Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 790
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Благодаря!

# 526
Да не е отпаднала вече офертата за 90%? Преди ми излизаше през ден, но вече може би 2 месеца нито веднъж...

# 527
Не е, но и на мен повече от 2 месеца не ми излиза. И кредит за 200% не ми излиза също.

# 528
  • Асеновград
Преди два дена имаше оплаквания за намалено време през което дава корекция на цена.
Няма промяна 30 дни си е от дата на направена поръчка. Следя , и все още ми дава корекция на поръчка направена на 13/12/2024 утре ще и е последния ден с възможност за корекция на цена ако има намален продукт.
След първата корекция бутона излиза когато се влезе в детайли на поръчката
През лаптоп се вижда така

В приложението се цъка долу в ляво на трите точки за да се появи бутона

Ако търговеца не намали даден продукт през това време няма да даде корекция, а и ако не уцелите момента на намалението и да си я поискате също. Който събира кредит от корекция влиза често и проверява.
От тази сутрин от различни поръчки дребни суми от корекция, виждат се като се влезе в кредитно салдо.

Сумите често са стотинки но се събират

# 529
Вярно. Покрай вас последните три дни следя корекция на цената ежедневно и вече имам почти 5 лева върнати.

# 530
Нещо понамалят цените. Вчера и от трите активни поръчки за корекция на цената, имам намаление.

# 531
Здравейте, аз се включвам с въпросза най-изгодна поръчка. Харесвам си тук разни неща, но ми предлага промоции талони и кредит, има и монети. Коя промоция е най-добра?

# 532
  • София
Точно това се обсъжда последните страници.

# 533
В момента най-добра е с кредит, 7 дни подред обаче се взима
Да, аз тъкмо влизам да кажа че чудоооо, най-после корекция на цената. Раздвижиха ги

# 534
Аз в момента се чудя. Сложила съм неща за около 140 лева, които могат да разделя на две 80+60 и да ползвам купони за 70 лева (40+30).
Имам и оферта с връщане на 150% при сметка от 106+ лева. Ако махна сандалите от поръчката, ще ми върнат 80 лева, с които ще купя сандалите (34-35 лева са) и ще ми останат пари. За момента друго май не предвиждам да купувам.
И се обърках съвсем - кой вариант да избера?

Здравейте, аз се включвам с въпросза най-изгодна поръчка. Харесвам си тук разни неща, но ми предлага промоции талони и кредит, има и монети. Коя промоция е най-добра?
Не, с монетите е набутвация - ще ти даде 140 от 180 монети, ще ти предложи покупка, от която ще вземеш около 20 монети, след което ще трябва да дадеш мнооого пари реално за недостигащите 15-17-19 монети. Пример - за покупка от около 40 лева ще даде 5% монети или около 2 монети.

# 535
  • София
Моля за помощ! Поръчала съм три торби за компресиране от различни доставчици. Разопаковах ги и трите, но едната е скъсана. Как да позная коя опаковката на скъсаната за да я върна? Има няколко номера на етикета, но нито идин не съвпада с ID на артикула.

# 536
Някой поръчвал ли е затъмняващи завеси за спалня с ширина  три метра.Най- големият ,който аз намирам е 2 метра.

# 537
  • пустинята Гоби
На мен като нов потребител постоянно ми дава купон за връщане на кредит 200%. С върнатия кредит и посъбраните пари от корекция на цените направих нова поръчка като доплатих 20 лева. То вярно, че предимно боклучки поръчах - протектори и калъфи за телефоните на децата, четки за тоалетната, еднократни ръкавици, както и такива за баня, масажна четка и такава за целулит и т.н., но все пак за 20 лева е добре.

# 538
Аз избрах с купони да платя. Така получих 50% отстъпка. Имах и 6 лева и нещо върнати от корекция в цената и така ми приспаднаха и тях и от 80 лева, покупката спадна на 33 и стотинки. Има още неща в кошницата, но за сега до тук. Днес получих две покупки от първите дни на новата година. В боксноу ме чакат да си ги взема. Отзиви ще дам като ги отворя. Гледам си извлечението от картата, бая пари похарчих новогодишно, но пак съм на сметка. Дано в следващите дни получа още някой от лев от корекция на цената, за някои продукти вече получих и по два пъти, за други нито веднъж. Стискайте палци да съм уцелила размера на летния си гардероб, че не ми се занимава с връщане, а няма и на кого да ги дам.

# 539
Връщането е лесно и безплатно. Няма да имаш проблем. Преди месец някъде бях получила дрехи, с които не се одобрих. Върнах ги без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт