Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 528
  • 1 720
  •   3
Отговори
# 60
Не, няма. Ще стои, докато решиш да го изхарчиш.

# 61
  • Лутаща се
Тази оферта за 30% кредит вече не излиза директно, а да избираш от три чашки. Преди малко ми я дадоха и се учудих? Thinking
Интересно, ако не улуча чашата за 15%, дали другите 2 са празни?
Умишлено не улучих. На първата сгрешена ми изписа, че съм сгрешила, но ми дава шанс. След втората сгрешена директно ми даде 15, и малко след това 30%. Това избиране е ала-бала, важното е да те "хванат" да пазаруваш.

# 62
Кутията е най-близката до адреса, който сте дали.

При мен не е. До адреса има 3 близки, в радиус от 500 м, от Китай са ми избрали такава, на почти 2 км.

# 63
Не знам защо се е случило така. Ако пробвате със смяна на адрес?
Аз съм давала два адреса - домашния или този на офиса на Спиди, който е в блок. И двата адреса са към едни пощенски кутии, но се случи по технически причини да бъде доставено до друга кутия в радиус под 500 метра. Децата дават домашния адрес, доставя до кутиите, които са ми на метри от блока. Просто няма логика да праща на другия край на града, при наличието на резервни опции.

# 64
  • София
Може в дадения момент да не е имало свободна кутия.

# 65
Ако дам домашен адрес, той е по-близо до въпросната кутия. Дала съм адрес на офис на Спиди. Всички леки пратки адресирам до офис на съответния куриер. Само кучешка храна ми доставят вкъщи.
Но на мен не ми пречи още като видя с кой куриер е пратката, да звънна на Бокс Нау. Винаги са много любезни.

# 66
Тему си е голяма зарибявка. Добре, че от време на време се усещам и спирам да влизам там. Но понеже светкавично ми възстановиха като кредит парите за непълния комплект котешка играчка, вчера взех, че поръчах още неща, зер да не отиде на вятъра кредитът. И сега ще заявявам по схема връщането в седем последователни дни 11 лева и нещо. Отивам да си ги искам за днес.

# 67
  • София
Имам върнат кредит, отделно са ме зарили с оферти – дотук 13, но упорито не ги отварям, защото чакам Икеа да си оправят системата, да поръчам един диван и тогава ще правят поръчка от Тему за разни допълнения към дивана. Заинатила съм се като магаре Grinning

# 68
След като пуснах три поръчки за 0 лв. и една за 19, не ми дават офертата с връщане на кредит. Ама нека си почина малко.
Относно кутиите, по подразбиране ми пращат в едни, които са в магазин. Открих едни по-удобни като локация и са достъпни 24/7. В едно помещение са кутии на Бокснау, Сеймдей и speedy. Ще си сменя адреса в Тему с този на това помещение. Досега нещо ме спираше, но сега, като ви чета, добих смелост. Hug

# 69
Спирам аз, това е направо като лудост.....с какви ли не глупости се заринах, които дори не ми трябват.

# 70
Някой може ли да ми обясни червения текст отдолу?

# 71
Ако върнеш цялата пратка, няма да вземеш кредит за нея и ще ти бъде спряна тази оферта за посочения период.

# 72
  • София
Някой може ли да ми обясни червения текст отдолу?

Ако връщаш нещата, които са дошли може да ти сложат бан за връщане на кредит. За дребни суми не е проблем, но ако се върне цялата поръчка се прилага наказание.

# 73
sweetvit, много хубави изглеждат завесите. Къде ги намирате такива оферти? Wink Аз търся плътна завеса за една таванска стая, която не се ползва. Ама 30-40 лева не ми се дават за малък прозорец. Затова я чета темата, за да видя интересни идеи за пазаруване.
И да кажа, че си поръчах филтри за прахосмукачка Ровента за около 15 лева, а в магазина са над 30.

# 74
  • София
Търсих си умишлено пердета и тази за размера им ми се стори най-добра.
Това не са пердетата (тези са ми старите), но някой питаше за калъф за маса за гладене, този имам от Тему. Малко е голям, но с велкро се регулира и ми отива на завесите 😂

https://share.temu.com/gGaVIRq6dKA

Общи условия

Активация на акаунт