Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 342
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 825
  • Асеновград
Не е ли ако върнеш цялата поръчка? За едно-две неща пак ли ти спират офертата
Очевидно ДА. Върнах само от една поръчка, но анцуг и три блузи. Тоест от 9 поръчани артикула върнах 4. Пълен боклук бяха. Не ставаха дори за подаряване. Дори за парцали не ставаха - толкова изкуствени! На снимките бяха превъзходни.
Няма такова нещо, от последните поръчки с връщане на кредит върнах част от артикулите, и не ми е спряла офертата. Даже преди малко пуснах поръчка с нея и платих със събран кредит.
Когато вървят две паралелно, забелязах,че едната свърши ли , започват да зарибяват с други оферти , три, четири дена. Като не клъвне клиента и не поръчва, пак си му пускат връщането на кредит.
При мен поне не става веднага нова поръчка, застъпват се, но ето сега едната тръгва събирането днес, другата днес и беше последния кредит. Сега ще следя след колко време пак ще я даде.

# 826
Стана ми навик да проверявам за корекция на цената. Живи и здрави да сте, че ми отворихте очите. И тази сутрин огромна изненада. До сега си връщах стотинки, максимум левче и то рядко. А днес 4 от 7 поръчки ми върнаха общо 18 лева!
Обиците 7 за 23 лева (с купони и 7 лева кредит) ще ги видим. Уж сребро, ама на тази цена поне да не ме е яд, ако ще хвърлям.

# 827
  • Асеновград
За връщане на кредит следете колкото пъти имате възможност. Не винаги при проверка дава, и не намалят артикулите заедно.

Това  е от тази сутрин. Най последния 15 минути по рано ми даваше,че няма корекция.
Понеже не можем да висим нон стоп в Тему, явно и изпускаме намаления, но сети ли се човек е добре да проверява.

# 828
  • пустинята Гоби
Тази сутрин и на мен ми върна 15-16 лева от корекция на цените. Сутринта направих поръчка с 80 върнати лева + пари от корекция на цените. Демек платих едно нищо. Купих си шал, органайзери, чорапогащници, един голям пад за бюрото на детето, химикали и моливи за училище и май е това.

Че има зависимост има. Лично аз смятам за пазарувам, докато ми връща кредити. Само 2 поръчки съм си платила - първата, че не бях наясно с купоните, и втората, ама вече бях почнала да чета темата и се ориентирах.

# 829
Зарибявка е голяма, но ще продължа с купуването на обувки за децата, например. Чакам да видя този път как ще са дрехите за мен, които поръчах и това ще определи дали ще се откажа категорично от тази опция.
Покрай полезните покупки определено има и пълнеж за достигане на цена, която да даде отстъпка.

# 830
Бях писала преди - обувки има доста добри попадения. Трябва да се следят цените обаче.

# 831
От обувките и аз съм доволна. От дрехите не. Офертата 200% май я спират за много потребители, не зависи дали си връщал. Просто дават други оферти. За похарчените пари - бях писала, за 7 месеца - 800+, Револют любезно ми ги смята. Има полезни неща, но вече не задържам нищо, само защото е евтино, ако не ми харесва.

# 832
Не е ли ако върнеш цялата поръчка? За едно-две неща пак ли ти спират офертата

При мен не я спират. От вече 2 такива поръчки връщам по 1 нещо. Вярно, само по едно, но продължава да ми я предлага.

Отделно от това - Спиди са ми оставили и те пратката в най-близкия ми автомат. Понеже питах дали доставят до адрес и обещах да кажа как ще е при мен. Доволна съм.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 08:59 от greenbabybee

# 833
И аз съм връщала, отделни артикули, пак ми я даваха. Но понеже за 100 нямам поръчка, сигурно сметнаха, че и 30 ми върши работа. И ми дават за 30% сега.
Един робот, който за пръв път бях набелязала, квадратен, е намален с 43 лв. Ако бях пуснала него, щеше да е супер. Дано и моя да го намалят.

# 834
  • На планетата Земя
Дайте някакъв пресен пример за удачни обувки - маратонки ли имате предвид? Едни черни на ток бяхте показали преди няколко дни.

На мен на основния профил вече не ми дава 80 лв. Само 30 процента предлага. Днес сутринта наистина е бил ден за корекция в цена, и аз в 6,30 часа забогатях.

Да похваля нещо много полезно и евтино, което можете да ползвате като пълнеж - тази цедка, супер е.

https://share.temu.com/cVKIamj81LA

# 835
При мен тотално губят ТЕМУ поради липсата  на поръчки с платена доставка под 25 лева. Помолих ги дв пъти да ми махнат лимита ама не. Веднъж културно и след това не културно. Има начини да стане на моето, но както винаги и тук трябва да се цакаме. Омръзна ми да ме правят зорлем престъпник.
Ами намирам си това дето те го предлагат в друг сайт и си го купувам плащайки и доставка - пак ми излизат по-евтино от 20те лева отгоре за нещо дето струва 5 лева. И не не влизам в тему за да тамъня от 1000 места 2 стоки. Неам нерви. Който има възможност да си тамъни браво на него.

# 836
Е, глупости. Защо да плащам нещо за примерно 10 лв и доставка още 6-7-8 лв, като просто ще добавя нещо в тему и ще направя 25 лв.
Винаги са нужни примерно гъби за чинии, разни цветоулавящи кърпички, найлонови торбички.....

# 837
То може ли да пуснеш поръчка за под 25 лв с платена доставка? Честно казано е съвсем резонно да има някакъв минимум за безплатна доставка. Искате от другия край на света да Ви дойде нещо за 3 лв без да платите доставка? А и с тези хиляди оферти, никога май не съм правила поръчка за 25 лв.

# 838
А и с тези хиляди оферти, никога май не съм правила поръчка за 25 лв.

Точно.....и в количката ми седят неща за няколко пъти по 25 лв.

# 839
То може ли да пуснеш поръчка за под 25 лв с платена доставка? Честно казано е съвсем резонно да има някакъв минимум за безплатна доставка. Искате от другия край на света да Ви дойде нещо за 3 лв без да платите доставка? А и с тези хиляди оферти, никога май не съм правила поръчка за 25 лв.
Точно там е проблема на ТЕМУ. Няма поръчка под 25 лева дори и да искаш. Знам как да ги цакам, но защо да си губя времето да ги цакам цлед като има и други сайтове.

Е, глупости. Защо да плащам нещо за примерно 10 лв и доставка още 6-7-8 лв, като просто ще добавя нещо в тему и ще направя 25 лв.
Винаги са нужни примерно гъби за чинии, разни цветоулавящи кърпички, найлонови торбички.....
Доставките са от порядъка на 2-3 лева.

Относно замерването какво получава устройството (телефон, таблет и т.н.) при зареждане от мрежата имам поне 4 варианта за да се замери ситуацията и поне 3 виновника за проблема - кабел / зарядно / калпава комбинация между кабел и зарядно, но това не е тема за телефони и за това спирам до тук. Рано или късно стези бавни зарядни и големи батерии ще почне ноща да не ви стига да си зареждате телефоните.

Относно повреждането на батериите и това вече е в историята последните 4 телефона са зареждани винаги на бърз режим и по-старите издържаха 3 години. По-новите вече 5 та не са мръднали т.е. подобрението в технологиите на зареждане е премахнало влиянието на бързото зареждане върху живота на батерията.

Общи условия

Активация на акаунт