Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 168
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 975
Нищо няма да стане - най-много да не дават оферти за известно време.

# 976
Соул, бързо дойдоха с БГ Пощи, не в края на периода. Даже изпревариха предна поръчка с Бокс Нау.

# 977
Споделете мнение за размерите на дрехите. Поръчах доста неща за себе си, иначе съм вземала за децата и съм доволна с изключение на една рокля, която не беше ушита добре, обаче всички са малко свободни.

# 978
Аз съм Л или 42 (от Уайкики, Синсей и др.), от Тему поръчвам ХЛ. Повечето неща са точно, но имаше едно-две големи. Тази блуза, която върнах последно, също беше ХЛ и ми беше много голяма.

# 979
Дева, мерси за инфото. Че едно нещо от поръчките ми с пощите ми е леко спешно. Дано дойде скоро.....

Севева, роклите им са ок като размер, с изключение на талията. На мен ми идва прекалено високо. Дори си бях поръчала по-голям размер, но пак е така.

# 980
  • На изток от Ада
Аз имам лупичка , при офертата за кредита

# 981
Размерите са по европейска номерация. Аз нося XS - 34. Купувала съм S, голямо ми е. Но има значение и модела. Рокля една само поръчах и върнах. Хем голяма, хем с висока талия, не ми хареса.

Лупичка и аз имам, но за същата оферта, 30%.

# 982
Вече, ако получиш корекция на цената на поръчка по която ти връщат кредит и паднеш под 100 лева ти намаляват от парите които ти връщат. Поне при мен е така.

Далииии?

Ех, усетиха се. Всичките ми поръчки са за 100 лв и стотинки, като за две от тях с корекция на цената ми връщат
 21. 49 и 15.14 съответно. Едното е камера за подводен риболов, другата поръчка - металодетектор с 4 акумулаторни батерии и един химикал (за допълване). Ако смятам правилно 3 и нещо са ми стрували машинките Smiley.

Ами живи и здрави да са Yum.

# 983
Тук за каква сума иска да поръчаш?

Аз имам лупичка , при офертата за кредита

# 984
За 25 минимум.

# 985
Дай детектора да го видя

# 986
Вече, ако получиш корекция на цената на поръчка по която ти връщат кредит и паднеш под 100 лева ти намаляват от парите които ти връщат. Поне при мен е така.

Даже не е да е под 100. Днес сутринта пуснах поръчка за 113, на обяд price adjustment за около 40ст и вече кредитите ми изглеждат така. Явно не трябва да се цъка корекция на цената докато не си ги вземем всички. Не е въпроса за стотинките, а за принципа на промяната.

Иначе лупичка нямах. Как така едни имаме, други не, много е странно. А аз имах преди 🤷‍♀️

# 987
  • На изток от Ада
Аз по -голяма оферта от 30%,  нямам, от броя пратки ли зависи?

# 988
Аз по -голяма оферта от 30%,  нямам, от броя пратки ли зависи?

Не зависи. Понякога я пускат, понякога не, дори и да я пуснат, след време спира.

# 989
  • На изток от Ада
Да за сега не съм се възползвала от 30%, 120 Мин ми е промото и после става 15%

Общи условия

Активация на акаунт