Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 346
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 840
То може ли да пуснеш поръчка за под 25 лв с платена доставка? Честно казано е съвсем резонно да има някакъв минимум за безплатна доставка. Искате от другия край на света да Ви дойде нещо за 3 лв без да платите доставка? А и с тези хиляди оферти, никога май не съм правила поръчка за 25 лв.
Точно там е проблема на ТЕМУ. Няма поръчка под 25 лева дори и да искаш. Знам как да ги цакам, но защо да си губя времето да ги цакам цлед като има и други сайтове.

Е, глупости. Защо да плащам нещо за примерно 10 лв и доставка още 6-7-8 лв, като просто ще добавя нещо в тему и ще направя 25 лв.
Винаги са нужни примерно гъби за чинии, разни цветоулавящи кърпички, найлонови торбички.....
Доставките са от порядъка на 2-3 лева.

А, ама поръчвай си, откъдето искаш. Плащай си доставки. Ние тук против нямаме. Просто си коментираме някакви неща. Тему изобщо не губи от това, че няма по-малки поръчки, даже обратното.

Доставка от 2-3 лв. отдавна не съм виждала. Повечето сайтове са с мин. 5 лв. за доставка. Куриерските на Спиди са около 6 лв., на Еконт - около 8 лв. Може и да е повече вече.....

# 841
  • София
До, винаги мога да допълня до 25 лв с нещо, което ми грябва за дома (или бижута) и което ще ползвам и да не плащам доставка. Но който иска да плаща доставка, да плаща.

# 842
Аь също не разбирам проблема. Единствения проблем с лимита ми беше недомисления купон за 10 лева отстъпка над 10 лева. Реално беше над 25, даже 35 заради отстъпката.
Значи бг търговеца не ще да ми пусне бд от съседния квартал, тези от Китай пращат, намирам за нормално да има лимит за доставката. Даже е нисък. Все пак доста често си калкулират доставката и не искат връщане, което също сме бистрили

# 843
И ето. Тази сутрин пак корекция. И докато събера кредита от 80 лв, съм събрала още 20 лв от корекции и пускам поръчка за 100 лв на  0 лв стойност. Просто няма какво да кажа.

# 844
Тъкмо и аз идвах да казвам, че днес големи корекции връщат. От три поръчки ми върнаха общо 15лв.
За обувките. Много съм доволна от Hobibear. Те са бюджетен вариант на босите обувки и вече имам няколко чифта. Миналата година ги носих цяло лято и не мръднаха.
https://share.temu.com/B71ppelJ6tA
За зимата пък взех ето тези боти, пак тип боса обувка.
https://share.temu.com/wBu11olInHA
Широки, гъвкави и удобни.
Имат и детски обувки, но в момента гледам, че не ги предлагат в момента. Ще ги пуснат и тях.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 09:21 от Лаватера

# 845
Днес ми върна малко над 25 лв от корекция на цената Simple Smile

# 846
  • София
Опасни сте…. Бях пропуснала опцията за коригиране на цена, дано не ми спрат офертата 100/80 след като и от нея се възползвах 🙈
Ще взема по-внимателно да прочете първа страница 😂

На половинката му върнаха за един единствен артикул в една поръчка 35лв.

# 847
Между другото, аз не поръчвам с платена доставка от бг сайтовете, освен ако не ми е много, много спешно. Иначе се съобразявам с прага за БД - примерно в Озон 50 лв, в Ориндж 60 и т.н.
Така че 25 е много нисък праг за БД, според мен.

# 848
Видели сте корекциите 😀 Да продължават в същия дух.

# 849
Аз имах оферта да взема купони като купя две неща. Купих за 12 лева и получих и безплатна доставка, и купони с тази конкретна оферта.

# 850
Между другото, аз не поръчвам с платена доставка от бг сайтовете, освен ако не ми е много, много спешно. Иначе се съобразявам с прага за БД - примерно в Озон 50 лв, в Ориндж 60 и т.н.
Така че 25 е много нисък праг за БД, според мен.

Да не говорим и това, че Озон, Ориндж и подобни доставят от съседния квартал.

# 851
Аз пак събрах кредит, но от нов профил и поръчах сладкарски неща/инструменти за 100 лева. Покрах тему ще захвана ново хоби😅

# 852
  • На изток от Ада
Днес взех 9.60 корекциите. И от вчера 0.93 ст.
Паднаха ми се 2 подаръка.нонот тук знам че не си струват

# 853
Според мен си струват. Зависи от крайната цена на поръчката - ако е 50 лв - добре, но ако са повече става прекалено.

# 854
Отзиви със снимки от поредната поръчка.
Бандани за детето. Муселинови. Втори път поръчвам. Супер са. Даже вече са изпрани.

Пак за детето. Лигавник. Мислех, че ще е пълна греда и с вид на мушама, но много ми хареса. Мекичък и приятен е. В същото време е непромокаем, че това му е целта. S размер е (0-12 м), чудя се дали да взема още цветове, ама за какво пък са ми толкова лигавници.

За четки. С капаче, за да не ми се прашат. Има езиче, с което се бута и се върти. Допада ми много.

Първото ми голямо нещо от Тему. Мислех, че ще е по-малка тази шпатула, но си е доста дълга. Сигурно е имало размери, но обикновено не ги гледам 😀

И топ покупката ми. Раница за бебешки принадлежности. Има две дълги дръжки - по-тънка и по-дебела, както и постелка за сменяне на памперси. По принцип не обичам да нося реплики, но в Европа тази чанта я няма (евентуално само 2-ра ръка в Амазон). В Щатите струва 300 лв и нз още колко мита и ДДС ще ми сложат до България (+ доставка). Та като я видях и бях скептично настроена, но като сметнах с офертата 100/80 лв излиза 7.40 лв. Просто съм във възторг. Ако бях й платила реалната цена (в Тему) - 37 лв, можеше и да не съм толкова впечатлена, но за 7.40 лв - няма какво да стане. Чудя се дали да не си поръчам и други цветове за лятото

Общи условия

Активация на акаунт