Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 465
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, благодаря. Писах отново и ще ми възстановят сумата без да връщам продукта.

# 16
  • Лутаща се
Честита Нова година на всички!
Вчера взех от пощата две поръчки. Анцуг на цена 49 лв. е пълен боклук и ще се връща. Странното е, че е закупен с кредит от офертата 200% връщане на кредит. Уж връщаха сумата отново като кредит, а ми изписа, че ще бъде възстановена по картата ми.
Редактирам се. Вчера докато обмислях дали да го върна опитах и ми изписа връщане по карта. Току що пожелах връщането, но този път 20 лв. по карта, другата сума като кредит. Да бях продължила стъпките вчера!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 14:06 от skarlet71

# 17
А цялата сума ли ще връщат? Защото (грубо сметнато) ако анцунга струва 50 лв, ти си платила за него 10 лв. Ако върнат 50 лв за него и то в карта… не знам как им излиза сметката? Иначе се оплаках за един леко повреден артикул. Беше взет с 30% кешбек и ми върнаха цялата сума за продукта. Аз също се озадачих. Мислех, че ще си приспаднат 30%.

# 18
Panayotu, мерси за новата тема Flowers Hibiscus Може да се допълни при куриерските фирми и Български пощи, защото сигурно няма да е само нещо временно.

Честита Нова година на всички Тему маниаци Smirk и дано тази година да имаме много хубави поръчки, с които да се похвалим тук Simple Smile

# 19
Идвам да мрънкам, че реших и аз най-после да си инсталирам приложението, за да мога и аз да ползвам купони. Обаче, едно, че отдавна не съм следила темата, и друго - когато обсъждахте купони, прескачах тези дискусии, защото не ме вълнуваха. И днес написах "claimcredit" и ми даде възстановяване на 80 лв. И аз направих поръчка за 100 лв, като добавях и не толкова желани неща, защото си мислех, че ще ми върнат сумарно 80 лв и поръчката ще ми излезе 20 лв Joy Платих си като поп и какво да видя след това: 80-те лева разбити на кредити за 7 последователни дни... Ооо, как ли пък ще пускам всеки ден цяла седмица поръчки от по 25 лв минимум?!  Smiley Отидох и кенсълнах нетолкова желаните неща и си добавих други. Пфуу, първи опит за ползване на купони - неуспешен, нищо атрактивно не виждам в този купон Smiley Вече ще следя по-внимателно, когато обсъждате купони, да не изпусна някоя далавера Smiley

Поръчах няколко колиенца, тестове за съдържание на олово, чорапощник, раница

Тази дозатор го бях поръчала за около 2 лв преди време, сега е поскъпнал доста. Най-ниската цена, на която го намерих е 6 и малко лева, а исках да купя още 4-5:
 https://share.temu.com/NezCzarQcvA

Този магнитен конструктор ми излезе 12 лева с някакъв код, добре ли е като цена Grinning
https://share.temu.com/1eM1qsRE1mA

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 16:44 от Барбалена

# 20
  • София
Барбалена, не трябва да пускаш поръчка 7 дни, а в тези 7 дни ще ти върне 80 лева. Просто всеки ден трябва да си заявяваш през тези  дни claimcredit.
Ето как е. Тук даже паралелно събирам кредит от 2 поръчки. Платила съм около 200 лева за двете, а ще получа 160.00

# 21
  • Асеновград
Идвам да мрънкам, че реших и аз най-после да си инсталирам приложението, за да мога и аз да ползвам купони. Обаче, едно, че отдавна не съм следила темата, и друго - когато обсъждахте купони, прескачах тези дискусии, защото не ме вълнуваха. И днес написах "claimcredit" и ми даде възстановяване на 80 лв. И аз направих поръчка за 100 лв, като добавях и не толкова желани неща, защото си мислех, че ще ми върнат сумарно 80 лв и поръчката ще ми излезе 20 лв Joy Платих си като поп и какво да видя след това: 80-те лева разбити на кредити за 7 последователни дни... Ооо, как ли пък ще пускам всеки ден цяла седмица поръчки от по 25 лв минимум?!  Smiley Отидох и кенсълнах нетолкова желаните неща и си добавих други. Пфуу, първи опит за ползване на купони - неуспешен, нищо атрактивно не виждам в този купон Smiley Вече ще следя по-внимателно, когато обсъждате купони, да не изпусна някоя далавера Smiley

Ако е показало това поле, то е за да си заявяваш всеки ден част от кредита, а не да се пуска нова поръчка.

# 22
Това е офертата. Връща 80 лв в профила, събират се. Не е измама, винаги е било така.

Направих профил на майка ми, обаче за сега нищо интересно не предлага. Евентуално купони, но пише, че може да са от хубавите. Моите първи купони бяха от тъпите.

# 23
Барбалена, тази оферта е много хубава, да не кажа най-хубавата. Ти не си разбрала условието. Да платиш и после да ти връщат пари, според сумата на поръчката, в рамките на 7 дни. Не да пускаш поръчки всеки ден. Просто парите се връщат при теб, за следващи поръчки. Но трябва всеки ден да си искаш сумата за деня, ако пропуснеш, изгаря. Ще се научиш. Simple Smile И няма да слагаш ненужни неща, аз например не поръчвам за големи суми, но поне 30% ми връщат, което не е малко.

Днес получих тази завеса.
https://share.temu.com/BcUHuaXc27A

Аз очаквах нещо като истинска завеса, то е в едно малко пакетче, лампички просто. Хич няма да ги слагам, да стоят за догодина, аз след няколко дни ще свалям украсата.

# 24
и аз вчера пуснах поръчка., Имах да оползотворявам кредит от 50 лева за върнати артикули. И не можах да избера за 50 лева, останаха ми 9 и нещо за използване. Търсих плътна завеса за един малък прозорец - не намерих подходяща. Гледах пантофи и какво ли не - нищо не избрах.

# 25

И аз имам такава. Свети нежно и ненатрапчиво, много ми харесва. Съставена е от светодиоди, свързани помежду си и светещи в 8 различни режима.

# 26
Ох, че завиждам на тези, които не могат да си харесат нищо за поръчване Relaxed В моята количка винаги има много неща, които си чакат реда и само висока цена може да ме спре да не поръчам всичко Trollface Постоянно ми излизат нови интересни неща, последно например си взех тези дъски с епоксидна смола, едната е магнитна:

https://share.temu.com/UlB62T62VwA

https://share.temu.com/yk7itDtX0nA

С офертата за връщане на 80 лв. всъщност ще ми излязат и двете по 10 лв., което си е доста добра цена.

# 27
И аз поръчах такава завеса, но малко късно и  реших да я оставя за догодина, че не ми се опъваше за няколко дни. Видях, че има дистанционно.

Количката ми е с неща вече за над 1000 лв. Разбира се, няма как да изхарча толкова наведнъж. Чувствам обаче, че ако ми спрат офертата за 80 лв кешбек, просто няма да поръчам докато не ми я пуснат пак. След тази оферта всичко друго ще ми е неизгодно.

# 28
Ооо, благодаря ви, момичета Grinning Хич не съм разбрала идеята значи 🫣 А на 09.01 правя една година от първата поръчка в Тему 🫣

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 19:48 от Барбалена

# 29
Стой тук, да те обучим. Blush

Общи условия

Активация на акаунт