Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 212
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 290
Идвам с препоръки за играчки/игри за 2г. дете.

Пъзелчета от две части.
Скрит текст:

Бизи борд
Скрит текст:

Дървена играчка с лампички. Детето много я обича.
Скрит текст:

Книжка със стикери. И преди съм я поствала. Вече имам няколко поръчки с различни сценарии. Много занимателна.
Скрит текст:

Дървена кутия за сортиране на форми и цветове.
Скрит текст:

# 1 291
И на мен ми излиза непрекъснато връщането на кредит, но аз все още предпочитам купони и карти за отстъпка.

# 1 292
Ох, от няколко дни при мен се случва следното:  Когато имам корекция на цена, ми предлага да върнат сумата само по карта, а не като тему кредит. Някой от вас да се е сблъсквал с това?

# 1 293
Днес се замислих кое е по-изгодно 50% купон (50 лв. отстъпка за 100 лв. покупка) или връщане на кредит, като бях наслагала в кошницата артикули за 102 лв. В първия случай плащам 50 лв. и пито-платено. Във втория случай плащам 102 лв. за избрани артикули и получавам 80 лв., с които мога да си купя нещо по-нататък. И си викам така - с 50 лв., които мога да спестя в първия случай, няма как да си купя продукти за 80 лв. И пуснах с връщане на кредит. При мене връщане на кредит се явява само, ако като напиша в търсачката заявете кредит. Иначе не ми го предлагат като оферта. За малко да забравя, че трябва да заявявам кредита, за да си го получа.

# 1 294
Ох, от няколко дни при мен се случва следното:  Когато имам корекция на цена, ми предлага да върнат сумата само по карта, а не като тему кредит. Някой от вас да се е сблъсквал с това?

Да,  през приложението /на мобилния/ ми даваше само карта, и то за стотинки. През лаптопа пък ми даде само връщане към кредит.

# 1 295
На мен корекция на цена ми връща само като кредит. Никога не ми е предлагало в картата.
За поръчки с кредит или с купони, зависи за какви суми пазарувате. На мен ми е изгодно с кредит за малки поръчки. За робота сметнах, че ми е по-изгодно да ползвам купон за 80 лв., вместо да платя цялата сума от 280 и после да ми върнат 80, които да харча за други неща. То вече няма и за какво.

# 1 296
Според мен най-изгодно е първо 100/80, а след нея - оферта за купони от хубавите - до 50%.
Корекция на цената и аз вземам като кредит в Тему. Ще изчакам да изтече срокът на всичките ми настоящи поръчки и тогава ще пазарувам отново.

# 1 297
Някой купувал ли е подобен чаршаф/протектор? Даден е с височина 30 см., а в коментарите казват, че е перфектен за 20 см. височина. Може и да не съм посочила точния линк с коментарите, но търся дълбок чаршаф, с който да облека матрак и топ матрак, че да изглеждат като едно цяло.
https://share.temu.com/dgYRINm5nbA

# 1 298
Не знам другите протектори от какво са изработени, но този няма ли да спарва с полиестер? Като спим и тялото ни се затопля. Според мен ще стане много зле с този полиестер. Особено лятото.

# 1 299
Да, Мама Ру, но аз нямах събран такъв кредит, защото не правя големи поръчки, над 50 лв., а и вече не ми я дават тази оферта.

# 1 300
  • Асеновград
Някой купувал ли е подобен чаршаф/протектор? Даден е с височина 30 см., а в коментарите казват, че е перфектен за 20 см. височина. Може и да не съм посочила точния линк с коментарите, но търся дълбок чаршаф, с който да облека матрак и топ матрак, че да изглеждат като едно цяло.
Аз съм сложила обикновен водонепромокаем протектор, като отдолу е опънат с ластици за чаршаф, пак тук от Тему. Така си използвам протекторите купувани за леглата, когато детето беше малко. Рядко се случва да има нужда, от разлята чаша вода, кафе или друго, но когато стане беля се радвам,че го има.
https://share.temu.com/xBLdweP5yEA това са ми ластиците
Отгоре върху протектора винаги има чаршаф.

Пуснах още една с връщане на кредит тази сутрин, и май скъпите неща в количката за момента ги поръчах. Но винаги ще се намери още нещо Laughing

# 1 301
Не ми трябва толкова протектор, колкото голям чаршаф с ластик, който да облече матрак+ топ матрак и да изглеждат като едно цяло. Върху него ще си слагам друг чаршаф.

# 1 302
  • Плевен
Не ми трябва толкова протектор, колкото голям чаршаф с ластик, който да облече матрак+ топ матрак и да изглеждат като едно цяло. Върху него ще си слагам друг чаршаф.
Скрит текст:
Такива има от хубава еластична материя в Jysk

# 1 303
  • София
Чакам го да пристигне в понеделник.
За мен това че е от ПЕ не е проблем, т.к. отгоре ще слагам памучен чаршаф. А повечето калъфи на матраци са изкуствени.
Аз взех два и един  с по-необичаен размер кафяв на цвят, който искам да пробвам като тапицерия на доста стар диван. Идеята ми е да покрие супер захабената дамаска и отгоре да му метна досега ползваното шалте. Но не ми се даваха 50лв. за калъф за диван. Ще видим.

Дайте идеи за безшевен сутиен с подплънки, но без банели. Ако може и да е и красивичък. Станала съм много сенситивна и всякакво боцкане и ръбене много ме дразнят. Та дантелката за красота да не опира директно в тялото. И ми се ще хем да е по-изрязан, и да не ми стяга прекалено под гърдите, хем пък и достатъчно да поддържа. С малък бюст съм, не тежи толкоз, но все пак.

# 1 304
  • В полите на Витоша :)
Аз пак съм тук Simple Smile Изчетох цялата тема дотук + от декемврийската една част и мисля, че горе-долу се ориентирах.
Снощи пуснах първата си поръчка с връщане на кредит 80 лв. (след като направих 3 други поръчки общо за 110 лв. и се чувствам прецакана Laughing ).
Но сега ме човърка нещо - снощи от някоя оферта имах намаление на 1 продукт "само от тази страница". Цената се вижда, след като го избереш, преди това се вижда само намаление от-до еди колко си %. Загубх си 2 часа да скролвам и да проверявам цени, накрая без да искам натиснах "back" и... сега не намирам тази промоция. Пишеше, че трябва да избера в следващите 24 часа. Да не би да е изчезнала, защото пуснах поръчка 100/80? Има ли как да я "извикам" в търсачката?

Общи условия

Активация на акаунт