Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 276
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 315
И аз си поръчах още една калимба - с 21 клавиша, даде ми я за 10лв (с карта) Иначе отдавна имам малката, но е много тиха, надявам се тази да звучи по-добре.

# 316
# 317
Това е някаква подигравка -  Български пощи ако започнат основно с тях да доставят. Отдавна другите китайски платформи (алиекспрес) преминаха към други доставчици ( Express one - Изипей).

# 318
  • София
Аз поръчвах комплект прибори за маса тип португалски - златисти. Не са лоши, но малките вилички и лъжички са ню ню.
В съдомиялната още ми е жал да ги пусна. Отзивите в мненията бяха, че постепенно позлатата се отмива и все още ми е жал да ги жертвам.

# 319
И друг път май сме коментирали. Ако приборите са некачествени, при честата употреба може металното покритие да се отлюпва малко по малко и така да попадне в храната. Ако са някакви прибори за “гъзарийка”, да нагласите красива маса за гости, по- съм съгласна, но за ежедневно ползване заложете на хубава марка. Възможно е и от Тему да има качествени, но за съжаление цената не е определяща. Виждаме как вдигат стремглаво цените и после яко свалят, та точно цената тук не може да ми е критерий за качество. На същото мнение съм за метални съдове за готвене.

# 320
Едва ли бг пощи да станат основен куриер - за последната седмица направих 5 поръчки и нито една не е с тях. Честно казано, ако голямата кутия беше при тях, вместо в бокса, нямаше да се тревожа за нея.

# 321
И аз си поръчах още една калимба - с 21 клавиша, даде ми я за 10лв (с карта) Иначе отдавна имам малката, но е много тиха, надявам се тази да звучи по-добре.
Не бях чувала за подобен инструмент. Заинтригувах се, благодаря за споделеното. Simple Smile

# 322
В Ю туб и Инстаграм много хора качват клипчета как свирят на него - аз първо от там видях. Има и уроци.

# 323
Препоръчвам светещите маратонки с колелца за подарък! Уникални са на живо, само не знам колко безопасно ще е карането им.

# 324
  • В страната на бурите
Аз пак да питам, този робот има ли контейнер за вода или само на сухо мие и ти трябва да си пръскаш?
 https://share.temu.com/jdQvKaGDyQA
Моят е такъв. Не пръска сам, но е много много удобен. Ползвам вече 2 месеца.

# 325
Вече няколко пъти ми се случва при заявяване на дефектен продукт ми дава опция да ми го изпратят повторно , без да връщам първият.

# 326
Има ли някой който има такъв тип куфар с точно такива колелца?
И ако може мнение .

# 327
Търся добър накрайник за пръст и изпъкнало кокалче. Виждам, че почвам да получавам странично кокалче, а палецът ми се изкривява към останалите пръсти.

# 328
Може ли линк за пречиствателя на въздуха?
Благодаря предварително. 😏

В последно време постоянно ми предлага връщане на кредит 80лв и стоически издържах до преди малко да не купувам нищо, но не удържах фронта. Поръчах уред за вертикално гладене на пара и пречиствател за въздух. После с върнатия кредит ще си взема по - рано споменатата реплика на Дайсън. Дано остана доволна от покупките.

# 329
Взех си днес последната засега направена поръчка от 19ти Декември:

- Ренденце за картофки
- Подложка за мивка(силиконова)
- 3 броя стойки за атрибути за мивка
- Душ слушалка с перка Grinning
- 50 броя ароматни пръчки
- Стойка за тях

Най-много ми хареса рендето !

Общи условия

Активация на акаунт