Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 380
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 390
Дева, нямаше ли опция да избираш колко пари да похарчиш от кредита си? Т.е. може и 0. Сега не ми се прави примерна поръчка, за да видя дали е така. Но имам такъв спомен (ако не бъркам сайта 😀)

# 391
  • Асеновград
Дева, нямаше ли опция да избираш колко пари да похарчиш от кредита си? Т.е. може и 0. Сега не ми се прави примерна поръчка, за да видя дали е така. Но имам такъв спомен (ако не бъркам сайта 😀)
Мисля, че не. Автоматично ти прилага първо сума от кредита. Изобщо не пита.

# 392
  • София
Мисля, че не става. Първо заминава кредита. Онзи ден ММ се опита да си запази кредита и да плати цялата сума с карта, но не стана.

# 393
Даже и сега да ми дръпне натрупаната до тук сума, от 60-70 лева, при поръчка от 110 и ми върне 80 лева + утрешните 20, ще имам 100, а ще съм платила от джоба си 40-50, което мисля пак си е оферта.

# 394
Аз имах събрани около 150 лв и спря да ми дава кредити. Сега пуснах поръчка за 100 лв с купон. Някой дали е поръчваш от тези, поръчах няколко за бабите:

Имам от тези. На пръв поглед не дават вид, но са издържливи и сравнително стабилни. В момента съм наредила големи буркани зимнина и е екстра.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 18:24 от Лаватера

# 395
  • София
Има възможност да се избира каква сума да се ползва от кредита - преди плащането там на един ред излиза колко лева се приспадат от кредита, като по подразбиране е максимално възможните, но може да се коригира и да се пише 0 или колкото искаш.

# 396
И аз, но на мен ми го даде за 20 лв, след корекция на цената...

# 397
  • София
NumLock Това е интересно и ново за мен. Ще се пробва.

# 398
И аз не го знаех това за кредита - честно казано, щеше да ми бъде полезно в миналото, при някои поръчки.

# 399
  • София
   Може ли линк към металотърсача и като дойде да кажете дали сте доволни?

# 400
А защо да не си ползвате първо натрупания кредит в тему? Просто ми е интересно, понеже за мен е логично да си приспадна първо кредита там, останалото с карта.

# 401
Ей, днес ми даде да купя две неща и да получа купони за 400 лева. Уловката е, че са до 11.01 валидни 😭, но пак не е зле положението. Платих с част от натрупания кредит, ще си заявя утре и останалите 20 лева и ще пусна един купон за 80 лева при поръчка над 160.
Момичета, да не ми горят останалите купони, ако някой има нужда да се обади.

# 402
  • В страната на бурите
Момичета, корекция на цена само веднъж ли се заявява? Дава ми, че артикулът (проектор) е с 5 лв. по-евтин от поръчаното. Чудя се дали няма да падне още и ако сега поискам корекция дали мога пак? Беше 125 лв.

# 403
   Може ли линк към металотърсача и като дойде да кажете дали сте доволни?
Вече чакам два - един по-голям и един малък, да преглеждам допълнително пръстта, както правят някои от златотърсачите по тв Simple Smile
Този е големият, но беше малко по-евтин и го взех с купон за 80 лв отстъпка (ако нямах купона, щях да използвам връщане на кредит):
https://share.temu.com/QZKzXrsz6aA
Точно за него се чудя дали ще влезе в бокса.

Този е малкият и го поръчах за 10 лв с карта за отстъпка:
https://share.temu.com/FugFLotKE4A

Обаче кога ще ги пробваме, не знам. Сигурно като се позатопли времето, до някоя рекичка.

# 404
Ей, днес ми даде да купя две неща и да получа купони за 400 лева. Уловката е, че са до 11.01 валидни 😭, но пак не е зле положението. Платих с част от натрупания кредит, ще си заявя утре и останалите 20 лева и ще пусна един купон за 80 лева при поръчка над 160.
Момичета, да не ми горят останалите купони, ако някой има нужда да се обади.

Не могат да се предоставят на друг.

Момичета, корекция на цена само веднъж ли се заявява? Дава ми, че артикулът (проектор) е с 5 лв. по-евтин от поръчаното. Чудя се дали няма да падне още и ако сега поискам корекция дали мога пак? Беше 125 лв.

Корекция може да се заяви и по 5 пъти на ден в рамките на 30 дни.

Общи условия

Активация на акаунт