Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 862
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 435
  • На изток от Ада
Аз изтървах връчване на кредит 30%май. Докато чатя и изтървах

# 436
Имам две пратки по на 30 лв. януари и въобще не им дава корекция на цената ....дава само връщане реално... а поръчах за 52 лв още ...явно има нови правила

# 437
  • Димитровград
Трябва да отворите подробности за поръчката и тогава излиза опцията корекция на цената.
Скрит текст:

# 438
Днес ми пристигнаха две поръчки. Едната в Бг Пощи, другата в Бокс Нау. Леко се дразня, че трябва да обикалям като гламава, но как да е. Също така, не бъдете като мен - взимайте си личните карти с вас, когато отивате до пощата.

# 439
Пощите също пускат СМС, нали? Че имах едно известие (за друго, не за тему), висяло в пощата от декември и за малко да го изхвърля с брошурите. Голямо колкото касова бележка, можеше и да не го видя изобщо.....

# 440
Да, с смс пристига известието от пощата, а ако се забавиш малко и по телефона звънят.

# 441
Тъй като не съм поръчвала отдавна, да попитам - сега като идват пратки с Бг пощи, начисляват ли пак онези 3лв. за митническо представителство? Дойде ми нещо от Амазон, което е с такса 3лв., и се присетих, че миналата година имаше такава информация и за пратките от Алиекспрес и Тему.
/Извинявам се, ако е обсъждано. Изтървала съм малко темите/

# 442
Не мисля. Аз не съм получавал с пощите, но не би трябвало.

# 443
Saturday, две пратки вече съм получавала с пощите от Тему и нищо не съм плащала.
Едит, че да не поствам пак.
Хепи, ти май искаше линк за етажерките. Заповядай -
 https://share.temu.com/hViohDGjAkA

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 15:35 от Лаватера

# 444
  • София
Аз изтървах връчване на кредит 30%май. Докато чатя и изтървах

Напиши в търсачката в тему  claim credit и ще ви излезе пак

# 445
При мен срокът за корекция на цената отдавна е доста по-кратък от 30 дни. Мислех, че само аз имам такъв проблем....
Например днес влязох да търся корекция на артикули от поръчка направена на 18.12. и нямаше опция за корекция.

# 446
На мен ми дава 30 дни, но пък не ми е давало до сега на някой от поръчаните продукти да може да му се коригира цената. 😭
Имах кредитно салдо 57-58 лева и с купон от 80 лева си поръчах таблет. Трябва ми за едната работа, за простички неща. Надявам се да ми свърши работа. Доплатих 72 лева.
Забелязах, че различните промоции вървят понякога с различни кошници. Днес например не можех да поръчам с връщане на 150% и да ползвам купон за 80 лева. Сега се чудя над една оферта два подаръка + да купя нещо за 50 лева и да ми върнат купон за 50 лева. Настоящите купони изтичат на 11.01, няма да ги използвам, за какво ми е следващ купон? 🤔

# 447
Поръчка от 15.12 има опция за корекция на цената.

# 448
За поръчка от 12.12. все още ми дава опция за прайс аджъстмънт/корекция на цената.

Рафтове за обувки със закачалка за дрехи, тип портманто - аз ги взех с кредит на цена 15лв, сега се е качила на 46 (?!), ходи разбери защо. Иначе, получаваш това, за което плащаш - лесно се сглобява, добре е измислено, паснаха си частите, размерите си отговарят. Обаче, платното по средата е някъв полиестер, предвидено е за обувки, т.е. леки неща. Цялото стои бая халтаво, ако не се закрепи за стена. Определено не ми се струва подходящо за тежки неща. Аз ги взех за рафтове за хартии, кутии с обувки и тн. че ми трябваше нещо подобно за балкон. Не съм слобявала горната част със закачалките. Върши работа, обаче не очаквайте топ качество.
Дойде с бокснау, за инфо.

https://www.temu.com/bg-en/1-functional-iron-shoe-and-hat-rack-w … =1736422088942076

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 16:21 от Sneji_223

# 449
Мама Ру, купони и промоции разни постоянно излизат, така че и да не се възползваш днес, ще се появи пак след няколко дни.
Аз не мислех да поръчвам, но ми излязоха хубавите купони (излизат на 50%) и поръчах доста тениски за лятото за детето. Излизат на 11-12 лв, чист памук. Едната пратка дойде и мога да кажа, че материята е много хубава. Малко не ми харесва на едната картинката, че е по-голяма, отколкото ми изглеждаше на снимката, ама все тая.
Преди съм поръчвала спортни долнища. Малко са "китайски", ама за тези цени хич не им придирям. Обувки съм вземала с връзки, много са добри. Ето тези:

.....но сега много са им вдигнали цената на 56 лв. Взела съм ги за 23.

Общи условия

Активация на акаунт