Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 132
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 990
Купували ли сте си боя за коса от Тему? Споделете впечатления, ноля.
Аз съм се нагледала на ето тази https://share.temu.com/cabf9n5AsNA. Последната ми фикс идея е да си направя косата сива.

# 991
Офертите са различни и индивидуални. Дори в двата ми профила ми пращат различни оферти. По-точно, в първия профил ми пращат неизгодни оферти. Преди започнаха с 30% връщане на кредит, след това продължиха с 150-200% кредит и в един момент спряха тези оферти. Ако до април не се поднови, значи са ме санкционирали за връщане на някой артикул, който е купен с тези оферти. Но е възможно просто да се спрели офертата. Ходи ги разбери.

Днес ми се скъса дръжката на чантата, от която бях толкова доволна и заявих връщане. Върнаха ми сумата без реално връщане на чантата.

# 992
Офертите са различни и индивидуални. Дори в двата ми профила ми пращат различни оферти. По-точно, в първия профил ми пращат неизгодни оферти. Преди започнаха с 30% връщане на кредит, след това продължиха с 150-200% кредит и в един момент спряха тези оферти. Ако до април не се поднови, значи са ме санкционирали за връщане на някой артикул, който е купен с тези оферти. Но е възможно просто да се спрели офертата. Ходи ги разбери.

Днес ми се скъса дръжката на чантата, от която бях толкова доволна и заявих връщане. Върнаха ми сумата без реално връщане на чантата.
А на другия профил по-добри оферти ли изпращат? Да знам дали да правя втори аз
 И този втори само различен мейл ли изисква или и с друга карта плащате?

# 993

А на другия профил по-добри оферти ли изпращат? Да знам дали да правя втори аз
 И този втори само различен мейл ли изисква или и с друга карта плащате?
На втория профил ми пращат оферти за купони, връщане на кредит до 80 лв. Само мейлът е различен. Всичко друго е еднакво. Ааа, сумите от корекция на цените във втория профил ми ги пращат по първоначален метод на плащане, а в първия профил ми ги пращат в профила в Тему.

# 994
# 995
Извинявам се, ако ми е глупав въпроса, ама често го коментирате този детектор. За какво го ползвате?

# 996
Аз мисля за вилата за забавление на младежта да е, този изглежда добре, но нищо не разбирам

# 997
Поръчвали ли сте килим за детска стая? Гледам едни, за размера, който искам, идват около 100лв и не съм сигурна дали си струва. Нямат много отзиви. Търся нещо за момче на 7 г, с хоби футбол, коли и игри.

# 998
Поръчвали ли сте килим за детска стая? Гледам едни, за размера, който искам, идват около 100лв и не съм сигурна дали си струва. Нямат много отзиви. Търся нещо за момче на 7 г, с хоби футбол, коли и игри.

С тия хобита - асфалт Laughing (шегувам се, естествено)

Току-що се изкуших и пуснах поръчка за 50лв, с 2 подаръка (сешоар за коса 2000W и шал), а платените са дамска чанта, подложки за торта и накрайници за пош.:

# 999
https://share.temu.com/UhbJluelFGA
Някой да има впечатления от този или друг тиган с не залепващо покритие?
Имам си една Tefal, но често ми залепва или прегаря на едно място. Не е износен или с наранено покритие.

# 1 000
Скъпичък ми се вижда - 26 лв малкия и 32 големия.
В Кауфланд като има промоции, излизат за около 20ина лв. тиганите за палачинки.

# 1 001
MTV, красива чанта!
Никога не съм имала подаръци,а миналата година съм дала 1500 лв за неща,повечето от които не помня .ММ " мрънка " вече.😎

# 1 002
  • В страната на бурите
Аз да споделя нещо, което ме оздачи - с последната ми поръчкаха дойдоха стик "пчелна отрова" - лек за стави и един стик с колаген и ретинол за шия. Ами и двете изглеждат и меришат почти еднакво, от една уж марка са - Rozino! Етикетите на стикчетата са различни, но вътре цвета и съдържанието са съмнително подобни.
Това са двата продукта
https://share.temu.com/WoJ3KC3SUxA
https://share.temu.com/IBTdfeGspKA
Аз ползвам стика за шия и ми допада, попива бързо, мерише добре... Но се чудя дали всичко не е реклама.

# 1 003
Дай линк да го погледнем.Една от първите ми поръчки беше пътека за коридора.Излезе ми около 60 лв за 3 метра.Не си заслужава парите.Тъничка и започна да става на топчета.

# 1 004
Скъпичък ми се вижда - 26 лв малкия и 32 големия.
В Кауфланд като има промоции, излизат за около 20ина лв. тиганите за палачинки.
Отдавна гледам в Кауфланд и все не хващам на промоция за 20-30 лева, цените са от 45 до 78 някъде.

Общи условия

Активация на акаунт