Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 084
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 305
Не, това е карта за отстъпка - съвместима е с други оферти. Вижте някъде при съобщенията - сигурно офертата е там.

# 1 306
Някой да е поръчвал такъв стелаж за обувки?  https://share.temu.com/eWYgm1em1GA
Стабилен ли е или трябва да се захваща за стената? Какво е разстоянието между отделенията? Всякакви отзиви ще са ми полезни!

# 1 307
Горгонзола, ще чакам отзиви за чаршафа.

# 1 308
  • В полите на Витоша :)
Не, това е карта за отстъпка - съвместима е с други оферти. Вижте някъде при съобщенията - сигурно офертата е там.

Проверих всичко десетина дни назад и няма Sad На повечето ми излиза кредита, който имам да взимам от снощната поръчка. И в мейла гледах - няма. Мистерия Simple Smile Ще чакам следващата карта.

# 1 309
  • Пазарджик

Проверих всичко десетина дни назад и няма Sad На повечето ми излиза кредита, който имам да взимам от снощната поръчка. И в мейла гледах - няма. Мистерия Simple Smile Ще чакам следващата карта.
Пробвайте с discount777 .Вчера аз така я върнах ,тъй като и при мен изчезна и я нямаше в съобщенията, дори писах на бота,но не успя да ми помогне.

# 1 310
  • В полите на Витоша :)
maria1986, мнооого благодаря! Flowers Bouquet Получи се Simple Smile

# 1 311
  • София
Някой купувал ли е подобен чаршаф/протектор? Даден е с височина 30 см., а в коментарите казват, че е перфектен за 20 см. височина. Може и да не съм посочила точния линк с коментарите, но търся дълбок чаршаф, с който да облека матрак и топ матрак, че да изглеждат като едно цяло.
https://share.temu.com/dgYRINm5nbA

Аз съм купувала такъв протектор.От друг продавач, но като гледам са едни и същи.
Да, изкуствена материя, дори леееко шумоляща.Но под памучен чаршаф се държи добре - не скърца, не шуми, не запотява.Ползван е през последните 3-4 месеца, тоест не в най-големите жеги, но се надявам и тогава да няма проблем.Размерът отговаря, протекторът стои много добре - опънтато, стегнато, както е на снимките в сайта.Не се набръчква, не се вади или набира.Матракът ни е с височина 22 см.( ако не бъркам и не е 24 ) и от всички страни има не малко аванс,  да се подпъхне дори под него.Пран е многократно и изглежда като нов.

# 1 312
  • София
Първо да се оплача, че нещо развалих дисциплината или ме цакат, но вече имам два пропуснати кредита за деня. Почти съм сигурна, че ги взех, но явно не съм. Днес си направих скрийншот, за да съм сигурна, ако пак се случи утре 😂

Второ, променили са разпределението на сумите за връщане на кредитите.

# 1 313
  • София
Първо да се оплача, че нещо развалих дисциплината или ме цакат, но вече имам два пропуснати кредита за деня. Почти съм сигурна, че ги взех, но явно не съм. Днес си направих скрийншот, за да съм сигурна, ако пак се случи утре 😂

Ако имате корекция на цена за тази поръчка от там идват тези суми - намалят ви кредита

# 1 314

Аз не виждам да има пропуснати. Може би да са от другата поръчка. Да не би като имате да заявявате кредит по две поръчки, да сте заявили само по едната и за това да оставате с впечатление, че сте взели кредита, а всъщност не сте?

# 1 315
Търсих до сега кога съм купувала протектор с ластик и излезе ,че било от Шейн.Имам този.Мисля,че са същия ,като показания.Отговаря си за размера и става за високи матраци.Но малко ми шуми водонепропускливия слой.Предпочитам,този който закупих от Кауфланд и е с хавлиена горна част,също водонепромокаем,но нямам снимка.А и цената му беше наполовина.                                                                                                                                                

# 1 316
Взех си пратката от пощата. Само ЕГН искат, две имена и подпис. За ЛК и дума нямаше.
И хора нямаше. Simple Smile

# 1 317
При мен искат лк.

# 1 318
Че то в пощата поначало си няма хора. Аз пускам от време на време препоръчани писма в централната поща в Плевен (тя ми е най-удобна), единствената опашка, която съм виждала, е от един човек.
Скрит текст:
Освен ако е седми, но това е друга история - някои хора явно не могат да ползват кредитна карта, затова чакат на километрични опашки. Радвам се, че родителите ми не са такива, въпреки че са на възраст.

# 1 319
  • софия
Нямам против пощата. Поне ще имат работа хората. В централна поща е мъртвило - само някой и друг заблуден чужбинец да пусне картичка и обикновено го навикват на български, че е сбъркал гишето.

Общи условия

Активация на акаунт