Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 022
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 135
Така, може на някого да е полезно. Офертата с купоните за 180 и монетите. Трябваха ми още 17 монети. Заредих два продукта за 53 лева, но ми даде само 5% (2,5 монети приблизително) след като платих. Анулирах поръчката и ще пробвам същите неща да поръчам през другата оферта, поне да е с някакво намаление. 30% от 53 лева звучи по-добре, отколкото 2,5 монети за същата сума. Спомням си, че май за втори път ми излиза това с монетите. Наливат в началото, за да зарибят и после пазарувай до разоряване за последните монети.

Това с монетите се оказа, че няма полза, освен ако не планирате поръчка от 400лв, повече инфо има в темата за декември, няколко човека писаха, че няма много смисъл ... и аз така се минах и после анулирах поръчката, но реално всичко е описано в офертата им

# 136
А на тези 30%, 70%, 150% (до 80 лева, които пък се заявяват 7 дни подред) има ли смисъл? Мога ми след това да ги използвам накуп за каквото аз преценя?

# 137
  • Асеновград
А на тези 30%, 70%, 150% (до 80 лева, които пък се заявяват 7 дни подред) има ли смисъл? Мога ми след това да ги използвам накуп за каквото аз преценя?
Хайде прочетете 4-5 страници назад  темата.

# 138
Да, може.

# 139
Аз предлагам на такива въпроси да не отговаряме. Не на всяка страница, а през мнение едно и също. Наистина писва. Влизам в темата, за да прочета нещо полезно, а не през коментар да се пита едно и също. Досадно и неуважително е към автора на темата и всички пишещи, които споделят опит.

# 140
Аз пък не разбирам тези нервни мнения. Като ви дразни, просто не отговаряте и това е. Чак пък неуважение....! Не всеки може да се връща и да чете, особено ако не влиза често във форума и се насъберат няколко страници нови отговори.

# 141
Мама Ру, тези пари си ги искаш в продължение на 7 дни. Те ти се събират в профила. Нямат давност. Може да ги харчиш, когато искаш. И на 53 лв., с тази оферта за 200% ще имаш 40% кредит, не 30. 30 е до 40 лв., за горницата е 40%.

# 142
И на мен ми омръзва да чета едно и също за boxnow и бг.пощи. Кой къде му била пратката,до колко часа трябвало да я вземе, в коя кутия му била сложена и т.н.  Общо взето много неща се преповтарят,но така е във всички теми

# 143
Мама Ру, не можеш обаче да ползваш друг вид купон, т.е. на една поръчка един купон/намаление се ползва.

# 144
Бях поръчала едно кошче за кухн.шкаф за под 7 лв. Супер се оказа и исках да поръчам пак, обаче няма такава цена. Вече два месеца следя, все са по 18-20 лв.

Аз не бях влизала от началото на октомври. Всичко ми се вижда супер скъпо. Щом въртя, суча и не мога да пусна поръчка. Преди цените бяха супер ниски.

Бих взела такива кутии, ама 4 броя за 22 лв.... Скъпо ми се струва
 https://share.temu.com/OzT8N8qYEIA

Имам такова, купено за 2-3 лв, но сегашни цени от 10 лева и нагоре също ми се виждат високи. А аз искам да взема още 3-4 поне, за да си прехвърля още в началото праха за пране от голяма кутия.
https://share.temu.com/o4Xw2UfVuxA

Това колие харесах, на кантар ми е цената, но пак ми скъпее като за от Тему Smiley Свикнала съм с по-ниски цени Laughing
https://share.temu.com/nNgHRDwbZQA

Органайзери за лекарства гледах, че те в ОЛХ и Базар бг могат да се намерят на сходни цени, малко по-високи, но поне ще си ги вземеш на следващия ден.

Аз не искам да правя гимнастики с купони, да добавям, да махам, да смятам... Не ми харесва така...

В момента имам два купона за 50% отстъпка, приложих ги върху един детски фотоапарат, 12 лв и голяма кутия за лекарства, 28 лв, ми чудя се още дали да ги похарча тези пари.

Имам и оферта за 80 лв кешбек. Отново гледах, добавях, махах и се отказвам да поръчвам. Искам да мога да правя поръчки с дреболии и джунджурии за 25-30-40 лв. А не да ми вземат 100 лв и после да имам да събирам 80 лв. цяла седмица.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 16:49 от Барбалена

# 145
Аз пък не разбирам тези нервни мнения. Като ви дразни, просто не отговаряте и това е. Чак пък неуважение....! Не всеки може да се връща и да чете, особено ако не влиза често във форума и се насъберат няколко страници нови отговори.

Много от въпросите ги има на първа страница, но и това не се чете. За това казвам, че е неуважително.
Просто като влизаш в някоя тема, прочети последните 2-3 страници. Не е толкова много и сложно. Можеш да скролваш цял ден в Тему, ама било трудно да прочетат малко назад. Просто хората ги мързи.

# 146
Ти също по-назад беше задавала въпроси, които ги има в темата,  но никой не ти отговори така, както ти си позволяваш. Като не ти допада въпроса, не отговаряй, ама не го раздавай така нервно.....

# 147
  • На изток от Ада
Аз поръчах първата си пратка в средата на декември! Днес е дошла и съм любопитна! По -късно ще в донесе ММ.
Поръчах, смарт пръстен, цветоулавящи кърпички, топки за сушилната 2 вида, фолио за нокти, един лак за нокти, ножичка за кожички/за позната /,хартиени подложки за фраера, четки за почистване на ноктите около кожичките и 10 Термо чорапи.

# 148
Ако се е случвало да задам въпрос, то със сигурност не е бил такъв, който го дъвчем през пост. И не съм нервна, зависи с какъв тон искаш да прочетеш коментара ми. И много пъти съм отговаряла на едно и също. И се опитвам да прескачам такива мнения, но понякога е трудно. Буквално тези 80 лв връщане на кредит ги коментираме през страница и наистина недоумявам как някой не е разбрал как става.

# 149
Повече няма да споря с теб. Като не ти допада нечий въпрос, просто не отговаряш. Поне в тази тема нямаше размахване на пръсти "ама, как може...".

Миленака, изпробва ли робота за прозорци? Утре сигурно ще пристигне моя. Ще то пробвам, ама може би само отвътре, че на тези минусови температури да не вземе да замръзне.....

Общи условия

Активация на акаунт