Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 720
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 570
Може ли да обясните каква е разликата в куфарите . Поръчвам за втори път на външен вид са ми почти еднакви , осезаема разлика с предишните които бях поръчала ми се струват само гумите но все пак не знам и питам.Joy

Казвахте, че може да се търси по снимка - как става и от къде?
И казвахте, че може да  се търси най - ниската цена. Как става?
Аз търся по следния начин -  цъкам на една от снимките да стане на голям екран и тогава горе се появява лупичка във фотоапарат.
Натискаш на нея и ти показва същото нещо от всички търговци. За сортиране по най-ниска цена си има пак бутон
Редактирам се само, за да кажа, че последните куфари, които pebals94 препоръча, са от ABS, а предишните, които доста хора поръчахме, са от PP. Може да е от значение за някого.

# 571
Няма ли опция за уиш лист или аз съм толкова смотана, че не я виждам?

# 572
Първа страница….

# 573

Има, но по спомен беше толкова забутано, че не го ползвам. Идеята е да пълниш всичко в кошницата Joy

# 574
Има едно сърчице за запазване. Малко надолу

# 575
Всичко мятам в количката аз, после трия или поръчвам.

# 576
  • софия
Под коментарите има сърце. Това е уишлиста.

# 577
  • София
Авторката на темата си е направила труда да опише с картинки как става. Само трябва да се прочете.

# 578
  • София

iren11 Много благодаря!

# 579
Здравейте, може ли малко помощ? Няколко пъти съм пазарувала от тему но не съм ползвала ваучерите. По този начин ли ще ми върнат 80лв? Нещо друго трябва ли да отбелязвам или да въведа купон?  Понеже имам още неща в количката, мога ли след това да пусна още една поръчка за 100лв и да ми върнат 80? Благодаря

# 580
Да, след като се плати ще получите купони за 80 лева. Вижте с какъв срок са.

# 581
Това не е ли връщане на кредит? 80 от 100 лв.

# 582
И аз така си помислих, но там пише купони 80 лева.
Някой случайно да е купувал смарт часовник от Тему? Свързах с телефона с блу Тут, но връзката е едностранна - телефонът се свърза, а часовникът дава, че не е свързан с телефон 🤔, съответно не мога да ползвам всичките му функции. От картинките не се ориентирах, отворих ръководство на български през телефона, но явно нещо не се справих.

# 583
Каква е разликата купони или кредит?

# 584
И аз така си помислих, но там пише купони 80 лева.
Някой случайно да е купувал смарт часовник от Тему? Свързах с телефона с блу Тут, но връзката е едностранна - телефонът се свърза, а часовникът дава, че не е свързан с телефон 🤔, съответно не мога да ползвам всичките му функции. От картинките не се ориентирах, отворих ръководство на български през телефона, но явно нещо не се справих.
От този смарт часовник съм доволна. Работи с приложение CO FIT.
 https://share.temu.com/vzX9BtTRdpA

Общи условия

Активация на акаунт