено ми казаха да си го държа, ама ме е яд. Хем го исках, хем на другите им работи, хем съм лошия потребител дето връща стоки.
Сега ще го зареждам цяла нощ и ще видим утре ще разбие ли поне айрян.
В клипчетата на потребители мандарините са на цели резенчета, аз моите ги нарязах всеки резен на 3. Слагат ябълки и работи. Аз го разклащах както пишат някои. Баях му... ами спира. Ще почна и аз като онзи таткото дето смятал че с купони му изпрашат дефектна стока.

# 95
Имах същото измислено нещо и просто го изхвърлих. Никаква работа не върши.

# 96
Аз имам друг вид блендер. Пробвах го, когато го получих, видях, че работи и... го прибрах. Така си седи.
Вода сложи ли? Аз гледах клипчета, четох инструкции... Нарязах круша на малки парченца, долях вода и блендирах. Получи се.
За без пари – бива. Simple Smile

# 97
След като пуснах три поръчки за 0 лв. и една за 19, не ми дават офертата с връщане на кредит. Ама нека си почина малко.
Относно кутиите, по подразбиране ми пращат в едни, които са в магазин. Открих едни по-удобни като локация и са достъпни 24/7. В едно помещение са кутии на Бокснау, Сеймдей и speedy. Ще си сменя адреса в Тему с този на това помещение. Досега нещо ме спираше, но сега, като ви чета, добих смелост. Hug
Как се купува за 0 лв ?
Имах кредит за използване.

# 98
  • София
Сложих сок. Без нищо в него върви чудесно. Освен мандарините ми да са били жилави, че се оплитаха нищки от тях около перката. Егати деликатната работа. С пасатор във широка чаша ще ги бръмна за минутка, ама реших че  искам да съм независима от електричество.
Утре ще пробвам пак.

# 99
  • Лутаща се
Някой да е купувал торбички за вакуумиране, как са? И малко не е по темата, но каква е разликата между торбички, и руло? Торбичките са ми ясни, но с рулото как се работи?
Аз си купих торбички. Вакуумират се перфектно. Имам рула, но там трябва да си отрежеш, да залепиш от едната страна и чак тогава вакуумираш.

# 100
За мен единствената оферта, която си заслужава - на база какво ми е пратило към момента - е кредитбек 80лв, чудя се, кога ще ми го спрат, при положеие, че канселирах няколко поръчки ... тази с безплатните подаръци ми се струва добра, единствено, ако мин на поръчката е 50лв, а не 100. Дискаунт карта ми е полезна единствено, ако няма клеймкредит оферта ... Направи ми впечатление, че на няколко неща цената им спадна с по 10-20 лв след като ги поръчах, преди това държаха двойна цена ... а цените на един и същи продукт варират с бая съществени разлики ...не знам дали има разлика в качеството и по-евтиното е кофти имитация на имитация Simple Smile ..

Иначе, да споделя за БГ пощи - поръчка от 24.12. - днес имам смс от пощите, утре ще ходя да си я взема. Засега добре. Имайки предвид почивните дни - като срокове направо е екстра (София).
Също - относно размерите на бокснау - поръчала съм рафт за обувки с дължина на лайсните 60см, не се сгъват - пише, че ще го пуснат в бокснау.

Относно техника - винаги гледайте мощността, иначе има един куп боклуци, дето стават за аматьорски проект на детски клуб "млад иноватор"

И последно, установих, че утрепвам ужасно много време в скролване и търсене на модел/цена, тн - абе, не си е работа това, пристрастяващо е, добре, че си накупих каквото ми трябва, но определено е опасно и човек трябва контролирано да ходи там  Laughing

Честита ви 2025! Бъдете здрави и да ви върви на качествени и полезни покупки! Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 19:38 от Sneji_223

# 101
Утре ще получа една поръчка с два подаръка, за 50 лв, скоро идва още една.
Подаръците са ми са за около 30лв общо, не съм очаквала да са по-скъпи.

Сега ми я предлага пак, но на профила на майка ми даде от добрите купони и мисля да пазарувам от него за известно време.

За мен най-доброто са купоните за 50% отстъпка, особено ако се съчетаят с карта за отстъпка.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 19:45 от pppqqq

# 102
  • София
Тему категорично спря да ми пуска офертата за връщане на 80 лв. Може би защото вижда, че и без нея поръчвам нонстоп. Замислям се сериозно и аз да си направя нов акаунт.

# 103
Забелязвам, че цените след НГ още са вдигнати , а аз очаквах да е обратно 😀

# 104
  • на морето
Как си правите нови профили? На друг телефон ли?

Общи условия

Активация на акаунт