Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 679
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 600
Щорите не ги махам изобщо, откакто са сложени. В офиса една вътрешна ми беше счупена точно от мияч на прозорци (човек, не робот).

# 601
Моите прозорци са много големи, на целите стени и по 1.60 височина. Да, обмислях го, че ще губя време да го местя, но пък ще ме облекчи, че много ме боли едната ръка и след миене на прозорци стигам до физиотерапия много често. Няма да падне долу, нямам неотваряеми крила. Мислех днес да го отворя, но то пък заваля сняг. Някой беше споменал, че не трябва при минусови Т да се ползва. Ще почака, значи, нямам бърза работа.

# 602
  • София
Mama Ru, това за 6те лв. са спам реклами. Цъкнала си някъде без да искаш. Върни обратно и си инсталирай приложението на телефона, а после като го инсталираш и отвориш, го разцъкай и разгледай. Има място където се сдвоява часовника с телефона.

# 603
Мини-прахосмукачка за кола с допълнителна светлина; взех този модел, защото уж е с малко по-голяма мощност за този ценови диапазон. Има малък вътрешен филтър (може да се почиства), контейнерът за боклук е доста малък, направо цялото си е бая компактно, за кола е идеално като размер. Мога да кажа, че не е мега зле, събира основен прахоляк, но не очаквайте мощен вакуум. Взех я за бързо почистване по ъглите или примерно за трохи и тн, но в крайна сметка реших, че искам нещо по-сериозно, и я върнах.

https://www.temu.com/bg-en/handheld-cordless-vacuum-cleaner-9000 … =2105344983142884

# 604
Похвалвам тези купички - много са хубави, обаче са прекалено скъпи на редовна цена. Взех ги с карта за отстъпка и купон, така че цялата поръчка излезе 30лв.

# 605
Петя, аз поръчах тази. Дали са същите?

Искам да си слагам в нея слушалките на нощното.
Иначе това е цената на един брой. Аз го взех със 100/80 оферта и така идва под левче.
Ще кача и аз снимка като пристигне.

# 606
Предполагам, че е същото. Моите са комплект и няма розова.
Аз не съм сигурна колко са ми излезли на бройка, имам заедно с тях три големи електрически свещи с дистанционно, една четка за рисуване и едни лъжици за салата (които не са много хубави), трябва някак си да разделя 30 лв между тях.

# 607
Според мен средната от първия ред е “розова”. Ще видя какво ще пристигне при мен.

# 608
И аз така си помислих, но там пише купони 80 лева.

Да така пише че си връщате 80лв. купони,но това си е кредит който си сабираш една седмица.

# 609
Аз поръчах тези. Не знам купички ли са, чаши ли са.

https://share.temu.com/ZmgMite4dOA

И тези чаши са ми много симпатични и ги гледам отдавна, но май са много малки.

https://share.temu.com/rMVG1he5sVA

# 610
Много са хубави първите купички, но и те ми се виждат малки.

# 611
Според мен средната от първия ред е “розова”. Ще видя какво ще пристигне при мен.
Бежова е, твоята изглежда розова като японска вишна.

# 612
  • Лутаща се
Тази вечер почти 15 лв. от възстановяване на средства. При това за безкабелната прахосмукачка два пъти в рамките на един час.

# 613
И аз така, но от други неща, уцелили сме щедри търговци😀 Не ми се беше случвало отдавна да събера толкова корекции на цените.

# 614
И аз пробвах и съм +7лв Grinning

Общи условия

Активация на акаунт