Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 547
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 75
sweetvit, много хубави изглеждат завесите. Къде ги намирате такива оферти? Wink Аз търся плътна завеса за една таванска стая, която не се ползва. Ама 30-40 лева не ми се дават за малък прозорец. Затова я чета темата, за да видя интересни идеи за пазаруване.
И да кажа, че си поръчах филтри за прахосмукачка Ровента за около 15 лева, а в магазина са над 30.
Е, има и по-евтини завеси и вероятно са достатъчно плътни, но да речем, че не са красиви. https://share.temu.com/WokgwIOpWpA
Ето още  https://share.temu.com/3EPeCR3ohCA

# 76
Нищо подобно, живея в Младост-1, а пращат в Билата на Мусагеница

Кутията е най-близката до адреса, който сте дали.

# 77
Не работи - и по този начин ми пращат в друга кутия

Аз дадох адреса на по-близката БоксНау кутия при последните 2-3 пратки и си идват там. Вместо в по-далечната кутия, където ги слагаха преди при въведен домашен адрес....

# 78
За София не знам. Няма логика да не се доставя в ней близката до адреса кутия. В Русе си е точно така, както написах - в най-близката до посочения адрес кутия.

# 79
Обяснението на Bownow е, че кутията се определя от Тему...

За София не знам. Няма логика да не се доставя в ней близката до адреса кутия. В Русе си е точно така, както написах - в най-близката до посочения адрес кутия.

# 80
  • София
Nedy Ivanov, освен да пробваш това, което написах за пощенския код...
На мен Тему ми пращат до най-близката кутия, но по права линия, което не ми е най-удобната кутия – имам по-близка пеша и затова всеки път пренасочвам.

# 81
Сега се чудя дали направо да не изпляскам служебния си адрес,че и за Български пощи щще ми е най- удобно.

# 82
След като пуснах три поръчки за 0 лв. и една за 19, не ми дават офертата с връщане на кредит. Ама нека си почина малко.
Относно кутиите, по подразбиране ми пращат в едни, които са в магазин. Открих едни по-удобни като локация и са достъпни 24/7. В едно помещение са кутии на Бокснау, Сеймдей и speedy. Ще си сменя адреса в Тему с този на това помещение. Досега нещо ме спираше, но сега, като ви чета, добих смелост. Hug
Как се купува за 0 лв ?

# 83
Пробвах това с пощенския код - не работи. И аз имам същия проблем с пращане в супер неудобни кутии. Давам за пример, като пловдивчани ще ме разберат. Искам кутия в Тракия, те ме пращат в Кичука. И на мен ми казаха, че това е проблем в системата на Тему. Добре поне, че БоксНау реагират бързо и безпроблемно.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 16:40 от Лаватера

# 84
Имам няколко кутии близо до вкъщи, но винаги ми ги изпраща в кутия през два квартала в трети. Не знам каква е логиката, но никога не са ми били близко. За това и редовно звъня на БоксНау. Може да се смени кутията още като видите съобщението, че пратката е изпратена. Не е нужно да се чака да заредят пратката в грешната кутия, за да се пренасочи.
Кредите нямат срок. Това са виртуални пари. Офертите имат срок. Дъвчем едно и също всеки път.
Пуснах още една поръчка за 100 лв с връщане на 80 лв. Не съм събрала още кредита от старата, не знам къде ще му излезе края 😵💫

# 85
Някой да е купувал торбички за вакуумиране, как са? И малко не е по темата, но каква е разликата между торбички, и руло? Торбичките са ми ясни, но с рулото как се работи?

# 86
  • Димитровград
По същия начин. Лепиш края, режеш необходимата дължина и вакуумираш.

# 87
Аз купувах от навитите на руло. Нормални са, като купени от Лидл/Кауфланд. Говорим за тези, които се ползват с машинка, нали?

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 18:05 от Soul Free

# 88
Подредих дървеният пъзел от Тему - не е лош, не знам дали е на нивото на тези, които се продават тук, но не ми изглежда по-различен. Има и парчета с форма на животни.
Мирише на изгорена дървена плоскост, но това е нормално. Снимките са по-бледи от реалното, заради лошо осветление.

И едни обеци, които са толкова дребни, че се побират в костенурчето. Обаче не искам да ги връщам.

# 89
Имам няколко кутии близо до вкъщи, но винаги ми ги изпраща в кутия през два квартала в трети. Не знам каква е логиката, но никога не са ми били близко. За това и редовно звъня на БоксНау. Може да се смени кутията още като видите съобщението, че пратката е изпратена. Не е нужно да се чака да заредят пратката в грешната кутия, за да се пренасочи.
Кредите нямат срок. Това са виртуални пари. Офертите имат срок. Дъвчем едно и също всеки път.
Пуснах още една поръчка за 100 лв с връщане на 80 лв. Не съм събрала още кредита от старата, не знам къде ще му излезе края 😵💫
Края ще дойде като спрат да пускат тази оферта,събереш си кредити и започнат с другите оферти 2 неща подарък,ама с покупка на надути цени за 100 лв.и подарък неизгодни купони.😃Кой печели накрая е предварително ясно. Аз така стискам един кредит от стотина лв и си трая.

Общи условия

Активация на акаунт