Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 390
  • 1 720
  •   2
Отговори
# 360
Аз връщах два пъти с бокснау, бавничко става, но беше по празниците, не съм следила през кои градове, но и двете пратки са при тях, за едната вече ми върнаха парите, друга още е на проверка.

# 361
Може ли линк за пречиствателя на въздуха?
Благодаря предварително. 😏

Разбира се. Заповядай 🙂
https://share.temu.com/XVon18LbToA

# 362
  • На изток от Ада
Ако искам да върна продукт който вече е спрян , дали ще искат да го върна наистина?

# 363
  • Пловдив
Относно Български пощи.. Две от поръчките ми ги доставиха с тях. Доста неприятна изненада. Едната пратка беше отворена и кутийката вътре в нея също. Не липсваха артикули, но никак не е приятно.

Преди всички са идвали със Спиди без проблем.

# 364
Пусни оплакване в Тему.

# 365
Относно Български пощи.. Две от поръчките ми ги доставиха с тях. Доста неприятна изненада. Едната пратка беше отворена и кутийката вътре в нея също. Не липсваха артикули, но никак не е приятно.

Преди всички са идвали със Спиди без проблем.

А от пощата обясниха ли нещо? Има ли вариант на митница да са бърникали? Много гадно.

# 366
Според мен е от митница
Липсвали са ми дребни неща като стикери и копчета, без да са изпадали у нас. Кутии отваряни. Със Спиди и запечатан плик. Мисля че от митници. Все пак проверяват

# 367
Да, ще можете.
Ако искам да върна продукт който вече е спрян , дали ще искат да го върна наистина?

# 368
  • На изток от Ада
Да, ще можете.
чудя се дали ще ми върнат парите без да им го пращам?

# 369
Да, ще можете.
чудя се дали ще ми върнат парите без да им го пращам?

Пробвайте, ако до момента сте натрупали много връщанки и възстановявания, може и да искат да им го върнете. При мен даваше опция да се откажа връщането - стъпка преди да си избера как да го върна (поща/бокс).
Гледам, че хората пишат на бот и там май минава по-успешно, може би с това да започнете.

# 370
  • На изток от Ада
Благодаря! Аз имам една пратка. Само едно нещо не харесах .
Две от нещата бяха на промоция сега и взрх обратно разликата в цената

# 371
Имам комбинирано връщане на 3 артикула. Всичко си искат. Но, както знаете, аз държа да връщам физически, не само да ми върнат парите.

# 372
  • На изток от Ада
Върнаха ми парите, без да искат връщане

# 373
Много лошо правят така.
Мисля, че в най-скоро време ще отпадне тази практика. Понеже имам близък източник на информация от Амазон, там всичко си искат. Заради масови злоупотреби.
Какъв е смисълът да искаш връщане, ако не мислиш и не искаш да връщаш?

# 374
  • На изток от Ада
В случая мойте топки за сушилната са спрени от продажба...

Общи условия

Активация на акаунт