Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 686
  • 1 720
  •   2
Отговори
# 585
При кредита ще ти се върне във виртуалния портфейл сума от 80 лева, която можеш да използваш за покупки на 100%. При купоните покриваш 50% максимум от стойността на покупката, можеш да използваш само един купон. Пример. Закупих устройство, което струваше 210 лева. Използвах купон от 80 лева за суми над 160 лева + 57 лева върнат кредит и доплатих реално 73 лева. Тези 57 лева кредит, които имах можех да използвам например за покупка от 42 лева и да ми останат 15 лева. Ако имах 60 лева под формата на купони, то за покупка от 42 лева можех да използвам само един купон от 20 лева.
Алис, благодаря. По-скоро някой ако може да ми помогне да включа вече полученият часовник към телефона. Часовника на детето го купих за Коледа от Емаг и срам не срам помолих едно момче, което продава устройства да помогне с настройките и включването. Обаче сега не мога да се оправя с моя и се чудя къде греша.

# 586
Може ли да споделиш колко време си се възползвала от промоцията?

quote author=pebals94 link=topic=1726017.msg49137675#msg49137675 date=1736626865]
Пуснах още един комплект куфари за майка ми и познайте пратени с БГ пощи.....оферта 100/80 нямам не помня от кога,  бях решила да не поръчвам но това не помага , план Б профуквам всичкия кредит и си правя нов акаунт.
[/quote]

# 587
Получих големия детектор - в момента не ми е удобно да снимам, но някак се беше побрал в кутията. Кашонът е големичък, но по-скоро дълъг и тесен. Нещото вътре беше разглобено.

# 588
Какъв е часовника, имат приложение което се тегли за другите функции.

quote author=Mama Ru link=topic=1726017.msg49140319#msg49140319 date=1736685348]
И аз така си помислих, но там пише купони 80 лева.
Някой случайно да е купувал смарт часовник от Тему? Свързах с телефона с блу Тут, но връзката е едностранна - телефонът се свърза, а часовникът дава, че не е свързан с телефон 🤔, съответно не мога да ползвам всичките му функции. От картинките не се ориентирах, отворих ръководство на български през телефона, но явно нещо не се справих.
[/quote]

# 589
Препраща ме към едно приложение като трябва да пращам СМС за 6 лева и после май иска абонамент 🤔. Нещо не се оправих. Не е нещо уау, за 16 лева. Исках нещо обикновено с минимални функции - часовник и телефон да ползвам. За това ми трябва основно.
https://share.temu.com/Q3LtqaqekoA
Уж нямаш една пазарувам, отлежаваха някои неща в количката, но пък ми излезе оферта да купя две неща и да получа купони. Взех една комбинирана поставка за тоалетна хартия и телефон 🤣 и един адаптер / зарядно  https://share.temu.com/yK8LAWi17pA за обща сума от 12 лева и стотинки, а с получените купони напазарувах. Основно ме интересуваха едни сандали и пижама за децата на стойност от 51-52  лева, добавих две дреболии за купон от 30 лева и доплатих още 30. Само сандалите са 36, но пък ми спестяват време и нерви да обикалям с малкия по физическите магазини и да мерим, нещо, което той адски мрази.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 16:37 от Mama Ru

# 590
Ползвах някаква щуротия за връщане на кредит като направиш поръчка и се оказва, че трябва всеки ден да цъкам нещо и да си го връщам на стотинки. За една седмица цъкаш някъде, и на части ти възстановява даден процент... Обаче не намирам къде да си ги заявявам? Вчера имах опция заяви кредит, днес не намирам никъде. Може ли съдействие?

# 591
Да, малко е тегаво. Влизаш в профила си, след това в съобщения и се появяват три опции:
- промоции
- поръчки
- кредитно салдо
Отиваш на промоции и си намираш офертата. Тогава вече ще можеш да видиш и заявиш кредита. Първите дни е стотинки, с всеки ден се увеличава сумата и последния ден е 20 лева, предпоследният - 16 ... За седмица се събира хубава сума.
Също така проверявай офертата, която си платил за "корекция на цената". От там също можеш да си върнеш в рамките на 30 дни 5-10 лева.

# 592
Не е нужно да е толкова сложно. Просто в търсачката пишете claimcredit и директно се влиза.

# 593
Излезе ми оферта с връщане на 80 лв и коварно ми добави робота за прозорци сред артикулите измежду които да избирам. Ще ми излезе 114 лв. Четох назад само положителни отзиви, цената също е много добра доколкото успях да се ориентирам. Обаче ми се струва голяма хамалогия. Ще трябва цял ден да се занимавам с него да го местя от прозорец на прозорец. Имаме общо 18 крила... Предпочитам на ръка да ги минавам, става бързо. Единствено, че ме е страх да се надвесвам навън. Може да го използвам само за външните стъкла, а вътрешните да си действам по моя си начин. Имаме още малко време да го мисля. Не съм узряла все още май за такава покупка Grinning

# 594
Така си мислиш сега. Вчера, докато си говорих по телефона, той изми прозорците в детската. Само местих от крило на крило. Ако трябваше аз да ги мия, първо щеше да ме домързи, но дори и да се бях навила, то мъкна парцали, бърша по два пъти, катеря се на стъпка, понеже не стигам до горе....
Усещам, че ще го ползвам доста често, като се стопли времето.

# 595
Почти ме нави Grinning В най-лошия случай ще го пусна за 80 в ОЛХ Grinning Обаче ме гложди още едно нещо. То хубаво е обезопасен с въже и не може да падне отвисоко. Но няма ли вероятност, ако се развакумира и тръгне да пада, да удари прозореца на долния етаж? Може ли да се случи такъв инцидент? Като не съм го виждала как чисти наживо, какво е въженцето и не мога да си го представя...

# 596
А аз при вътрешни и външни щори, не си представям как ще стане. Ако съсипе вътрешните (като по-крехки), ще ми се прииска да го убия!

# 597
Вътрешните щори не ги ли сваляте като миете прозорците?
Една от най-успешните ми покупки. Лесно го сглобих, стои стабилно. Топките на детето не се търкалят и подритват из коридора.
 https://share.temu.com/yq1doFKbmgA

# 598
При нас само в кухнята сме с вътрешни щори. Там мога и на ръка да ги чиста. Действа ми много успокояващо да чистя прозорци Joy

Ние не ги махаме.

# 599
Е, може би да си прецените за щорите. Ние сме с външни, вдигам ги догоре на тези, които са неотваряеми и чисти до тях, но така или иначе и на ръка пак не мога да бръкна отдолу, за да избърша.
То не, че чистенето на прозорци е голяма философия, по-скоро достъпността, особено ако има неотваряеми.....

Общи условия

Активация на акаунт