Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 631
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Лятото бях видяла оферта за робот за под за 85 лв. Още ме е яд, че не го поръчах.

# 736
Лятото бях видяла оферта за робот за под за 85 лв. Още ме е яд, че не го поръчах.
Ако видиш пак, дай линк тук, моля

# 737
Привет! Днес получих елипсовидния робот за прозорци. Моля, споделете, нормално ли е вече повече от три часа да се зарежда батерията и все още да не е светнала зелената лампа, сигнализираща, че батерията е заредена.

# 738
Не съжалявай, Миленака, кой знае колко ще изкара за тези пари.

# 739
  • Бургас
Да ви попитам за козметиката, която предлагат в сайта.
Някой поръчвал ли е? Как е?

# 740
Качвам снимка на купичките, много бързо пристигнаха. Харесват ми. Поръчах ги с оферта за връщане на кредит.

https://share.temu.com/g8bzaHEqksA

Благодаря! Gift Heart

# 741

Един серум с ботокс ползвах, нищо не усетих, попиваше добре, не лепне, но и някакъв ефект не видях. Гланц и червило имам, не съм ги ползвала още. Крем за ръце, нищо особено. Ампули за коса, само 2 съм сложила, не мога нищо да кажа.
Няма да купувам повече козметика.

# 742
Аз съм поръчвала за лице и коса.И от двете съм доволна.Даже похвалих маската в групата за професионална козметика за коса.Направиха ме на нищо,как е възможно да ползвам нещо закупено от там.Много се тръгнах,поръчах още 3 броя.

# 743
  • Асеновград
Харесва ми този крем за крака, някой го препоръча и съм му много благодарна. https://share.temu.com/tJSw5tZADZA с две намазвания оправя много напукани пети, и не оставя мазни следи.

# 744
  • Лутаща се
Аз поръчах маска за коса с кератин. Никакъв ефект.
За себе си знам, повече от Тему дрехи и козметика няма да поръчвам.

# 745
Здрвейте от скоро имам профил в Тему. Дава ми връщане на кредит - много рядко. Като чукна на него ми дава едва 30% (27лв на 100 похарчени) - на жена ми и дава винаги 200% (80лв).  От какво зависи, или по точно какво да направя за да може и моя да стигне 200%? Някой имал ли е моя проблем?

# 746
Аз имам 3-4 червила и гланцове, ок са. Отделно съм поръчвала разнообразна козметика от Синсей, тя според мен идва от същото място. Харесва ми - нормална евтина козметика, върши работа и не съм получавала алергии или нещо подобно.

Скрит текст:
Не че има връзка, но преди няколко седмици куриерка от Еконт се скара с мен, защото й казах, че пратката ми от Синсей е пълна с козметика. Според нея те не предлагат такива неща и точка (нищо, че са в самия кашон, който тя ми даде). А аз имам и душ гелове, и маски, и балсами и т.н. все от там.

# 747
На мен преди време не ми даваше оферти и направих нов профил. Еми на стария все още дава кофти оферти. Не виждам какво не му хареса там
 Еднакво връщам и поръчвам

# 748
  • На изток от Ада
Аз поръчах как за нокти, даже няколко но един дойде, доволна съм

# 749
Поръчах си този крем за нспукани пети https://share.temu.com/WqmApEaZGdA
Не помня дали някой го препоръча, или просто ми попадна, но съм определено доволна, още повече, че не си плескам ръцете. ММ и той го хареса. Имам да давам отзиви за получени тези дни поръчки, но да ми остане малко повече време.

Общи условия

Активация на акаунт