Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 756
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 540
Някой поръчвал ли е затъмняващи завеси за спалня с ширина  три метра.Най- големият ,който аз намирам е 2 метра.
Намерих с ширина 264. Просто поръчваш повече бройки.
Виж тук продават 4 бр. за 1 прозорец  https://share.temu.com/e8Wnp5Uh8AA

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 13:18 от alys

# 541
  • Бургас
Здравейте!
Искам да попитам, някой да си е поръчвал от тези чаши с цветя?
Как са на живо? Сполучливи ли са?
https://www.temu.com/search_result.html?search_key=%D1%87%D0%B0% … ssn_id=l3xn2qg0u8

# 542
  • Пеликания
Имах такава, но явно не е за горещи напитки. А си правих само кафе там. След няколко месеца се пукна вътрешността. Иначе много си я харесвах.
Скрит текст:

# 543
Здравейте. Може ли да се комбинира офертата за връщане на кредит с купони?
Аз пък се интересувам дали мога да комбинирам Отстъпката от ??% с купон 20лв намаление над 40лв?
Веднъж бях сложила в количката продукт, намален  с отстъпка от ??% и ми се падна някаква друга оферта и като трябваше да избирам от кошницата продукти, цената на продукта не беше намалената. Та затова питам. Мерси!

На вас случвало ли се е да сложите артикул с карта за отстъпка в количката и после да решите, че искате да го замените и да не ви дава да го замените? В момента си пиша с агент на Тему и ме убеждава, че веднъж като го избера, повече не мога да го заменя... А аз лично преди това смених поне 5 артикула.
Ето това чудо не мога да го разкарам:

Питах и за горния въпрос, каза, че можело. Ама аз не му вярвам 😂

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:14 от ratsa82

# 544
Две пратки от декемврийско-януарските поръчки пристигнаха, от утре до края на следващата седмица чакам още три.
До тук съм доволна.
 https://share.temu.com/3mlCE6RPPzA
Кутията за лекарства е по-малка от това, което очаквах, утре ще проверя какво ще събере, но пристигна цяла.
 https://share.temu.com/Q3LtqaqekoA
Имаше и един умен часовник за мен. На цена от 16 лева, при това вече взех и корекция на цената за него. Само още не мога да видя как да сложа нормален фон на дисплея. Тежичък е, ама няма само щерката да има 😁. Истината е, че ще ми е по-удобно (надявам се), когато ми звънят и съм някъде по улиците, вместо да вадя от раницата телефона.
Другото са дреболии.
 Очаквам следващата седмица:
 таблет
  https://share.temu.com/Jyse4oSbizA 
 външно устройство за диск , https://share.temu.com/7isVapIpHuA
 котешка тоалетна   https://share.temu.com/GwqSNVXExkA
 и  маратонки за  детето.
Имам си и безплатен подарък - миксер. https://share.temu.com/gUjqAv7tvnA
Останалото са все дреболии. До тук всичките ми поръчки са били ок, изключение са дрехите - не си уцелвам винаги размера, понякога и материята не ми харесва, затова избягвам за си поръчвам дрехи, но преди два часа се изкуших.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 14:51 от Mama Ru

# 545
Тази нощ пак борих безсъние с шопинг Trollface и забелязах, че са резнали една хубава опция при офертата 100/80 - няма я лупичката за търсене и пише, че важи само за продуктите на тази страница. Не знам дали при всички е така, но сигурно това е тенденцията. И понеже се замотах с избора, защото цените, които ми предлагаха, си бяха доста завишени, изпуснах срока за връщане на 200%. Някой спомена, че това го предлагат отново малко преди да изтече офертата, така че довечера ще тествам дали още важи.

# 546
Здравейте. Може ли да се комбинира офертата за връщане на кредит с купони?
Аз пък се интересувам дали мога да комбинирам Отстъпката от ??% с купон 20лв намаление над 40лв?
Веднъж бях сложила в количката продукт, намален  с отстъпка от ??% и ми се падна някаква друга оферта и като трябваше да избирам от кошницата продукти, цената на продукта не беше намалената. Та затова питам. Мерси!

На вас случвало ли се е да сложите артикул с карта за отстъпка в количката и после да решите, че искате да го замените и да не ви дава да го замените? В момента си пиша с агент на Тему и ме убеждава, че веднъж като го избера, повече не мога да го заменя... А аз лично преди това смених поне 5 артикула.
Ето това чудо не мога да го разкарам:

Питах и за горния въпрос, каза, че можело. Ама аз не му вярвам 😂

Точно направих поръчка с дискаут карта и ваучер за 10лв при поръчка над 40. Купонът се прилага автоматично, видим е в количката още преди да сте стигнали чек-аут. За смяната на артикул с дискаунт карта на мен ми е давало само по една смяна, обаче всеки път цъкам на 100 различни места, докато ми даде опция за смяна и честно казано вече не знам откъде става, в началото беше като цъкнеш на самия артикул, сега обаче не ми се получава.

За лупата за търсене при връщане на кредит/клеймкредит при мен единият път изчезна, днес пак я имаше... не знам дали не изчезва след като почнеш да търсиш много конкретни неща по име ... въпреки че днес бая неща търсих и си стоеше до последно.

# 547
При мен се вижда, много странно защо я няма при вас.

Тази нощ пак борих безсъние с шопинг Trollface и забелязах, че са резнали една хубава опция при офертата 100/80 - няма я лупичката за търсене и пише, че важи само за продуктите на тази страница. Не знам дали при всички е така, но сигурно това е тенденцията. И понеже се замотах с избора, защото цените, които ми предлагаха, си бяха доста завишени, изпуснах срока за връщане на 200%. Някой спомена, че това го предлагат отново малко преди да изтече офертата, така че довечера ще тествам дали още важи.

# 548
Sneji_223, уж и аз така проверявах цените, какво ме накара да го добавя в количката и аз не знам, дори не се виждаше какъв е размерът му. След като го сложих в количката тогава видях размера, че е по-малък и исках да го заменя, ама ядец.

# 549
Sneji_223, уж и аз така проверявах цените, какво ме накара да го добавя в количката и аз не знам, дори не се виждаше какъв е размерът му. След като го сложих в количката тогава видях размера, че е по-малък и исках да го заменя, ама ядец.

Пробвай евентуално през "съобщения" / "промоции" и оттам като цъкнеш върху съобщението за мистери кард дали ще може. Ако не стане, може през мейла и линка за тази промоция. Ако и това не стане, аз намирам някаква реклама на тему, тя ме препраща към колело, после към приложението за промоция - е промоция не дава, но на страницата, която е с тези промоции (за нови потребители) ми се появява и прозорче между стоките за мистери кард. Обаче невинаги става и на този етап аз вече го зарязвам, защото повече не ми се занимава.
Във всеки един момент дадена промоция може реално да те отведе към друга, съвсем различна, която не ти трябва в момента.
Това са моите скромни наблюдения.

# 550
  • Асеновград

За тази оферта ми е най лесно ако нещата са ми в количката. Когато чакам да ми я пусне отново, вкарвам набелязаното в количката, то ми предлага първо артикулите там и така не се мотая а намествам цената. Сега пак съм насложила неща, като свърши едната има още два кредита за събиране, и ако ми я даде отново, направо да пускам със събрания кредит.

# 551
И аз така правя, но не всички от количката излизат после в чантата за пазаруване, затова лупичката беше много полезна.

# 552
Аз имам лупичка. Сестра ми каза, че днес тя няма. Мислех, че нещо не я довижда добре. Не всички неща от количката излизат.

# 553
Изпразнете чантата и след 1-2 дни опитайте отново. Може да се появят всички неща от количката в чантата. Правила съм го.

# 554
Напрявих поръчка в четвъртък. Днес като влязох видях нов банер - доставяме с бг пощи. Още не ми е изпратена поръчката. Чудя се дали ще дойде с Бокснау или евентуално в пощенския клон. Има ли от къде да избера доставчика?

Общи условия

Активация на акаунт