Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 479
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 45
Дава ти шансове до "победата", щото, нали,си спешъл

Или да ме прецака и да ме е яд на мен си. Joy

# 46
  • София
Е как очаквате да дойде цяла завеса пердета + лампи за 4лв 😃 Аз нов продукт без да има снимки в отзивите не взимам, за да не получа нещо различно от това, което си представям.
Иначе си взех завеси, според мен на много добра цена с кредит 200%. За две стаи пердета 5м ми излязоха по 10лв за стая, което е перфектно, а снимките и отзивите във фийдбека са добри. https://share.temu.com/BNrvoA0MSPA

Моля, да замените на първа страница телефонът на бокс нау, с този който не започва с 0700...  В предната тема няколко пъти се спомена, но и аз го забравих, а е важно.

# 47
Има ли начин така да се адресира пратка, че да пристига в конкретна кутия на BoxNow, а не където е произволно запратена? Пробвах с посочване на номера на кутията в адреса, но абсолютно безуспешно - пратката си отива на съвсем различо и място.

# 48
  • София
Става с обаждане на Бокснау но не е 100% сигурно.

# 49
  • София
Има ли начин така да се адресира пратка, че да пристига в конкретна кутия на BoxNow, а не където е произволно запратена? Пробвах с посочване на номера на кутията в адреса, но абсолютно безуспешно - пратката си отива на съвсем различо и място.

Изпращат в най-близката кутия до адреса. Често в моя случай не е достъпна и пращат в други кутии в района. Два пъти вече ми пускат нещата на 4-5 км в съседен квартал и им се обаждам да я преместят. До сега не е имало проблеми, идва след 3-4 дни.

# 50
Става с обаждане. Евентуално, ако кутията е пълна, ще сложат пратката в друга. На мен само веднъж ми се е случвало с БоксНау. Другите пъти без проблем съм пренасочвала.

# 51
Аз дадох адреса на по-близката БоксНау кутия при последните 2-3 пратки и си идват там. Вместо в по-далечната кутия, където ги слагаха преди при въведен домашен адрес....

# 52
  • Асеновград
Е как очаквате да дойде цяла завеса пердета + лампи за 4лв 😃 Аз нов продукт без да има снимки в отзивите не взимам, за да не получа нещо различно от това, което си представям.
Иначе си взех завеси, според мен на много добра цена с кредит 200%. За две стаи пердета 5м ми излязоха по 10лв за стая, което е перфектно, а снимките и отзивите във фийдбека са добри. https://share.temu.com/BNrvoA0MSPA

Моля, да замените на първа страница телефонът на бокс нау, с този който не започва с 0700...  В предната тема няколко пъти се спомена, но и аз го забравих, а е важно.

Първи пост е да се чете !

И стига с тези мрънкания това да има , онова да има. Четете темите има линкове, не може всичко сдъвкано и наготово.
Първи пост стана поменик. И картинки има и пак се задават въпроси за неща описани и не веднъж коментирани.

# 53
  • София
Кутията може да се смени още преди пратката да е излетяла от Китай - многократно сме го обсъждали.

# 54
Аз давам домашен адрес или на най-близкия Спиди (в блок е), съответно идва в най-близките кутии. На 2-3 пъти доставиха до други кутии, в радиус от 500 метри по технически причини

# 55
Искам да задам кутия по подразбиране, а не да ми се налага да пренасочвам всяка пратка - досадно е

Кутията може да се смени още преди пратката да е излетяла от Китай - многократно сме го обсъждали.

# 56
Кутията е най-близката до адреса, който сте дали.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 11:43 от Mama Ru

# 57
  • Асеновград
Искам да задам кутия по подразбиране, а не да ми се налага да пренасочвам всяка пратка - досадно е

Няма такава опция, не я предлагат. И освен това може да я сложат където решат с обяснението, че в посочената кутия няма място в дадения момент.

# 58
  • София

Няма такъв вариант, но...
Понеже от Тему всеки път пращат пратката в кутия, в която не искам и съответно аз всеки път звъня на Бокснау да пренасочвам, последният път момичето ми предложи да сменя пощенския код, който съм дала в Тему с този на желаната кутия. Не давала гаранция, че ще се получи, но да съм пробвала. Още не съм го направила, така че не знам дали става, но ако искаш, пробвай.

# 59
Аз малко ще спра с поръчките, че само щуротии една камара насъбрах ..... Има ли някакво време, в което трябва да си похарчиш натрупания кредит, че имам някаква сума?

Общи условия

Активация на акаунт