Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 065
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 165
За колко време пристигат поръчките ви?

# 166
Последните много бързо, 10ина дни макс.

# 167
  • Асеновград
За колко време пристигат поръчките ви?
Различно, миналия месец в края на срока. На моменти съм имала и забавяне и тогава дават 10лв. за закъснение. Сега последните за около 10 календарни дни.

# 168
Последните четири дойдоха в началото на зададените срокове.

# 169
На мен за робота ми е даден срок 5 януари, преди малко ми дойде СМС утре да си го взема.

# 170
За 10-13 дена ми идват. Детето очакваше пратка в началото на януари, а я получихме на 30.12.

# 171
  • Асеновград
Относно офертата с връщане на кредит забелязвам следната закономерност.
1ва Пусната, след 3 ден дава опция да се пусне втора поръчка и да се събира паралелно кредита.
След приключване на първата не дава веднага пускане на нова. След 48 часа чак идва съобщение за нова възможност за ползване на офертата.
Някой ако е засякъл до колко пъти може да се ползва преди да я спрат, ще е интересно да сподели.
По мои наблюдения идва на периоди, после излизат други. То и офертата за купони е така.

# 172
След последните събрани кредити имах общо 800 лв. Събрах кредита и вече не ми дава. Пазя едни пари, но се съмнявам да ми даде отново, тъй като на страницата пише "This activity has expired", което преди това не го пишеше. Живи и здрави да са, ще си направя нов профил 😅

# 173
Какво означава "Тази дейност е изтекла"? Че губите събраните кредити?

# 174
  • София
Означава, че периодът за промоцията е изтекъл. Събраните кредити не се губят.

Аз днес получих със Спиди пратка, на която първият ден за полупаване беше 7-ми. Супер експресно.

# 175
1ва Пусната, след 3 ден дава опция да се пусне втора поръчка и да се събира паралелно кредита.
След приключване на първата не дава веднага пускане на нова. След 48 часа чак идва съобщение за нова възможност за ползване на офертата.
Някой ако е засякъл до колко пъти може да се ползва преди да я спрат, ще е интересно да сподели.
По мои наблюдения идва на периоди, после излизат други. То и офертата за купони е така.

Първа поръчка пусната с тази оферта. След това няколко дни пак ми я даваше, но исках да си събера кредита и пак да пусна нова. Обаче не издържах и вчера (на 6-я ден) пуснах нова. Реално 1 ден ми се засякоха събирането на двата кредита. И днес вече над 24 часа, не ми е давало офертата с 200% кредит. Ще видя дали след няколко дни ще ми я даде пак. То така или иначе имам да събирам кредит още 5 дни. Не бих пуснала нова и да си харча моите пари. Но ако ми я спрат изцяло, много жалко 😃

# 176
  • София

Точно така е и при мен. На третия ден след пусната поръчка с кредит, дава нова оферта. След ден-два от събирането на първия кредит отново пуска и след три дни пак и тн и тн
При мен вече 10 пъти един след друг я дава, надявам се да продължи.

# 177
За 105 лева даде 80 лева кредит (150%, но не повече от 80 лева).
Спирам да пазарувам докато не го събера. Но от любопитство ще видя кога пак ще даде такава оферта.

# 178
  • София
Първа такава оферта на 27ми декември - поръчах.
Втора, такава на 1ви - поръчах
Трета, вчера на 2ри - въздържах се
Четвърти път днес - пак пасувам.

Някой знае ли как да намеря търговец по име? Не се получи с търсачката.
Купила съм два сходни молда, на сходни цени и с еднакви размери за отливката, но разликата е очевидна.

За съжаление по-стабилният е спрян от продажба, но виждам фирмата от, която съм го купила в поръчката и искам да си я следя. Но не знам как да стигна до нея. В поръчката виждам лого и име, но не са активни, че да мога да кликна на нея.

# 179
Възможно ли е вече да не работят с тази фирма?

Общи условия

Активация на акаунт