Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 199
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 255
Явно става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
В последно време постоянно ми предлага връщане на кредит 80лв и стоически издържах до преди малко да не купувам нищо, но не удържах фронта. Поръчах уред за вертикално гладене на пара и пречиствател за въздух. После с върнатия кредит ще си взема по - рано споменатата реплика на Дайсън. Дано остана доволна от покупките.

# 257
  • пустинята Гоби
Дами, вертикална безжична прахосмукачка да препоръчате? Извинявам се, ако е коментирано, но съм от ново зарибилите се, чета темата и се ориентирам, но сякаш не видях да е писано.

# 258
Айде за много години!
Големи сте подстрекателки, значи, ееей! Не издържах и поръчах ето тоя робот за прозорци https://share.temu.com/dSRNevx68jA
Две къщи с големи прозорци имам за чистене, пък като прочетох, че чисти и бани..., нямаше нужда много да се кандърдисвам Relaxed
С това връщане на кредит 80 лв., се изкуших за пореден път, 3-ти май. Като гледам няма да е и за последно Simple Smile

# 259
Дами, вертикална безжична прахосмукачка да препоръчате? Извинявам се, ако е коментирано, но съм от ново зарибилите се, чета темата и се ориентирам, но сякаш не видях да е писано.
Аз съм много доволна от тази  https://share.temu.com/pJYpma7COaA
Имам къща на три етажа и ми е много полезна, особено за стълбите. Лека е, не бих казала, че е от най-мощните, но почиства много добре. Батерията издържа доста.

# 260
Нямам опит с прахосмукачка от Тему, но съм супер доволна от една вертикална на Айко, но не е безжична. Кабелът е много дълъг. Пускат я често на промоция в Кауфланд за под 40 лв. Супер лека, маневрена и достатъчно мощна. Ето тази
Скрит текст:
Ползвам я вече 5 години, купих и на майка ми. И тя е страшно доволна. Преди това бях спечелила безжична на Бош за 700 лв., ами тя в ръцете ми беше тежка като танк и ми беше тегаво да чистя с нея.

# 261
  • София
Айде за много години!
Големи сте подстрекателки, значи, ееей! Не издържах и поръчах ето тоя робот за прозорци https://share.temu.com/dSRNevx68jA
Две къщи с големи прозорци имам за чистене, пък като прочетох, че чисти и бани..., нямаше нужда много да се кандърдисвам Relaxed
С това връщане на кредит 80 лв., се изкуших за пореден път, 3-ти май. Като гледам няма да е и за последно Simple Smile
Със същия съм, но още си седи в кутията и не съм го пробвала.
Чаках да мине декемврийската лудница.
Май ще трябват допълнителни кърпи, обаче.

# 262
  • София
Здравейте, досега не съм поръчвала и нещо ми е трудно да се ориентирам с всички оферти и промоции.
Ако ми изписва примерно 50 bgn coupon bundle, това означава, че правейки поръчка за 50лв, ще ми се приспадне ли? И при какви суми отиваха на митница пратките?

# 263
Пратките си минават митница, независимо от сумата.
50 лв. от поръчка за 50 няма да ти приспадне, Кеч. Simple Smile Може 50 от 100.

# 264
  • В страната на бурите
Айде за много години!

Този е и моят. Писала съм за него в темата, супер е за момента, най-добрата ми покупка от Тему!

# 265
В последно време постоянно ми предлага връщане на кредит 80лв и стоически издържах до преди малко да не купувам нищо, но не удържах фронта. Поръчах уред за вертикално гладене на пара и пречиствател за въздух. После с върнатия кредит ще си взема по - рано споменатата реплика на Дайсън. Дано остана доволна от покупките.

Може ли линк за уреда за вертикално гладене, че на мен ми излезнаха само такива за стена, аз търся нещо преносимо. Благодаря!

# 266
Втората ми поръчка с два подаръка. Това е поръчката - уреди за затопляне на ръце, за сега съм доволна от тях, и пушещи ароматни конуси, които още не съм изпробвала:

А това са подаръците - 9 дървени 3д пъзела (всъщност не съм сигурна, че пъзел е правилната дума в случая) и шишенца за парфюм:

И от тях съм доволна за сега. Малко са посмачкали кутията, но те не са за подарък, а са си за мен, така че все едно.

# 267
  • София
Пратките си минават митница, независимо от сумата.
50 лв. от поръчка за 50 няма да ти приспадне, Кеч. Simple Smile Може 50 от 100.
Мерси Simple Smile

Имах предвид освобождаване от митница, не съм се изразила правилно.

# 268
Айде за много години!

Този е и моят. Писала съм за него в темата, супер е за момента, най-добрата ми покупка от Тему!
Здравейте, а пръска ли вода или трябва предварително да си напръскаш сам прозореца?

# 269
За пратки от Тему и Шиин не се налага да ходим ние и да ги освобождаваме от митница, независимо за каква сума са.

Общи условия

Активация на акаунт