Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 945
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Днес ми дойде карта за отстъпка и си харесах един калъф за голям диван. Уж по-плътничък 200-250г/м². Даде ми го за 30лв. И си викам, ама аз имам някъде в запасите от ония тъпи купони 10 от 10. Та си донадих и една фенси възглавничка за минимума от 25лв.
Та да подсещам да комбинирате офертите когато може.

# 1 471
Моите купони са винаги за няколко дни и после изчезват безследно.

# 1 472
Моите купони са винаги за няколко дни и после изчезват безследно.
Пише се на чат бота, че си искаш купоните и ти ги дава. Мисля, че имаха 60 дена давност.

# 1 473
  • София
Пишеш на бота "възстановете ми купони" и той ще изплюе списък с налични за избор. А ако искаш да видиш какви налични имаш в секция ваучери -> изтекли.

# 1 474
Там нямам нищо. Съответно като пиша на бота за възстановяване на купоните ми дава код, но когато въведа кода резултатът е, че няма купони за възстановяване. Този месец сигурно на два пъти вземах купони и до днес не бях връщала нещо с купони. Но ... Нямам нищо за възстановяване, а всеки път ползвам 1-2 купона само от пакет.

# 1 475
  • София
Това през телефон ли? Много странно.

# 1 476
През телефон. Може и аз да не правя нещо правилно.
Ще огледам.количката и ще реша, но чак след заплата..Имам към 45 лева кредит, ще видим дали ще гледам за оферта 100/80 и после с купони или направо с купони.

# 1 477
Момичета, досега имали ли сте сериозни проблеми с пратките с Български пощи - в смисъл да изчезне цялата пратка, или да е видимо, че някой си е "чопнал" от пакета нещичко?

Да, трябваше да получа колет от приятелка от Норвегия - пристигнал е в София на 17 декември и от тогава ни вест, ни кост. И най-странното е, че никой не носи отговорност за това.
Ако Тему започнат да ми изпращат пратки с БГ пощи, спирам да поръчвам - и без това вкъщи се напълни с доста ненужни боклучки, други изхвърлих и като се замисля, че това е  неразградима пластмаса и ми става съвестно за околната среда.

# 1 478
  • На изток от Ада
Дойдоха ми три пратки 2 обидени с dpd и една със пощите.
В друга поща била , не в централната . Първата ми пратка също дойде с бг пощи но в централната беше!

Машината за кафе в колата работи .

# 1 479
  • Цюрих
Здравейте!
Някой купувал ли си е бельо от Тему?
Аз си поръчах един сутиен, обаче не уцелих размера. Няма да го връщам, ще го подаря, но се чудя как да си избера точния размер. И също като качество някой може ли да даде отзиви? По принцип избягвам да купувам и дрехи,защото всичко досега, което съм поръчвала е все голямо и се чудех има ли някакъв стандарт, на който да отговарят?

# 1 480
За тези условия не бих се отказала от Тему заради БГ пощи. Като изключим, че служителите са мудни, проблеми не съм имала с Тему. При изключително нисък праг за БД, безплатно и безпроблемно връщане, нямам никакви забележки. В Шийн няма да ида, и в други, които нямат безплатно връщане.

# 1 481
  • Плевен
Някак мудно ми вървят пратките напоследък. Последните 3 са обединени в една и са със Спиди. С тях съм получавала общо 2 пъти. Първия път я доставиха в офиса близо до вкъщи и за мен бе перфектен вариант. Но последния път я пратиха в кутии на Спиди далече от мен. И тъй като нямах възможност с какво да отида си я прибера, пренасочих я до същия офис. И какво става - пратката е в града, но пренасочвайки я, отива още един ден, докато си я взема. Изобщо не разбрах какъв е смисъла да я пращат в кутии далеч от мен.
Сега се чудя как да не се случи това. Ако им се обадя, когато пратките пристигнат в централния им склад в София и ги попитам дали може директно в този офис да я изпратят, ще се получи? Има ли някой опит в това?

# 1 482
Здравейте!
Някой купувал ли си е бельо от Тему?
Аз си поръчах един сутиен, обаче не уцелих размера. Няма да го връщам, ще го подаря, но се чудя как да си избера точния размер. И също като качество някой може ли да даде отзиви? По принцип избягвам да купувам и дрехи,защото всичко досега, което съм поръчвала е все голямо и се чудех има ли някакъв стандарт, на който да отговарят?
И аз така не уцелвам винаги, но като цяло гледам първо таблицата с размерите, защото  нямат единен стандарт и L например, може да отговаря на M или XL.

# 1 483
Бельо взимам един размер по малък.Ако носиш L взимаш M

# 1 484
Имам опит с дрехи и бельо. След като не уцелих няколко пъти и връщах. Сега поръчвам /без да гледам размерите там/ , винаги 1 размер по-малко. Дрехите по техните размери съм ХХL, но са ми огромни и аз поръчвам ХL. Пасват ми точно! Бельото поръчвам L.

Общи условия

Активация на акаунт