Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 241
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 300
Преди няколко дни, като нямах от купоните, все ми идваха разни идеи да поръчвам. Сега - цъ! хах

# 301
Аз поръчах няколко тънки блузки - иде пролет. Обаче не съм сигурна за размера - дали ще е като при пижамите (ако става дума и те са различни)... Също и детектора за метал (гледам предавания за златотърсачи), разни сребърни джунджурии и др...

Скрит текст:
Не знам защо толкова хора пишат в отзивите за обеците, че били прекалено дребни и ставали само за момиченца - имам 5-6 чифта обеци от Обичка, Юно, Суан пърлс, които са по-дребни от тези от Тему и определено не са за малки деца. Какви украшения за елха си окачат на ушите коментиращите?
Е, вярно - последните с есенни листа наистина са много дребни, но тези с халкичките са нормални дискретни обеци.

# 302
И аз съм на същото мнение. Поръчвам само, ако наистина нещо искам.

# 303
  • На изток от Ада
И аз имам купони.
Кои са хубавите купони?
Тези са за три неща, сложих 2 кейса за тел и  един лак.

# 304
Хубавите купони са 30 лв за поръчка над 60, 80 за над 160 и т.н., при които излиза на 50% цената.
Мислех да се спирам аз с поръчките, ама сега с тез купони...хаха
Ще поръчам да детето тениски за лятото.
Между другото тениските им, които са от 100% памук са много хубави като качество. Полиестерните не ми допадат много.

# 305
Аз пак да питам, този робот има ли контейнер за вода или само на сухо мие и ти трябва да си пръскаш?
 https://share.temu.com/jdQvKaGDyQA

# 306
  • На изток от Ада
Аха , а тези купони с колелото, не са хубави?
200лв ... На колко лева ги дават, по 10 лв ,20 ...

# 307
От колелото май не са от хубавите, а от 20 над 100 и подобни. Тези са с едни яйца за строшаване и покупка над 26 лв. след това.

# 308
  • На изток от Ада
Ясно. Благодаря!
Иначе и аз слагам в кошницата. Че после мисля какво ми трябва

# 309

Много харесвам едната лампа, която получих - ето така се отразява на тавана (това е в режим на бяла светлина - изглежда шарена).

На профила на майка ми точно с колело даде от хубавите купони. Но сигурно защото е нов профил.
И също започна да дава всеки ден карта за отстъпка. Според мен, ми ги дава често, защото почти всеки път като даде - поръчвам. Сайтът запомня и ми дава все същата промоция.

# 310
Днес ми излезна този банер. Хич не мисля, че БГ пощи са били само за празниците. За съжаление ми прилича, че ще са основен куриер.

# 311
А на мен от около две седмици дава оферта с два подаръка и после поръчка за 100/80 лв на надути цени и гадни купони и аз си трая. Ако продължава така обаче,ще си изхарча кредита и ще пробвам с нов профил. Обмислям и аз прахосмукачка,но първо искам да събера кредит от нещата, които ще върна.

# 312
Аз пак да питам, този робот има ли контейнер за вода или само на сухо мие и ти трябва да си пръскаш?

Специално този няма автоматична пръскачка. Има малко шишенце-спрей включено в комплекта. Прегледах инструкциите за употреба.

# 313
  • Асеновград

Специално този няма автоматична пръскачка. Има малко шишенце-спрей включено в комплекта. Прегледах инструкциите за употреба.
https://share.temu.com/sgypAPs9H6A този има контейнер за течност и пръска
Днес го тествах, много съм впечатлена, изчисти една врата. вероятно следващото ще е банята.
В този студ няма да се занимавам с прозорците.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 11:32 от Panayotu

# 314
  • София
На мен продължава да ми ги пуска със Спиди и Бокс, надявам се да нямам много вземане - даване с пощите. Имам лош. опит и множество загубени пратки в Алиекспрес, за последните не ми възстановиха сумата и тогава спрях да поръчвам.

За роботите за прозорци - виждам отново да се чудите дали да са квадратни или с кръгли четки - изберете квадратен - мие по-бързо прозореца и не е нужно допълнително да минавате ъглите.

За това какво поръчваме, когато няма какво - аз лично купувам подаръци - например сега навзех Калимби за племенниците, през март сме на рожден ден и винаги се чудя какво да им взема, а и редовно изненадващо сме канени на детски рожденни дни. За майка ми също взех сешоар менте на Дансън. Та... бързо се намира какво да се вземе за купоните 100/80.

Някой взимал ли е комплекти с прибори за хранене? Как се държат след измиване в миялна машина?

Общи условия

Активация на акаунт