Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 171
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 225
Изпробвах го. Хареса ми. Малко е шумен, но това е заради вакуума, който прави. Не мога да преценя дали са хубаво измити прозорците, че е тъмно навън, ама мисля, че е ок. Само с вода го пуснах.

# 226
Браво! А какъв размер е прозореца и за колко време го изми?

# 227
Бързичко мие. Размер....знам ли - балконска врата от двете страни за 15ина мин.

# 228
И аз се чудих , чудих и ни го пусна на 47 лв и нямаше как да не се изкуша и сег го чакам

Аз си взех тази имитация на дайсън. https://share.temu.com/5i65hfwxocA
 Да ви кажа - много ми харесва. Само за тест го пуснах, но направи топ къдрици Simple Smile малко е шумен, но нищо.

# 229
Добра цена Simple Smile аз го взех на 69 с офертата за 200% кредит, та пак съм доволна. Пробвах и четката за обем, хареса ми.

# 230
Да допълня - измих прозорец и врата за около 30 мин от двете страни. От външната страна първо напръсках самия прозорец с препарат за стъкла. Супер се измиха. Единственото е, че накрая остават два влажни кръга, където се оплепя роботът и трябва да се забърше. Малко е шумна машинката, но като цяло съм доволна.

# 231
  • София
Т.е. първо си го пуснала на сухо и после си напръскала препарат, така ли?

# 232
само на първия прозорец спазих упътването, първо на сухо, после с пъскалка...хих. После си напръсках с препарат целия прозорец и пуснах. Отделно той си има пръскалка, която напълних само с вода.

# 233
  • София
А, ясно, мерси Simple Smile

# 234
Добре звучи, но да попитам трябва ли наистина да е включен в контакта докато работи, защото ако е така то трябва да разпъвам разклонители и звучи твърде сложно.

# 235
Да, включен е, докато работи. Кабелът е дълъг, но, ако нямаш в близост до прозореца контакт, сигурно ще трябва разклонител. При мен стигна без разклонител до отвън на терасата прозореца, като контактът ми е на вътрешната стена в кухнята.

# 236
  • София
Моят е от овалният, но да трябва си кабел. Батерията е само ако спре тока да пищи и да го свалиш преди да се изтощи и да падне.
Иначе аз четох, че се пуска първо на сухо за да обере праха и да не размазва после. Моят е без контейнер, така че първо пускам на сухо, а после пръскам съвсем малко само долната мисля беше микрофибърна кърпа . както е по упътване. Май има риск да падне, ако е много мокро, затова не се пръскат и двете кърпи, както и във влажно време не може също да се ползва. По този начин при мен изчисти много добре, като не винаги дори оставаха следи, ако бързо го сваля като свърши.
Днес го занесох на село и утре ако ми остане време ще го пусна и там да измие прозорците.

# 237
  • София
Дайсъна е топ, аз поръчах вече и един за майка ми и един на колежката ми... 😂
Робот за прозорци имам квадратен, но не от Тему. Кръглите не могат добре да минат ъглите на прозореца.
Основното за миенето с него е да се мине първо със суха кърпа прахта, след това се сменя кърпата и се мие с препарат. Изкушаващо е да го пуснеш, когато пече смънце, но не бива, защото изсъхва бързо и не се измиват хубаво.
Поръчайте си повече кърпи, аз имам 7 броя, бързо се цапат.

# 238
  • Бургас
Да попитам, гледам,че има разни избелващи продукти за зъби, някой използвал ли е да даде отзиви?

# 239
  • София
Аз ползвах лентички без особен успех.

Общи условия

Активация на акаунт